Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
32
Όλες οι φωτογραφίες (32)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: Περισσότερες από 3 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
19°
10°
Οκτ
13°
Νοέ
Δεκ
Επικοινωνία
Localita San Martino A Bocena | Cortona, 52044, Αρέτσο, Ιταλία
+39 0575 612679
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
2 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
2
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
2
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 24 Αυγούστου 2018

Είχαμε μια εκπληκτική ιταλική γιορτή δύο εβδομάδων (Ρώμη, Έλβα και μια εβδομάδα στην Τοσκάνη) και η μαγειρική μας τάξη με τον Silvia Baracchi (πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος Michelin) ήταν απολύτως το επίκεντρο. Φάγαμε το μεσημεριανό γεύμα στο Locanda del Molino (το αδελφικό παντοπωλείο του Il Falconiere...στη χώρα - σε μια διαφορετική κοιλάδα προς την Ούμπρια) και ρώτησε για μαθήματα μαγειρικής για 6 (4 ενήλικες συν 10 ετών και 7 ετών) και από το πρώτο βήμα λάβαμε μια πολύ προσωπική, ειδική υπηρεσία. Η Silvia έφτασε ήδη στο LDM, έτσι εισήγαγε τον εαυτό της, ρώτησε τι μας άρεσε, τι ελπίσαμε και τυχόν περιορισμούς. Θέλαμε τα παιδιά να συμμετάσχουν πλήρως, καθώς και τα 7 έτη. o. έχει αλλεργία στα αυγά. Η Σίλβια ήταν παντού. Λίγες μέρες αργότερα φτάσαμε στο Il Falconiere την καθορισμένη ώρα και αισθανόμασταν πραγματικά σαν ειδικοί προσκεκλημένοι (παρόλο που δεν κατοικούσαμε στο I.F.), σαν οικογένεια. Η τάξη διεξήχθη σε μια όμορφη παλιά αλλά καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Πολύ ζεστό και φιλόξενο (σε σχέση με κάποια αποστειρωμένη, τάξη / χειρουργική σουίτα όπως τα σχολεία μαγειρικής που έχω πάει). Τα πιάτα που ετοιμάσαμε ήταν ενδιαφέροντα, πολύ τοσκανικά, όχι πολύ δύσκολα, ούτε πολύ βασικά και απίστευτα γευστικά. Πραγματοποιήσαμε γεμιστές ντομάτες (αναποδογυρισμένα caprese), ζυμαρικά pici (χέρι έλασης), γεμιστά μενταγιόν χοιρινού κρέατος και καλοκαιρινά φρούτα tiramisu. Εκπληκτικό κρασί από το οινοποιείο τους σερβίρεται σε όλη την τάξη. Η Silvia ήταν τόσο καλή τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες. Είμαστε καλοί μάγειροι και μάθαμε έναν τόνο - όχι μόνο τα φαγητά της Τοσκάνης, αλλά και τα τεχνάσματα του pro-chef που θα εφαρμόσουμε σε πολλά πιάτα. Τα παιδιά μας αγαπούσαν τη Σίλβια. Και μετά. . . έψαχναν όλα τα φαγητά που είχαμε ετοιμάσει και μας τα σερβίρουν στο κύριο σαλόνι ελιφών Il Falconiere με πλήρη υπηρεσία κορυφής (θα είχαμε ντυθεί λίγο περισσότερο αν είχαμε γνωρίσει ότι ήταν η κορύφωση). Δεν μπορώ πραγματικά να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτή τη μαγειρική τάξη. Έχουμε πάρει μερικές σπουδαίες μαθήματα μαγειρικής (συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου σπουδαίου σε Chianti) και αυτό το εκπλήσσει όλους.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 31 Δεκεμβρίου 2015

Δεν είναι κάθε μέρα ότι είμαστε σε θέση να λάβουμε ένα μάθημα μαγειρικής στην Τοσκάνη. Προσθέστε σ' αυτό το ακίνητο όπως Il Falconiere και με αστέρια Michelin σεφ Silvia Baracchi, πώς θα μπορούσε να πάει στραβά; Είχαμε ένα μάθημα μαγειρικής της να ανταποκριθεί στις προσδοκίες,...και έτσι είναι. Φτάσαμε πολύ πριν τους τάξη. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μας με οδηγίες στην Ιταλία, δεν θέλαμε να είναι αργά. Αφού είχαμε κλείσει και είχαν τηρηθεί οι συνάδελφοί τους καλοφαγάδες σεφ για την ημέρα, που συνόδευσαν την σχολή μαγειρικής κουζίνα. Τα πάντα ήταν ακριβώς όπως οι εικόνες. Ήταν σαν μια παλιά τοσκανική κουζίνα. Μας έδωσαν σύντομα ποδιές που πήραμε να διατηρηθεί καθώς και μια ευπρόσδεκτη γυαλί ή κρασί, ή έτσι νόμιζα. Αυτό θα είναι ένα από τα πολλά που όλη η τάξη, το κρασί και χύνονται έριξε. Κάναμε διάφορα πιάτα. Από προσούτο ρόλους θερμής έλασης στην μελιτζάνα και μοτσαρέλα (ένα πραγματικά εύκολο πιάτο) για να τα pici ζυμαρικά με ντομάτα και βασιλικό και μοσχαρίσιο φιλέτο, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Το αποκορύφωμα ήταν κάνοντας τα pici ήταν. Πάντα πίστευα ότι είχα ζυμαρικά είχε αυγά και αλεύρι. Δεν γνωρίζω 1 θα μπορούσε να γίνει από λίγο νερό και αλεύρι. Διαφορετικά στη γεύση και υφή, δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με το χέρι. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και ιταλική κουζίνα. Πήραν την προετοιμασία από ό,τι κάναμε στην κεντρική κουζίνα και στη συνέχεια να προετοιμαστεί για εμάς ως δείπνο στην κύρια τραπεζαρία για το εστιατόριο. Από την κατανόηση της κατηγορίας μενού αλλάζουν καθημερινά. Δεδομένου ότι έχουμε εμπειρία στην κουζίνα και θα ήταν υπέροχο να λάβουν άλλες κατηγορίες ή ίσως ζητήσει περισσότερα πιάτα για προχωρημένους. Silvia κάνει εξαιρετική δουλειά στην παρουσίαση διατροφής που είναι εύκολο για όλα τα επίπεδα και σε όλους τους επισκέπτες. Δεν παίρνει εύσημα για αυτό. Κατά τον ίδιο τρόπο, πήρε ένα αστέρι Michelin για έναν λόγο. Θα ήθελα να μου αρέσει περισσότερο χρόνο για να περάσετε μαζί της και να μάθετε περισσότερα προηγμένες τεχνικές. Ίσως κάτι που μπορούν να προσφέρουν για τους πρώην γαστρονομικές επαγγελματίες. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το όχι ως κατηγορία, αλλά ως μια εμπειρία. Εάν μπορείτε να μείνετε στο ακίνητο, τότε δεν έχουμε καμία δικαιολογία για να μην πάρετε πολλά γήπεδα γκολφ. Καλή όρεξη!Περισσότερα

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 28 κοντινά ξενοδοχεία
Relais Il Falconiere & Spa
574 κριτικές
0,52 χλμ μακριά
Relais Villa Baldelli
280 κριτικές
1,05 χλμ μακριά
Residence Il Casale
70 κριτικές
1,16 χλμ μακριά
Villa Borgo San Pietro
198 κριτικές
1,37 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 533 κοντινά εστιατόρια
Gelateria Snoopy
399 κριτικές
1,87 χλμ μακριά
Il Poderino
14 κριτικές
1,75 χλμ μακριά
Osteria del Teatro
2.502 κριτικές
1,84 χλμ μακριά
Ristorante Ambrosia
350 κριτικές
1,77 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 135 κοντινά αξιοθέατα
Museo Diocesano
330 κριτικές
1,74 χλμ μακριά
Piazza della Repubblica
672 κριτικές
1,93 χλμ μακριά
Chiesa San Francesco
110 κριτικές
1,91 χλμ μακριά
MAEC - Museo dell'Accademia Etrusca
447 κριτικές
1,88 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Cooking Class Under the tuscan sun και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης