Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Accidental Tourist
Η κράτηση δεν είναι διαθέσιμη στο TripAdvisor

Θέλετε άλλες επιλογές στις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα;
479
Όλες οι φωτογραφίες (479)
Πλήρης προβολή
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό95%
  • Πολύ καλό2%
  • Μέτριο1%
  • Ανεπαρκές1%
  • Πολύ κακό1%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: Περισσότερες από 3 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Ιαν
10°
Φεβ
13°
Μάρ
Επικοινωνία
Via Roma 647 | Bagno A Ripoli, 50010, Φλωρεντία, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 348 602 0257
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
150 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
144
4
1
0
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
144
4
1
0
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 150 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 27 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η ενασχόληση με αυτούς τους τύπους ήταν μεγάλη! Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό ήταν εξυπηρετικοί, χαλαροί και προσεκτικοί. Το ίδιο το μάθημα παίρνει όλο τον εκφοβισμό από το να φτιάχνετε τα ζυμαρικά σας. Πήγε μακριά αισθάνεται σίγουρος ότι μπορώ και θα το κάνω ο ίδιος...στο σπίτι. (Απλά πρέπει να πάρετε την εύχρηστη μηχανή ζυμαρικών!) Φροντίστε να ενημερωθείτε για τη διαμονή σας στο πανέμορφο διαμέρισμα τη νύχτα της τάξης σας ή και περισσότερο! Η θέα είναι εκπληκτική, και το μέρος ζεστό, καλά εξοπλισμένο και γοητευτικό. Θα το συνιστούσα σε κανέναν. Αν είστε ήδη σίγουρος μάγειρας, ίσως θελήσετε να ζητήσετε ένα πιο εμπεριστατωμένο μάθημα σε σάλτσες και / ή επιδόρπια. Αλλά αυτή είναι μια μεγάλη εισαγωγή στην παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 16 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Κατά την επίσκεψη στη Φλωρεντία αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε μια κατηγορία ζυμαρικών με τυχαία Τουριστική. Μας άρεσε η φιλοσοφία του κάθε επισκέπτη να είναι διαφορετική και αξίζει να γίνει δεκτή και σεβαστή γι 'αυτό: η θρησκεία σας, οι πολιτικές σας κλίσεις, η...εθνοτική σας ομάδα, η χώρα καταγωγής σας, το φύλο σας αποτελούν ευκαιρία ανάπτυξης για αυτούς και για τους ανθρώπους γύρω εσύ; Κάθε ταξιδιώτης μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών! Στόχος τους είναι να σας προσφέρουν ένα προσωπικό, μοναδικό εμπειρία και το σημάδεψαν πραγματικά. Μεταφέρετε από το σημείο παραλαβής στην πόλη της Φλωρεντίας και μετά από περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο φτάνετε σε ένα παλιό αλλά πολύ όμορφο οικογενειακό σπίτι ηλικίας 400 ετών, όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα μαγειρικής. Η Gabriella, η οποία φιλοξενεί τις μαθήματα μαγειρικής, σας καλωσορίζει θερμά και μετά από ένα ορεκτικό (το δικό σας ελαιόλαδο με ψωμί) εισάγετε το ζυμαρικό. Η παρασκευή θα σας πάρει περίπου 1 ώρα και θα μάθετε να κάνετε ραβιόλια - tagliatelle και λαζάνια. Μόλις φτιάξατε το ραβιόλι σας γεμισμένο με τυρί ricotta και σπανάκι, μαγειρεύονται και εσείς παίρνετε το τι έκανες. Φανταστικό φαγητό καθώς χειροποίησα τον εαυτό σας και το tagliatelle ολοκληρώθηκε με μια σάλτσα ζυμαρικών από τη Gabriella - μια σάλτσα που είναι επίσης χαρακτηριστική για την περιοχή με ένα μυστικό συστατικό - διαθέσιμο μόνο από το κρεοπωλείο κοντά στο χωριό. Είχαμε μια τόσο καλή στιγμή να φτιάξουμε το φαγητό και στη συνέχεια να έχουμε το δείπνο μας - σερβίρεται με ένα ωραίο τοπικό κόκκινο κρασί γύρω από τα οινοποιεία. Η έρημος ήταν επίσης αξέχαστη - έτοιμη για το τιραμισού. . . περισσότερα ιταλικά δεν μπορούσε να πάρει. Το αγαπούσε πολύ και πραγματικά συνέστησε να κάνει αυτές τις μαθήματα.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Ο/η MajlaFrancescaP, Owner του Accidental Tourist, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 13 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Mejla είναι ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ. Η μαγειρική της τάξη ήταν καταπληκτική και φτιάξαμε νόστιμα ραβιόλια. Είναι με ειλικρίνεια που μου δίνει την εμπιστοσύνη να χρησιμοποιήσω τον παρασκευαστή ζυμαρικών στο σπίτι μας. είχαμε ένα υπέροχο γεύμα μαζί της και στη...συνέχεια προχώρησε στο κρασί μαζί της. Η περιοδεία κρασιού ήταν επίσης εκπληκτική. Αυτό το μαγείρεμα και η εμπειρία του κρασιού με κάτι που δεν μπορείτε να χάσετε αν βρίσκεστε στην περιοχή της Φλωρεντίας.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 11 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Υπέροχη τάξη και όμορφο περιβάλλον. Πραγματικά ένα από τα σημαντικότερα σημεία της επίσκεψης στη Φλωρεντία. Κάνοντας ravioli ήταν διασκεδαστικό και διδακτικό και κάτι που θα κάνω στο σπίτι. Φάγαμε ό, τι κάναμε μαζί, συμπεριλαμβανομένου ενός νόστιμου γεύματος με frittata, bruschetta, fettuccini, και ένα...υπέροχο φρέσκο ​​ροδάκινο ροδάκινο. Θα κάνει σίγουρα ξανά, ίσως και στη βίλα.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 22 Οκτωβρίου 2018

Ο σύζυγός μου και εγώ πήγαμε μια περιοδεία κρασιού και μάθημα μαγειρικής μέσω του Accidental Tourist (το οποίο είχα ακούσει από δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια ξεχωριστής αλλά ατυχής καθυστέρησης ταξιδιού προς και από το Λονδίνο αρκετούς μήνες πριν από την είσοδο στην Ιταλία). Όταν...είδαμε όλες τις θετικές κριτικές online, αποφασίσαμε να το κάνουμε και δεν απογοητεύσαμε! Από την παραλαβή μέχρι την απόρριψη είχαμε μεγάλη εμπειρία. Ο οδηγός μας και οι δάσκαλοι μαγειρικής ήταν ευγενικοί και ενδιαφέροντες άνθρωποι και μάθαμε πολλά από αυτά, ακόμα και σε ένα μικρό συγκρότημα, απολαύσαμε τη συνάντηση με την άλλη οικογένεια που βρισκόταν στην ομάδα μας, Ακόμα και μέσω της περιοδείας και της μαγειρικής, αυτό ήταν ένας καλός χρόνος για μια εκδρομή έξω από τη Φλωρεντία, ήμασταν σε θέση να απολαύσετε το πρωί πριν ξεκινήσετε και το ίδιο το ταξίδι ποτέ δεν αισθάνθηκε πάρα πολύ καιρό ή όπως το έσυρε . Υπήρχε αφθονία κρασιού σε όλη την τάξη μαγειρικής και ήταν υπέροχο να μάθετε για την οικογένεια υποδοχής και ο ένας τον άλλο για ένα υπέροχο γεύμα. Ο σύζυγός μου κι εγώ τώρα φτιάχνουμε το δικό μας ζυμαρικό στο σπίτι και αντλώντας όλα όσα μάθαμε στην τάξη. Μεγάλος χώρος και ατμόσφαιρα για μαθήματα μαγειρικής - - συνιστώ ανεπιφύλακτα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Ο/η MajlaFrancescaP, Owner του Accidental Tourist, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 5 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η κλάση κρασιού και μαγειρέματος με το Accidental Tourist ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία διακοπών μας. Εμείς επιλέξαμε συγκεκριμένα αυτή την εμπειρία λόγω του μικρού τους μεγέθους και των καταπληκτικών κριτικών τους. . . Φαινόταν ακριβό αρχικά, αλλά πιστεύαμε ότι αξίζει τον κόπο στο...τέλος. Μοιραστήκαμε την περιοδεία με δύο άλλα ζευγάρια από την Αμερική (έτσι μόνο 6 από εμάς συνολικά) και όλοι πήραμε καλά. Η κίνηση στο οινοποιείο ήταν όμορφη, αλλά όχι πολύ καιρό πέρασε στο μίνι λεωφορείο, το οποίο ήταν υπέροχο. Η περιοδεία του οινοποιείου ήταν τοποθετημένη σε ένα κάστρο, με τροπικά τοπία παντού. Η περιήγηση του οινοποιού ήταν διασκεδαστική, προσωπική και πολύ ενημερωτική, και τα κρασιά που δοκιμάσαμε ήταν πολύ ωραία. . . αγοράσαμε ακόμη και ένα ζευγάρι (ή τρία) μπουκάλια για να πάρετε πίσω μαζί μας. Στη συνέχεια οδηγήσαμε σε ένα οικογενειακό κτήμα (και πάλι όχι πολύ καιρό στο λεωφορείο) για την τάξη μαγειρικής. Ήμασταν ευπρόσδεκτοι με ένα ποτήρι κρασί και στη συνέχεια ήταν επάνω στο ζυμαρικά. Η Gabriella και ο σύζυγός της ήταν φανταστικοί οικοδεσπότες και καθώς δίδαξε όλους μας να φτιάχνουμε φρέσκα ραβιόλια και tagliatelle από το μηδέν, ο σύζυγός της δημιούργησε άλλα πιάτα για το τελικό μας γεύμα. Η τάξη μαγειρικής ήταν πολύ διασκεδαστική και πολύ ενημερωτική. Άφθονο κρασιού ρέει καθώς η τάξη συνεχίζεται και το τελικό γεύμα (συμπεριλαμβανομένων των ζυμαρικών μας) ήταν εκπληκτικό. Θα συνιστούσατε ιδιαίτερα αυτή την περιοδεία.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 5 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Διασκεδαστικό απόγευμα. Συναντήθηκε στη Φλωρεντία για βόλτα στο οινοποιείο. Όχι πολύ επικοινωνία αρχικά, αλλά αυτό βελτιώθηκε όταν φτάσαμε μετά από περίπου 30 λεπτά βόλτα. Όμορφο σκηνικό σε λόφο έξω από την πόλη. Ο ίδιος ο κατασκευαστής κρασιών έδωσε την περιήγηση που ήταν ενημερωτική και διασκεδαστική....Ο κατασκευαστής κρασιών έδειξε πάθος για το σκάφος του αλλά ήταν κάτω από τη γη. Η δοκιμή στο τέλος ήταν ευχάριστη με την ευκαιρία να αγοράσουν το προϊόν τους σε πολύ λογική τιμή.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 4 Οκτωβρίου 2018

Στην πραγματικότητα μέναμε στο Air BnB, όπου γίνεται αυτή η τάξη. Έτσι, ο οικοδεσπότης μας, η Μάτζλα έβαλε αυτή την εμπειρία / περιοδεία για εμάς μπροστά από το χρόνο και στη συνέχεια μας είπε πού να πάμε για να συναντήσουμε τον σύζυγό της, τον Μάρκο,...ώστε να μπορέσει να πάρει στο δρόμο για το οινοποιείο. Συναντήσαμε δύο ζευγάρια που διαμένουν στη Φλωρεντία και πήγαν σε ένα οινοποιείο όλοι μαζί. Έκαναν κρασί chianti εκεί, μαζί με μερικά άλλα κρασιά. Ήταν μια μεγάλη περιήγηση στο οινοποιείο τους και περιλάμβανε μια δοκιμή στο τέλος και την ευκαιρία να αγοράσουν κρασί και ελαιόλαδο. Μετά το οινοποιείο, πήραμε τον δάσκαλό μας και επέστρεψα στο Air BnB, σε ένα άλλο μέρος του κάστρου όπου θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε ravioli και tagliatelle. Ο δάσκαλός μας (και δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του, δυστυχώς, έτσι συμπεριλάβαμε μια φωτογραφία) γεννήθηκε στην πραγματικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά μετακόμισε στην Ιταλία στη δεκαετία του 70. Έτσι, μίλησε τέλεια Αγγλικά και πραγματικά μας τραγουδούσε και μια μικρή όπερα! Μας δόθηκε απεριόριστο κρασί και μπορούσαμε να πίνουμε και να μιλάμε, καθώς μάθαμε πώς να φτιάχνουμε ζυμαρικά από το μηδέν. Όταν ήμασταν όλοι τελειώθηκαν μας σερβίρονται διάφορα τρόφιμα όπως bruschetta και frittata μαζί με τα ζυμαρικά που όλοι έχουμε κάνει. Όλοι μαζί κάναμε μαζί με τον δάσκαλό μας και έτρωγαν μαζί, όλα ήταν υπέροχα και γεμάτα. Στο τέλος ήμασταν σε θέση να πάμε ακριβώς επάνω στο Air BnB μας και τα άλλα δύο ζευγάρια πήραν μια βόλτα πίσω στη Φλωρεντία. Όλα σε όλους μια μεγάλη εμπειρία και συνιστώ ανεπιφύλακτα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 3 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αυτή την περασμένη εβδομάδα στη Φλωρεντία συμμετείχαμε στην AT wine tour + class cooking! Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Ο Steve ήταν τόσο ευχάριστος που συνεργάστηκε και ήταν προφανές ότι αγαπά τη δουλειά του! Το φαγητό ήταν υπέροχο και η εταιρεία ήταν ακόμα καλύτερη! Θα συστήσει!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2018

Τι θαυμάσιο τρόπο να περάσετε το απόγευμα και το βράδυ. Περιήγηση με κρασί και μαθήματα μαγειρικής. Από την παραλαβή μέχρι το τέλος της νύχτας είχαμε φανταστική εξυπηρέτηση και εμπειρία. Επειδή είναι μια μικρή ομάδα περιοδεία (max 8) είναι πιο προσωπική από άλλες. Ήμασταν με μια...μεγάλη ομάδα ανθρώπων και απολάμβανα απόλυτα την εμπειρία. Το γεύμα στο τέλος της νύχτας ξεπέρασε αυτό που θα βρείτε σε οποιοδήποτε τοπικό εστιατόριο. Ταιριάξτε με αυτό με πολλά κρασιά.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 417 κοντινά ξενοδοχεία
Residence Ristorante Golf Club Centanni
38 κριτικές
4,7 χλμ μακριά
Il Palagio
131 κριτικές
5,88 χλμ μακριά
Villa La Massa
329 κριτικές
6,22 χλμ μακριά
Relais Villa Il Sasso Historical Place
169 κριτικές
6,9 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 3.082 κοντινά εστιατόρια
Risto Macelleria Casalini
21 κριτικές
0,03 χλμ μακριά
Trattoria Antico Forno
234 κριτικές
4,52 χλμ μακριά
Staccia Buratta
373 κριτικές
4,85 χλμ μακριά
Ristorante da Pampurio
143 κριτικές
5,75 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 1.676 κοντινά αξιοθέατα
Ruffino - Tenuta di Poggio Casciano
77 κριτικές
5,36 χλμ μακριά
Torre a Cona Winery
16 κριτικές
0,29 χλμ μακριά
L'Uccellare
7 κριτικές
4,12 χλμ μακριά
Maneggio Crazy Horse
6 κριτικές
2,74 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Accidental Tourist και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης