Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Terra di Bargon

Τώρα είναι κλειστό: 12:00 π.μ. - 12:01 π.μ.
Ανοικτά σήμερα: 12:00 π.μ. - 12:01 π.μ.
44
Όλες οι φωτογραφίες (44)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 12:00 π.μ. - 12:01 π.μ.
Δείτε όλες τις ώρες
Προτεινόμενη διάρκεια: < 1 ώρα
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Ιαν
10°
Φεβ
13°
Μάρ
Επικοινωνία
Via Antonio Gramsci 11, 19017 Riomaggiore, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 335 699 7268
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
11 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
11
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
11
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 11 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2018

Φωλιασμένο ανάμεσα στις πλαγιές του '5 Terre' - ακριβώς πάνω από το Riomaggiore, υπάρχει ένα από τα καλύτερα ειδικευμένα οινοποιεία Sciacchetr: terre di Barg n. Ξεκινήσαμε την εμπειρία μας με μια επίσκεψη / περιοδεία γύρω από τους αμπελώνες και ιδιαίτερα τις τυπικές πεζούλες, καθοδηγούμενες από...τον ιδρυτή / ιδιοκτήτη Roberto με την υποστήριξη της συζύγου του Alessandra. Ο Roberto ήταν φιλικός, γνώστης και εξαιρετικά παθιασμένος με την εργασία / δραστηριότητα του. προσαρμόζει την εμπειρία / επίσκεψη βάσει της εμπειρίας / γνώσης μας. Μας πήρε μέσω της διαδικασίας παραγωγής sciacchetr: κλάδεμα, επιλογή σταφυλιών, συγκομιδή, ξήρανση κλπ. . όλα τα οποία επιτεύχθηκαν με χειρωνακτική εργασία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιλογή των σταφυλιών, καθώς είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για ένα υπέροχο κρασί. Η επίσκεψη επίσκεψης μας καθόριζε τέλεια για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ακόλουθες γευσιγνωσίες κρασιού. Το οινοποιείο βρίσκεται στο γραφικό και γραφικό χωριό Riomaggiore. Ο ενθουσιασμός / το πάθος του Roberto για το "sciacchetr" είναι μεταδοτικό και απολαύσαμε όλη την εμπειρία. Θα ήθελα να συστήσω σίγουρα την εμπειρία: είναι ένας μούστος της περιοδείας 5 terre!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2018

Μια πραγματική γεύση από πολιτισμό 5 εκτάσεων. Αφού ανακάλυψα το Terra di Bargon online, κλείσαμε μια επίσκεψη στον αμπελώνα και μια γευστική δοκιμή στην καντίνια μέσω της ιστοσελίδας της Alessandra (τα βίντεο ήταν πολύ χρήσιμα!). Η Alessandra και ο σύζυγός της Roberto υποδέχτηκαν 5 από...εμάς στο σπίτι τους και στο αμπελώνα για να δούμε πώς παράγεται το τοπικό κρασί. Ο Ρομπέρτο ​​είναι πλοίαρχος της τέχνης του και ήταν χαρά να δούμε πόσο παθιασμένος και δραστήριος ήταν όπως δούλευε ανάμεσα στα αμπέλια. Η περιήγηση στον αμπελώνα ήταν πολύ προσωπική, πρακτική και ενημερωτική. Κάτω από την καντίνα, καθώς παρακολουθήσαμε μερικά σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με την ιστορία και την παράδοση της οινοποίησης στα 5 εδάφη, αντιμετωπίσαμε τη γεύση του νόστιμου sciacchetr του Roberto συνοδευόμενου από τυρί κατσικίσιας. Θα ήθελα να συστήσω σχολαστικά μια πλήρη περιήγηση με αυτό το γοητευτικό ζευγάρι για να πάρει τη γνώση καθώς και το κρασί. Ο Roberto σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι το Le Cinque Terre δεν απολάμβανε πάντα τον πλούτο και τον νεωτερισμό που κάνει τώρα, αλλά μάλλον ήταν πλαστά με την πάροδο του χρόνου από πολλούς σκληρούς τοπικούς ανθρώπους που αγαπούν τη γη.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2018

Μετά από μια περιήγηση πεζοπορίας στο Cinque Terre φτάσαμε τελικά στο Riomaggiore και περπατήσαμε πιο μακριά στο πανέμορφο σπίτι και οι αμπελώνες του Roberto και της Alessandra. Μας υποδέχτηκαν με γλυκό νερό και λεμόνι για να βγούμε από την κουραστική μέρα μας. Επειδή μιλήσαμε λίγο...ιταλικά ήταν πολύ συμφωνικό να μιλήσουμε μαζί τους σε ένα μείγμα αγγλικών και ιταλικών. Η Roberta μας έδειξε την αμπελώνες, περιέγραψε τα διαφορετικά είδη σταφυλιών που μεγαλώνουν εκεί και μίλησε για την ιστορία της οικογένειας. Μου έδωσε λουλούδια και μετά την εκδρομή - πήγαμε στην Καντίνα στο χωριό Riomaggiore για να κάνουμε το winetasting. Ήταν μια τόσο αυθεντική εμπειρία και ο Roberto και η Allessandra ήταν τόσο ωραίοι και ενδιαφέροντες για εμάς. Θα ήθελα πραγματικά να συστήσω την περιοδεία και ακόμα θυμάμαι τη γεύση του πολύ νόστιμου Sciatcchetr, και μετά ζητώντας επίσης ξέρω πώς να το προφέρω σωστά.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 2 Αυγούστου 2018

Ήταν μια πολύ ζεστή μέρα, αλλά καταλάβαμε μέχρι την Alessandra και το σπίτι του Roberto και ανταμείφθηκε με κρύο νερό λεμονιού και βαθιά γνώση του μοναδικού τρόπου τους να κάνουν το βραβευμένο κρασί τους. Μπήκαμε στις απότομες βεράντες και όλη η διαδικασία παραγωγής κρασιού εξηγηθήκαμε...πάθος από τον Roberto. Η τηλεοπτική παρουσίαση ήταν εξαιρετική, δείχνοντας το ποσό της ανάρμοστης εργασίας που οι πρωτοπόροι έκαναν να κάνουν αυτό που ήταν ένα εχθρικό περιβάλλον στο τουριστικό mecca που είναι σήμερα. Δοκιμάσαμε το κρασί στην καντίνα, ταιριάζοντας με το σκληρό κατσικίσιο τυρί και αγόρασα δυο μπουκάλια για να απολαύσουμε σε ειδικές περιπτώσεις. Συνιστάται!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 1 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ο Roberto & Alessandra σας καλωσορίζουν στο καλαίσθητο κρητιδικό τους καταφύγιο για να μάθετε για τους παραδοσιακούς τρόπους να κάνετε το κρασί Cinque Terre μαζί με γευσιγνωσία που συνδυάζεται με τυριά. Είχαμε μια ιδιωτική γευσιγνωσία για δύο, που κοστίζουν 75 δολάρια και περιλαμβάνει ένα μπουκάλι...κρασί αξίας τους από $ 50 - $ 55. Δεν πωλούν το κρασί τους έξω από το Cinque Terre, καθώς είναι μικρή παραγωγή και γι 'αυτό είναι πραγματικά μια τοπική απόλαυση. Ο Roberto & Alessandra ήταν υπέροχοι, γνώστες και μπορούσαν να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις είχαμε. Ο Roberto παράγει ο ίδιος το κρασί από την αρχή μέχρι το τέλος. . . όλα από τη φύτευση, το κλάδεμα, τη συλλογή των σταφυλιών, την παραγωγή του κρασιού. Το κρασί ήταν νόστιμο. . . . γλυκιά και γεμάτη με έντονο μέλι, εσπεριδοειδή και χρυσές γεύσεις σταφίδας. Συνδύασε υπέροχα με το μπλε τυρί που παρείχαν. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποδοχή μας σε αυτήν την ημέρα βροχής και μοιραστείτε μαζί μας ένα κομμάτι της ιστορίας του Cinque Terre! ! Grazie Mille!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Η κριτική έγινε: 19 Νοεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ανακάλυψαμε για το Terra do Bargon με την αναζήτηση αμπέλων στην περιοχή και ήμασταν τόσο ευτυχείς που συναντήσαμε αυτό το μέρος. Οι επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν εξαιρετικές και διοργανώσαμε την πλήρη περιήγηση, η οποία αφορούσε μια βόλτα στο σπίτι του Roberto και της Alessandra...για να δούμε τα αμπέλια πριν ξαφνιάσετε στο χωριό για να δοκιμάσετε. Η ιστοσελίδα είχε πολλές πληροφορίες και ο οδηγός βίντεο για να φτάσει στο σπίτι από το σιδηροδρομικό σταθμό ήταν τόσο εξυπηρετικός. Όταν φτάσαμε, ήμασταν ευπρόσδεκτοι από την Alessandra, η αγγλική είναι φανταστική και όταν έφτασε ο Roberto, είχαμε μια βόλτα γύρω από τον αμπελώνα και μάθαμε πώς να τα κλαδεύουμε (κάναμε μερικές μέρες αργά για τη συγκομιδή). Ο Roberto ήταν τόσο παθιασμένος με τα αμπέλια του και γι 'αυτό εκτιμήσαμε πραγματικά ότι έχουμε μια τέτοια εικόνα για τη διαδικασία. Μετά την περιοδεία, κατευθυνθήκαμε πίσω στην πόλη, οπλισμένοι με φρεσκομαγειρεμένα λικέρ και λουλούδια (ένα δώρο όταν ανακάλυψαν ότι ήμασταν στο μήνα του μέλιτος) και πήγαμε στο κελάρι για γευσιγνωσία. Roberto αφήστε μας να μυρίσετε και να αγγίξετε τα ζυμωτικά σταφύλια και στη συνέχεια μας έδειξε δύο βίντεο για όλη τη διαδικασία. Αυτό σίγουρα αισθάνθηκε πιο συναφές αφού μόλις επισκεφθήκαμε τη θέση στο βίντεο. Άνοιξε ένα μπουκάλι και έκοψε λίγο σκληρό κατσικίσιο τυρί και μετά ας γευτεί. Είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο κρασί και θα μπορούσαμε να μείνουμε εκεί όλη την ημέρα να το πίνουμε και να τρώμε τυρί! Πήγαμε με δύο μπουκάλια της τελευταίας παραγωγής και ένα από το απόθεμα, το οποίο θα εξοικονομήσουμε για μια ιδιαίτερη περίσταση. Θα το συνιστούσα σε όλους όσους αγαπούν το κρασί και αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σύντομα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2017
Η κριτική έγινε: 8 Σεπτεμβρίου 2017

Είχα πολλά ερωτήματα για την Alessadra και όλοι τους απάντησαν αμέσως με πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες σε κάθε αλληλογραφία. Στο τέλος ήμουν τόσο λυπηρό που δεν ήμουν σε θέση να κάνω την περιοδεία του Terra di Bargon αλλά ήταν ευγενικοί και εξαιρετικά υποστηρικτικοί όταν αναγκάστηκα να...ακυρώσω. Αυτή είναι η αληθινή δοκιμή κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να επισκεφτώ μια άλλη φορά.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2017
Ο/η Alessandra D, communication του Terra di Bargon, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 25 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Μετά από συνεννόηση με την Alessandra ανέβηκε από το σιδηροδρομικό σταθμό Riomaggiore Μέχρι το έδαφος του Terra di Bargon. Ο περίπατος μας πήρε περίπου 50 λεπτά. Ήταν όμορφη και πήραμε πολλές φωτογραφίες. Ερχόμενοι κοντά στις βεράντες και περπατώντας δίπλα τους ήταν όμορφη και η θέα...ήταν εκπληκτική. Πραγματικά φτάσαμε στον Roberto Και η Alessandra σπίτι. Ένα γοητευτικό ζευγάρι Ποιος καλά μας έρχεται με φρέσκια λεμονάδα Και τα κεράσια από τον κήπο τους. Ρόμπερτο Μας είπα όλη την ιστορία για εκεί το έργο και την Οικογενειακή ιστορία και εκεί σύστημα, το οποίο Ήταν συναρπαστικό. Από ό, τι πήγαμε μαζί Στην καντίνα στο χωριό. Μας έδωσαν Η παρουσίαση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο απολιπούσαν εκεί το κρασί και την έτρωγαν. Η οποία ήταν Νόστιμο. Μπορούμε πολύ να σας προτείνουμε Αυτή η δραστηριότητα, όχι μόνο μάθετε Καλλιέργεια σταφυλιών και παραγωγή κρασιού, Μπορείτε επίσης να συναντήσετε τους υπέροχους ανθρώπους με Ενδιαφέρουσα ιστορία.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2017
Η κριτική έγινε: 15 Αυγούστου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Ήμασταν μια παρέα φίλων και είχα την ευχαρίστηση να ανταποκριθούν Alessandra και Roberto. Από την επικλινή land (ρωτήστε τους εκ των προτέρων στην ιστοσελίδα) για την επίσκεψη του cantina, μέσα από τα υπέροχα μαθήματα γευσιγνωσίας κρασιού και το δροσιστικό ποτό στο μπαλκόνι τους, είχαμε μια...υπέροχη στιγμή. Alessandra και Roberto είναι πολύ passionated από την παραγωγή κρασιού και ενδιαφέρεται πολύ για την κατανομή αυτή με πάθος όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Σίγουρα πρέπει να πάτε στο Riomaggiore μέρος!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2015
Η κριτική έγινε: 27 Μαΐου 2015

Go!! Πραγματοποιήσετε ρυθμίσεις εκ των προτέρων. Διαβάστε την ιστοσελίδα και blog και ερωτευτείτε Roberto και Alessandra. ΚΑΙ το κρασί. Ήταν υπέροχο. Αν θέλαμε να ιδρύσουμε ένα χρόνο νωρίτερα, θα μπορούσαμε να έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ για να τον αμπελώνα. Το cantina αλλά ήταν υπέροχο, και...ένα μέρος όπου εργάζεται ο οίνος είναι στην πραγματικότητα. Η μητέρα μου, ο συνεργάτης, και ο καλύτερος φίλος μου και εγώ είχαμε μια υπέροχη λίγες ώρες μάθησης, να γελάνε και να πίνουν αυτό το εκπληκτικό κρασί. Εάν θέλετε να μάθετε την εκπλήρωση των πραγματικών ανθρώπων σε 5 Terrre, πηγαίνετε εκεί.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2015
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 12 κοντινά ξενοδοχεία
Locanda del Sole
343 κριτικές
0,6 χλμ μακριά
Hotel Villa Argentina
393 κριτικές
0,65 χλμ μακριά
Locanda Ca da Iride
121 κριτικές
0,67 χλμ μακριά
Locanda dalla Compagnia
148 κριτικές
0,73 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 47 κοντινά εστιατόρια
Fuori Rotta
215 κριτικές
0,91 χλμ μακριά
Vertical Bar Riomaggiore
426 κριτικές
0,8 χλμ μακριά
Il Pescato Cucinato
911 κριτικές
0,91 χλμ μακριά
La Cantina del Macellaio
78 κριτικές
0,83 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 22 κοντινά αξιοθέατα
Borgo Storico di Riomaggiore
205 κριτικές
1,02 χλμ μακριά
Trail 2
371 κριτικές
0,71 χλμ μακριά
Trail 531 Riomaggiore to Manarola
531 κριτικές
1,07 χλμ μακριά
Church of San Giovanni Battista
150 κριτικές
0,83 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Terra di Bargon και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης