Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
1
Όλες οι φωτογραφίες (1)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό60%
  • Πολύ καλό40%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
23°
13°
Σεπ
17°
Οκτ
10°
Νοέ
Επικοινωνία
Via Accademia n. 64, 20131 Μιλάνο, Ιταλία
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 4 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Αξίζει τα πόδια στο ζεστό ήλιο! Ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Ωραίο μικρό μαγαζί με φιλικό προσωπικό. Gelato ήταν εκπληκτικό - έτσι ώστε να γίνει κρεμώδες.

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 430 ξενοδοχεία (Μιλάνο)
hotel la pace
50 κριτικές
0,28 χλμ μακριά
Catalani & Madrid Hotel
177 κριτικές
0,29 χλμ μακριά
Lux Hotel Durante
110 κριτικές
0,31 χλμ μακριά
Hotel Adelchi
93 κριτικές
0,32 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΠροβολή 9.110 εστιατορίων: Μιλάνο
Osteria del Pesce "Al Pontile"
271 κριτικές
0,28 χλμ μακριά
Trattoria Mirta
677 κριτικές
0,04 χλμ μακριά
Il Faro Ristorante
370 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Moscow Mule Bar
88 κριτικές
0,24 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΠροβολή 2.053 αξιοθέατων: Μιλάνο
Santa Maria Bianca della Misericordia
20 κριτικές
0,06 χλμ μακριά
Chiesa Apostolica Armena
10 κριτικές
0,26 χλμ μακριά
Parrocchia di San Luca Evangelista
9 κριτικές
0,46 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Gelateria Artigianale Carpe Diem και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης