Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
3
Όλες οι φωτογραφίες (3)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό9%
  • Πολύ καλό64%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό27%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
21°
13°
Σεπ
16°
Οκτ
11°
Νοέ
Επικοινωνία
Campo Santa Maria Formosa Castello 5840, 30122 Βενετία, Ιταλία
Καστέλο
+39 345 942 3998
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
3 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
0
2
0
0
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
0
2
0
0
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 4 Οκτωβρίου 2017

Η κριτική γράφτηκε 12 Αυγούστου 2017

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 22 Ιουνίου 2016

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 387 ξενοδοχεία (Βενετία)
Hotel Scandinavia
823 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
Hotel Palazzo Vitturi
1.183 κριτικές
0,06 χλμ μακριά
Ruzzini Palace Hotel
1.714 κριτικές
0,06 χλμ μακριά
Charming House IQs
365 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΠροβολή 1.595 εστιατορίων: Βενετία
Crazy Pizza
689 κριτικές
0,11 χλμ μακριά
Ai Barbacani
1.246 κριτικές
0,06 χλμ μακριά
Osteria alle Testiere
1.280 κριτικές
0,02 χλμ μακριά
Osteria Ae Forcoe
318 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΠροβολή 1.371 αξιοθέατων: Βενετία
Museo di Palazzo Grimani
191 κριτικές
0,13 χλμ μακριά
Museo Querini Stampalia
207 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Campo Santa Maria Formosa
122 κριτικές
0,03 χλμ μακριά
Chiesa di Santa Maria Formosa
126 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Bar Gelateria Zanzibar και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης