23κριτικές1ερώτηση και απάντηση
Κριτικές
Βαθμολογία ταξιδιωτών
- 20
- 1
- 0
- 1
- 1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
Επιλεγμένα φίλτρα
- Φιλτράρισμα
- Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
+1
Το ταξίδι ξεκίνησε με ένα ταξίδι στην τοπική αγορά για να δείτε τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, τα κρέατα, τα τυριά κλπ. Η σχολή μαγειρικής ήταν μια σύντομη βραδεία βόλτα από την αγορά. Στο σχολείο, φτιάξαμε ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα από γεμισμένη με πατάτες γεμιστή τορτελίνια με σάλτσα από χοιρινό κρέας και μπριζέτα με μανιτάρι. Επιπλέον, κάναμε τιραμισού σε μεμονωμένα κύπελλα. Ενώ έχουμε να απολαύσουμε το πολύ νόστιμο φαγητό και το κρασί, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο σεφ Τόμας Μπάρτολονι έκανε την ημέρα πολύ ευχάριστη, μοιράζοντας τις συμβουλές και τις τεχνικές του με την φιλική κι κινούμενη προσωπικότητά του! Mille Grazie Tommaso!…
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2019

Χρήσιμo
Τι διασκεδαστικό βράδυ κάνοντας σπαγγέτι με σάλτσα, bruschetta και τιραμισού. Όλοι μας είχαμε ένα χέρι και οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαν φτιάξει ποτέ ζυμαρικά από το μηδέν. Το κρασί ήταν επίσης σερβίρεται και όλοι μας είχαμε ένα κακό γεύμα ενώ μάθαμε.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018

1 χρήσιμη ψήφος
Χρήσιμo
Ήμασταν σε μια σχολή μαγειρικής στο Cinque Terre όπου κάναμε κάποια προετοιμασία και μια σχολή μαγειρικής στην Ισπανία, όπου δεν κάναμε τίποτα. Αυτό ήταν διαφορετικό καθώς οι εννέα από εμάς στην ομάδα περιηγήσεων προετοίμασαν το μεγαλύτερο μέρος του γεύματος. συμπεριλαμβανομένου ενός από τους δύο τύπους bruschetta, σπιτικά και χειροποίητα ζυμαρικά τοσκάνης συν τη σάλτσα ντομάτας σκόρδου και την έρημο του τιραμισού. Ο σεφ ήταν διασκεδασμένος, αλλά ασθενής, καθώς μας βοήθησε να μάθουμε. Τελικά, φάγαμε αυτό που ετοιμάσαμε. Μια διασκέδαση αργά το πρωί και νωρίς το απόγευμα.…
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018

Χρήσιμo
Ήμουν τόσο τυχερός που έχω ένα μάθημα με την πολύ γνωστή και γενναιόδωρη Gabriella. Με οδήγησε σε ένα μενού για δείπνο με χορτοφαγικά πιάτα, το οποίο σερβίρει bruschetta με διαφορετικές γαρνιτούρες, όπως ένα θαυμάσιο απλό λευκό φασόλι, το δικό μας ζυμαρικό με την καλύτερη σάλτσα ντομάτας που έχω δοκιμάσει ποτέ και ένα νότιο ιταλικό επιδόρπιο με γάλα αμυγδάλου. Έμαθα τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του μαθήματος και απλά ήθελα να σκεφτόμουν ερωτήσεις για να ζητήσω από αυτόν τον εξαιρετικά έμπειρο και έμπειρο σεφ πριν φτάσει, ακόμα σκέφτομαι άλλες ερωτήσεις που θα μπορούσα να ρωτήσω! Μπορείτε να μάθετε πολλά από το Google και το Youtube και να μαγειρεύετε βιβλία και παρουσιάσεις, αλλά τίποτα δεν κτυπά να έχει κάποιος δικαίωμα στον αγκώνα σας να σας δείχνει ακριβώς πώς να το κάνετε σωστά. Εάν ποτέ δεν έχετε δοκιμάσει μια τουριστική εμπειρία μαγειρέματος πριν (όπως εγώ), αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Ήταν επίσης διασκεδαστικό να καθίσετε και να φάτε το φαγητό που είχαμε ετοιμάσει με ένα ποτήρι πραγματικά υπέροχο ιταλικό κρασί. Η σχολή είναι πολύ καλά εξοπλισμένη με μεγάλες επαγγελματικές κουζίνες ακριβώς στην καρδιά της Φλωρεντίας - μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το άγαλμα του Δαβίδ. Δεν χρειάζεται να πάρετε τίποτα μαζί σας στο μάθημα.…
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2018

Χρήσιμo
Μαθήματα πίτσα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας (5 ώρες). Πολύ ωραίος και επαγγελματικός δάσκαλος (ικανός να διδάσκει ιταλικά και αγγλικά). Παραγγείλαμε την πορεία της πίτσας. πώς να προετοιμάσει διαφορετικό είδος πίτσας - ζύμη σε ηλεκτρικές και ξύλινες δικές, διαφορετικές πίτσες και εστίες εστίασης. Μετά την πορεία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και μπορούμε να το προτείνουμε. Το σχολείο είναι πολύ επαγγελματικό και άνετο. Το προσωπικό είναι τόσο θετικό και χαρούμενο.…
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2018

Χρήσιμo