Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
150
Όλες οι φωτογραφίες (150)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό92%
  • Πολύ καλό5%
  • Μέτριο1%
  • Ανεπαρκές1%
  • Πολύ κακό1%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: Περισσότερες από 3 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Νοέ
-1°
Δεκ
-1°
Ιαν
Επικοινωνία
Via A. Furlotti 3B, 43100, Πάρμα, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 393 978 7884
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
34 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
31
3
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
31
3
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 34 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα μέσω κινητής συσκευής

Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε την ευχαρίστηση να περάσουμε το πρωί με τον οδηγό μας, Davide, καθώς μας συνόδευε σε parmagianna reggiano, prociutto και παραγωγούς βαλσάμικου. Ποια ήταν η περιποίηση του καθενός! Η διαδικασία του τυριού ήταν συναρπαστική και η γευστική γευσιγνωσία. Η Αλεξάνδρα...στον παραγωγό βαλσαμίδων ήταν υπέροχη και η ιδιοκτησία της πολύ γραφική. Ο παραγωγός του prosciutto άνοιξε το μάτι. Αυτή η συναρπαστική περιήγηση σε φαγητό μας άφησε μια νέα προοπτική για αυτά τα παραδοσιακά τρόφιμα και μια εκτίμηση για το ρόλο του TIME τόσο στην παραγωγή τροφίμων όσο και στην κατανάλωση. Ο Ντάβιντ ήταν ευχάριστος! ! ! Γνωστός για την παραγωγή των τριών τροφίμων και ενός φιλόσοφου τρόφιμα. Πραγματικά μια φορά σε μια εμπειρία ζωής. Σας ευχαριστώ, Davide!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα

Είχαμε τόσο πολλή διασκέδαση με τον Davide κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Ο Davide μοιράστηκε μαζί μας έναν τόνο ενδιαφέροντων γεγονότων, βαθιά γνώση και πραγματικό στυλ ιταλικής διαβίωσης. Έχουμε μάθει τόσο πολύ από την τεχνογνωσία του σε τρόφιμα, τοπικές γειτονιές και τέχνες της φύσης. Ήταν...επίσης πολύ ευέλικτο και εύκολο - πάει, έφτασε ακόμη και πολλές νέες ιδέες για εμάς για το υπόλοιπο ιταλικό ταξίδι. Σίγουρα ένα από τα αξιοθέατα στο ταξίδι μας!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες

Ο οδηγός μας Davide ήταν εγκαίρως όπως υποσχέθηκε. Είναι φιλικό, αστείο και ενημερωμένο για τα προϊόντα. Ο Davide έχει ένα εξαιρετικό rapore με όλες τις εγκαταστάσεις και τους ιδιοκτήτες τους. Υπήρχαν τέσσερις από εμάς στην ομάδα μας και κάθε ένας από μας απολάμβανε απόλυτα την...περιοδεία μας. Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να επισκεφθεί κανείς την περιοχή της Πάρμα μια περιοδεία με τον Davide. Grazie Davide!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Η οικογένειά μου ταξιδεύει πολύ σε όλο τον κόσμο και συνήθως κρατάμε ιδιωτικές εκδρομές όπου κι αν πάμε για να κατανοήσουμε καλύτερα την περιοχή και να ακούσουμε από τους ντόπιους. Η περιοδεία που πραγματοποιήσαμε με τον Davide το Μάιο του τρέχοντος έτους ήταν σίγουρα ένα...από τα πιο αξιομνημόνευτα τα τελευταία 3-4 χρόνια. Σε λίγες μόνο ώρες δεν καταφέραμε μόνο να κάνουμε περιηγήσεις στις παραγωγικές εγκαταστάσεις του παγκοσμίου φήμης ζαμπόν του prosciutto, του τυριού parmegiano regiano και του aceto balsamico - που ήταν ένας τεράστιος χρόνος για την αποφυγή των τριών ξεχωριστών περιηγήσεων, αλλά κατάφερε να συναντήσετε όλους τους ιδιοκτήτες για να ακούσετε την ιστορία της βιοτεχνικής παραγωγής, των οικογενειών, των κοινοτήτων κλπ. Ο Davide είναι ένας θαυμάσιος αστείος εξαιρετικά συμπαθητικός οδηγός, ο οποίος είναι σε θέση να προσαρμόσει το περιεχόμενο στην ταχύτητα και τα συμφέροντα της ομάδας. Ήταν αρκετά ευγενικός για να κάνει κράτηση σε εμάς σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια της οικογένειας - το οποίο είναι ένα αφιέρωμα από μόνο του σε ένα απόγευμα της Κυριακής στην Ιταλία! Δεν έχω κανένα δισταγμό να συστήσω στον Davide και την επιχείρησή του σε όποιον επισκέπτεται αυτή την υπέροχη περιοχή της Ιταλίας. Τα παιδιά μου - 10 και 13 - αγαπούσαν αυτό το ταξίδι και ζητούν να επιστρέψουν!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 9 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Με καθοδήγηση από τον Davide, η φίλη μου και εγώ επισκεφθήκαμε ένα μικρό εργοστάσιο Parmigiano Reggiano στην Πάρμα. Κάλεσα το Σάββατο το απόγευμα για προσωπική περιήγηση την Κυριακή το πρωί. Ταχεία ανταπόκριση και ρυθμίσεις, όλα για μια δίκαιη τιμή. Έτσι, 5; για την επικοινωνία, το...χιούμορ και την εμπειρία του Davide.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2018

Πραγματοποιήσαμε την περιοδεία "Classic Full Experience" με τον Davide - επισκεφθήκαμε ένα εργοστάσιο παραγωγής τυριών Parmigiano - Reggiano, παραγωγό βαλσάμικου οσπίνου και τον παραγωγό Parma Ham. Ο Davide είναι ένας άριστος οδηγός και ειδικός στην παραγωγή όλων αυτών των προϊόντων και εξαιρετικά ενημερωμένος - έδωσε...λεπτομερείς απολογισμούς για όλα όσα είδαμε (και δοκιμάσαμε) και απαντούσαμε με ευκολία σε όλες τις ερωτήσεις μας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή την περιοδεία σε όποιον απολαμβάνει αυτά τα προϊόντα διατροφής - είναι θαυμάσιο να βλέπει κανείς πώς γίνεται όλα αυτά. Μια συμβουλή - να εμφανιστεί έγκαιρα (ή νωρίς) στο εργοστάσιο τυριών - μάθαμε ότι η παραγωγή τυριού δεν περιμένει κανέναν!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ο σύζυγός μου και απόλαυσα μια φανταστική περιήγηση μισής ημέρας με τον Davide ως οδηγό μας. Ήταν πολύ χρήσιμος για το συντονισμό με το πρόγραμμά μας (ερχόμασταν από τη Μπολόνια) και ήταν μια απόλαυση να μάθουμε για την περιοχή της Πάρμας από αυτόν για τις...κινήσεις μεταξύ των γευστικών δοκιμών. Οι περιηγήσεις ήταν ενδιαφέρουσες και οι γευστικές δοκιμές ήταν γευστικές (ήμασταν πλήρεις μέχρι το τέλος), όλα με όμορφο σκηνικό. Ο Davide ήταν τόσο ευγενικός και γνώστης - συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτή την περιοδεία!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 16 Αυγούστου 2018

Αυτή η περιοδεία ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές των τριών εβδομάδων μας στην Ιταλία. Επισκεφθήκαμε πολλούς τόπους παραγωγής στην περιοχή της Πάρμας με το 14χρονο γιο μας, όπου μάθαμε για το παρμινιά - reggiano, το παραδοσιακό βαλσαμικό ξύδι και τον προσκήνιο της Πάρμα. Ήμασταν...σε θέση να παρατηρήσουμε διάφορα στάδια τυροκομίας, από απλώς σχηματισμένους τροχούς ακόμα στα δεξαμενά μέχρι την αποθήκη που περιείχε σειρά μετά από σειρά παλαμιαίας παλαίωσης. Δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές ηλικίες του παρμεϊνού και ο τυροκόμος ήταν απόλυτα ευχάριστος. Στη συνέχεια ακολουθήσαμε τον οδηγό μας για μια οικογενειακή επιχείρηση βαλσάμικου ξυδιού, όπου μάθαμε για την ιστορία της παραγωγής ξυδιού και δοκιμάσαμε αρκετές ηλικίες ξύδι. Στη συνέχεια πήγαμε σε μια μονάδα επεξεργασίας για το Prosciutto di Parma και είδαμε πολλά ράφια ζαμπόν στην αίθουσα σκλήρυνσης. Ο οδηγός μας ήταν εξαιρετικά ενημερωτικός και μάθαμε περισσότερα από όσα περιμέναμε για την ιστορία της παραγωγής, τις διάφορες διαδικασίες και την αυστηρά ελεγχόμενη πιστοποίηση DOP. Η περιήγησή μας ολοκληρώθηκε σε ένα κοντινό οινοποιείο, όπου εμείς αντιμετωπίσαμε τα πιάτα των διαφόρων αλλαντικών και των αφρωδών οίνων ενώ απολάβαμε την θέα της πανέμορφης υπαίθρου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή την περιοδεία για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις περίφημες σπεσιαλιτέ της περιοχής της Πάρμας και για το πάθος και την αφοσίωση των τεχνιτών που τις παράγουν.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 16 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η γυναίκα μου και εγώ κλείσαμε περιηγήσεις πριν από το ταξίδι μας. Balsamico, Parmagianno Reggiano, culatello, προσκήτου και μαθήματα μαγειρικής. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για το φαγητό της και οι εκδρομές δεν απογοητεύτηκαν. Ο Riccardi ήταν ενημερωτικός ως οδηγός και η μοναδική, η μαθήτρια...μαθήτρια μαθήματός μας, ήταν επίσης καταπληκτική. Είχαμε τέτοια διασκέδαση και φάγαμε και ήπιαμε περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε, αλλά. . . Το μάθημα μαγειρικής μας και το γεύμα που είχαμε φάγαμε ήταν απολύτως ένδειξη του ταξιδιού μας για ένα μήνα. Έχουμε φτιάξει ακόμη και φρέσκα ζυμαρικά και ragout μπολονέζ με τα παιδιά μας όταν φτάσουμε στο σπίτι, και θα το κάνουμε και πάλι. Η άλλη μεγάλη έκπληξη ήταν το balsamico. Πολύ ενδιαφέρον και πολύ νόστιμο. Μας άρεσε η περιοχή, προτιμήσαμε την Πάρμα για την Μόντενα και την Parmagolosa ήταν καταπληκτική.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική περιήγηση! Πολύ ενημερωτικό, που ήξερε για όλη την εργασία, την παράδοση και την υπερηφάνεια που πηγαίνει στην παραγωγή αυτών των καταπληκτικών προϊόντων. Είναι ενθαρρυντικό να δούμε πόσο αυτοί οι τοπικοί παραγωγοί ενδιαφέρονται για τη διατήρηση των παραδόσεων και των γνώσεων που έχουν μεταβιβαστεί σε...κάθε γενιά. Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να συνεχιστούν για τις επόμενες γενιές. Ο Davide ήταν ένας εξαιρετικός ξεναγός, φιλικός και ικανός να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις - ευχαριστώ. Θα συνιστούσαμε αυτή την περιοδεία.Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 49 κοντινά ξενοδοχεία
Grand Hotel de la Ville
346 κριτικές
0,33 χλμ μακριά
Hotel ai Tigli
32 κριτικές
0,41 χλμ μακριά
Hotel Button
442 κριτικές
0,9 χλμ μακριά
Residence Liberty
105 κριτικές
0,94 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 749 κοντινά εστιατόρια
Il Parmigianino
203 κριτικές
0,32 χλμ μακριά
Koi
458 κριτικές
0,34 χλμ μακριά
Parizzi
548 κριτικές
0,35 χλμ μακριά
Trattoria del Ducato
364 κριτικές
0,16 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 237 κοντινά αξιοθέατα
Parco Cittadella
232 κριτικές
0,72 χλμ μακριά
Saint Antonio Abate Church
31 κριτικές
0,6 χλμ μακριά
Stadio Ennio Tardini Parma
122 κριτικές
0,18 χλμ μακριά
Museo Bocchi
22 κριτικές
0,79 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Parma Golosa Gourmet Tours και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης