Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cook Eat Italian

Ανοικτά σήμερα: 10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.
330
Όλες οι φωτογραφίες (330)
Πλήρης προβολή
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό95%
  • Πολύ καλό3%
  • Μέτριο1%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό1%
Πληροφορίες
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.
Δείτε όλες τις ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Ιαν
10°
Φεβ
13°
Μάρ
Επικοινωνία
Viale Donato Giannotti 49, 50126, Φλωρεντία, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 055 906 4092
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
104 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
101
2
0
0
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
101
2
0
0
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 104 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες

Πήρα την οικογένειά μου για μαθήματα μαγειρικής με τη Manuela στο υπέροχο σπίτι της, ενώ επισκεπτόμασταν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Κάναμε ένα υπέροχο γεύμα με φρέσκα ζυμαρικά (ala chitarra) με σάλτσα μανιταριών, σπιτικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας. Kale crostini και τιραμισού. Έχουμε μάθει πολλά για...τις τεχνικές και την αρωματική ουσία καθώς και ένα υπέροχο γεύμα. Ήταν μεγάλη διασκέδαση και θα το κάνουμε ξανά όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Συνιστάται ιδιαίτερα. Η οικογένειά της είναι επίσης όμορφη.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2018
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες

Κράτησε την ημέρα της Μανουέλας στην εμπειρία της εκμετάλλευσης. Η Manuela είναι μια πολύ ωραία κυρία αλλά όλη η εμπειρία ήταν πολύ απογοητευτική για να πούμε το λιγότερο. Ήταν πολύ υπερτιμημένο και σίγουρα δεν αξίζει τα χρήματα. Ως αρχάριος θα περίμενε κανείς να έχει καθοδηγηθεί...καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος, αλλά ήρθε μακριά να μη νοιώθει κανένας ο σοφότερος. Ομάδα τεσσάρων ατόμων που έπρεπε να μοιράζονται σταθμούς εργασίας και καθήκοντα που δεν ήταν ιδανικά. Οι σάλτσες έγιναν χωριστά από τη Manuela. Η διαφήμιση δήλωσε ότι θα βάζαμε λαχανικά από τον κήπο, αυτό συνεπαγόταν τη μετάβαση σε ένα υπόστεγο και τη συλλογή πατάτας από ένα καλάθι. Η γευσιγνωσία του κρασιού αποτελούσε από τρία μπουκάλια κρασιού που ήταν γεμάτα στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του γεύματος. Το πιο ακριβό πιάτο ζυμαρικών που έχω φάει ποτέ. Θα ήταν πιο νόστιμο αν είχα ιδέα για το πώς να το κάνω. Τιμή και εμπειρία δύσκολο στο στομάχι. Η Manuela υποσχέθηκε να αποστείλει ηλεκτρονικές συνταγές, τις οποίες ένα άτομο δεν έχει ακόμα λάβει.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Η Manuela είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος και ήμασταν αρκετά τυχεροί για να έχουμε σήμερα ένα πρωτότυπο φρέσκο ζυμαρικό. Κατασκευάσαμε ραβιόλια, σπαγγέτι και gnocchi με συμπληρωματικές σάλτσες. Έχουμε μάθει πολλά για να φτιάξουμε όμορφα, φρέσκα ζυμαρικά και σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε και πάλι τις νέες ικανότητές μας....Μου αρέσει να κάνω μαθήματα μαγειρικής όταν ταξιδεύω και αυτό ήταν το αγαπημένο μου μέχρι σήμερα. Grazie Manuela!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 5 Δεκεμβρίου 2018

η σύζυγός μου και εγώ είχαμε την πιο συναρπαστική μέρα όταν πήραμε την τάξη της Manuela στο αγρόκτημα. Ψάχνα για μαθήματα μαγειρικής ως μέρος των 60 χρόνων της γυναίκας μου και επιλέξαμε αυτό. Φτάσαμε να συναντήσουμε τον Giovanni, τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος και τον οινοποιό....Πρόκειται για ένα όμορφο κομμάτι γης με αγροικία του 13 ου αιώνα. Περάσαμε την ημέρα μάθοντας πώς να ετοιμάσουμε ένα ολόκληρο ιταλικό γεύμα. Ξεκινήσαμε με νόστιμα crostini που δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Πήρα επίσης να γλείσω το εσωτερικό του μπολ με τα συκώτια κοτόπουλου. Το μάθαμε πώς να φτιάχνουμε τα ζυμαρικά μας. ήταν τόσο απλός που ο Μανουήλ μας έδειξε πώς να το κάνουμε. Στη συνέχεια κάναμε ένα θαύμα Peposa (στιφάδο κρέατος) που κατέληξε σε διαγωνισμό πιρούνι. Το μπουκάλι κρασί που προσθέσαμε είμαι βέβαιος ότι δεν θα βλάψει. Ο Μανουήλ μας έδειξε πώς να φτιάξουμε το πιο θαυμάσιο Cantuccini. Ο Giovanni μας πήγε σε μια περιοδεία στο οινοποιείο του. Το κελάρι ήταν εκπληκτικό. Περπατώντας τα πέτρινα σκαλοπάτια στο κελάρι μιας αγροικίας του 13ου αιώνα ήταν καταπληκτική. Μπορείτε να πείτε ότι είναι πολύ υπερήφανη για το κρασί του. Κάθισαμε σε ένα υπέροχο γεύμα που προετοιμάσαμε. Κάθε πιάτο συνοδεύεται από ένα από τα κρασιά. Ο καθένας ήταν καλύτερος από τον πρώτο. Ο Μανουήλ δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενικός και επαγγελματικός. Έκανε την ημέρα και το ταξίδι για μας. Αν ψάχνετε για μια πραγματικά εκπληκτική ιταλική μαγειρική εμπειρία, αυτή είναι αυτή που θέλετε. Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 27 Νοεμβρίου 2018

Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε μαθήματα μαγειρικής με τη Manuela και ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Η Manuela είναι γνώστης και πολύ φιλική. Η τάξη ήταν τόσο πολύ διασκεδαστική όσο και καλή εμπειρία εκμάθησης. Η τοποθεσία είναι όμορφη και τα κρασιά από τον αμπελώνα ήταν...εξαιρετικά. Σίγουρα θα συνιστούσαμε την τάξη σε όσους επισκέπτονται τη Φλωρεντία.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 10 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε έναν τέτοιο καταπληκτικό χρόνο με τη Manuela στην τάξη μαγειρικής μας στο Farmhouse! Η τοποθεσία του ίδιου του αγροκτήματος είναι όμορφη και απολαύσαμε έτσι την γραφική κουζίνα με τη Manuela και τη γλυκιά οικογένειά της. Μας προπονούσε σε κάθε βήμα της προετοιμασίας ενός γεύματος...4 πιάτων για μεσημεριανό γεύμα, το οποίο περιλάμβανε σπιτικά ζυμαρικά, χοιρινό φιλέτο, ψητά λαχανικά και τιραμισού. Καλύτερα, ήταν σε θέση να φιλοξενήσει ένα άτομο στην ομάδα μας που χρειάστηκε τροποποιήσεις μόνο για το γεύμα της για να είναι χωρίς γλουτένη - το οποίο εκτιμήθηκε τόσο. Όλα ήταν νόστιμα, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού κρασιών με το μεσημεριανό γεύμα και ο γλυκός ιδιοκτήτης του αμπελώνα στην αγροικία μας ένωσε και ζευγάρωσε / περιέγραψε το κρασί με κάθε πορεία. Απολύτως ένα από τα κυριώτερα σημεία μας από τη Φλωρεντία και θα ήθελα να συστήσω σε όλους όσους επισκέπτονται τη Φλωρεντία!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Δεν μπορώ να συστήσω αυτή την τάξη αρκετά για μια αυθεντική ιταλική εμπειρία. Είμαι τόσο χαρούμενος που πήραμε για μάθημα με τη Manuela σήμερα! Είναι τόσο ευγενική και ευχάριστη, μπορεί να φιλοξενήσει και αλλεργίες και προτιμήσεις. Αυτό αξίζει τόσο χρόνο και χρήμα - ήταν το...καλύτερο γεύμα που είχαμε και εδώ! Τρώω τα απομεινάρια όπως πληκτρολογώ. ). Συνιστάται ιδιαίτερα αυτή η τάξη ως απαραίτητη εμπειρία όταν βρίσκεστε στη Φλωρεντία!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 25 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε έναν υπέροχο χρόνο να συνεργαστούμε με τη Manuela στην κουζίνα της! Πραγματοποιήσαμε ένα μεσημεριανό γεύμα 4 πιάτων με τιραμισού, ζυμαρικά, κρασί και prosecco. Ήταν πολύ φιλικό και επίσης υπομονετικό καθώς μάθαμε πώς να κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό δρόμο. Τι υπέροχη προσθήκη στις...διακοπές μας. Συνιστάται ιδιαίτερα αυτό σε οποιονδήποτε επισκέπτεται τη Φλωρεντία!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 10 Οκτωβρίου 2018

Η Manuela είναι ένας ευγενικός φιλοξενούμενος και δάσκαλος. η μέρα μας στο αγρόκτημα ήταν απίστευτη. Οι συνταγές ήταν εύκολες. το καλό νόστιμο. Το κρασί ήταν παρακμιακή και ήταν μια τέλεια φιλοφρόνηση για τα τρόφιμα που δημιουργήσαμε. Μου άρεσε πολύ που η Manuela ήταν ευέλικτη, δημιουργική...και αυθόρμητη τη στιγμή που δημιουργήσαμε πιάτα από φρέσκα υλικά που βρέθηκαν στον κήπο εκείνο το πρωί. Μου άρεσε πραγματικά η οικειότητα της μικρής τάξης της. Ήταν μια τέλεια εμπειρία για μένα. Ο αμπελώνας ήταν μαγευτικός. Θα ήθελα πολύ να συστήσω αυτή την τάξη με τη Manuela.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 8 Οκτωβρίου 2018

Κάναμε όλη την ημέρα την τάξη μαγειρικής της Τοσκάνης στο αγρόκτημα. Και ήταν φοβερό! ! Εκτός από το γεγονός ότι μάθαινα να μαγειρέψουμε τα 4 μαθήματα (και να κάνουμε ζυμαρικά) ήταν μια απόλαυση, βρισκόμασταν στην πανέμορφη ύπαιθρο σε αγροικία που χρονολογείται από το 1300, ο...σύζυγός της Simon μας έδωσε περιήγηση στο κελάρι και την περιοχή ζύμωσης , έπρεπε να συνδυάσουμε τα κρασιά των κτημάτων με το φαγητό μας και συλλέξαμε μερικά από τα συστατικά μας από τον κήπο πίσω. Επίσης, περιορίζει την τάξη στα 6 (ήταν μόνο 4) που είναι πραγματικά έτσι  όμορφη. Όχι πολύ μεγάλο και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά! !Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 417 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Gavinana
48 κριτικές
0,36 χλμ μακριά
Hotel Rosary Garden
479 κριτικές
0,43 χλμ μακριά
Hotel Cavaliere
93 κριτικές
0,62 χλμ μακριά
Ville sull'Arno Hotel
1.030 κριτικές
0,74 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 3.083 κοντινά εστιατόρια
Osteria Hiron
265 κριτικές
0,36 χλμ μακριά
Ristorante Peruviano El Inca
153 κριτικές
0,35 χλμ μακριά
Pronto Pizza
145 κριτικές
0,33 χλμ μακριά
Ristorante Xin Yang
66 κριτικές
0,28 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 1.676 κοντινά αξιοθέατα
Chiesa di Santa Maria e Santa Brigida al Paradiso
5 κριτικές
0,92 χλμ μακριά
SHANTI fascino d'Oriente
30 κριτικές
0,19 χλμ μακριά
Guida di Firenze - Livia del Monaco
20 κριτικές
0,26 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Cook Eat Italian και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης