Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό0%
  • Πολύ καλό67%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό33%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
-1°
Ιαν
Φεβ
11°
Μάρ
Επικοινωνία
Via Volturno 2, 35020 Βενετία, Ιταλία
+39 049 718061
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
3 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
0
2
0
0
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
0
2
0
0
1
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 10 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2018
Η κριτική έγινε: 13 Οκτωβρίου 2015 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2015
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 392 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Garibaldi
312 κριτικές
0,54 χλμ μακριά
Aurora Hotel
167 κριτικές
0,7 χλμ μακριά
Venice Michelangelo Hotel
321 κριτικές
0,75 χλμ μακριά
Kappa Hotel
427 κριτικές
0,86 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 1.615 κοντινά εστιατόρια
Prima Volta
71 κριτικές
0,54 χλμ μακριά
All'Ombra del Gabbiano
254 κριτικές
0,52 χλμ μακριά
Gelateria Artigianale Chiccheria
19 κριτικές
0,25 χλμ μακριά
Osteria da Mariano
183 κριτικές
0,37 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 1.460 κοντινά αξιοθέατα
Chiesa di San Girolamo
19 κριτικές
0,54 χλμ μακριά
Bosco di Mestre - Bosco dell'Osellino
14 κριτικές
0,44 χλμ μακριά
Chiesa dei Santi Gervasio e Protasio
7 κριτικές
0,79 χλμ μακριά
Parco di Villa Franchin
6 κριτικές
0,74 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Pasticceria la Specola και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης