Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
41
Όλες οι φωτογραφίες (41)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό76%
  • Πολύ καλό20%
  • Μέτριο4%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: Κλειστό
Δείτε όλες τις ώρες
Προτεινόμενη διάρκεια: Περισσότερες από 3 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
16°
Οκτ
Νοέ
-1°
Δεκ
Επικοινωνία
Viale Antonio Fratti 40/A, 43121, Πάρμα, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 0521 798515
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
28 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
27
1
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
27
1
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 28 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 30 Ιουνίου 2018

Αυτό ήταν το 4ο ταξίδι μας με τη χρήση του Travel Valley Travel για να μας βοηθήσετε με ένα ταξίδι στο οποίο παίρνουμε πελάτες για να τους δείξουμε το εργοστάσιο και τη γύρω περιοχή για τον Bertazzoni, έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές μας. Διοργάνωσαν ξενοδοχεία,...εστιατόρια, περιηγήσεις με τα πόδια, περιήγηση στο εργοστάσιο Maserati και όλο το ταξίδι στο μεταξύ. Το ταξίδι καλύπτει μια εβδομάδα. Σε τέσσερα χρόνια, ποτέ δεν έχουν χάσει ποτέ το σημάδι για τίποτα που μας έστησαν. Στην πορεία, τα κείμενα της Andrea για να ελέγξουν πώς έχουν τα πράγματα. Τους δίνω 10 στους 10 και είμαι, ειλικρινά, όχι τόσο ευχάριστο!Περισσότερα

Ο/η ANDREA A, Proprietario του Food Valley Travel & Leisure, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 1 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 27 Ιουνίου 2018

Για ένα δημιούργημα τροφίμων όπως εμένα, τα τουριστικά εργοστάσια που παράγουν γνήσιο παρμεζάνα Reggiano και Prosciutto di Parma, είναι ακριβώς το αντίθετο από το "δεν θέλετε να δείτε πώς γίνεται το λουκάνικο". Βλέποντας από πρώτο χέρι πώς παρασκευάζεται το Parmesan από την αρχή μέχρι φινίρισμα,...παρακολουθώντας επίσης τους εμπειρογνώμονες σε ένα οικογενειακό (και γυναικεία - ιδιόκτητο & λειτουργούν) εργοστάσιο εργασίας Prosciutto μαγεία τους είναι διασκεδαστικό και διαφωτιστικό αν κάποιος είναι ενθουσιασμένος με τα τρόφιμα. Ξεκινήστε το με μια επίσκεψη σε έναν μικρό, οικογενειακό παραγωγό γνήσιου, ηλικιωμένου Aceto Balsamico Tradizionale στο Reggio Emilia και αυτή είναι μια καλή μέρα! Ο οδηγός μας, η Μόνικα, πρώην δάσκαλος και μακρόχρονος κάτοικος, ήταν ενημερωμένος και ενημερωτικός, για να μην αναφέρουμε το είδος και τον παθιασμένο για αυτό που κάνει. Το ταξίδι μας σε ένα τοπικό αγροτουρισμό για ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα ήταν το τέλειο τόξο με το οποίο θα μπορούσαμε να δεσμευτούμε με την εμπειρία μας στην Πάρμα. Εάν έχετε την καλή τύχη να επισκεφθείτε την Πάρμα, καλέστε τους ανθρώπους στις Γαστρονομικές Περιηγήσεις Food Valley και ζητήστε τη Monica να σας καθοδηγήσει. Θα χαρούμε να το κάνετε!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 23 Απριλίου 2018

είχαμε μια πραγματικά φανταστική μέρα στην γκουρμέ περιοδεία της κοιλάδας τροφής μας. Τα πάντα για αυτό ήταν φοβερό. συνάντησε τον οδηγό μας, Monica, σε ένα εστιατόριο που ήταν εύκολο να βρεθεί, ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο. ήταν πολύ γρήγορος και, κυρίως, ήταν πολύ καλός οδηγός:...την ακολουθήσαμε στο αυτοκίνητό μας σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και κάθε φορά φρόντισε να είμαστε πίσω της κατά μήκος της διαδρομής (υπήρχαν πολλοί κυκλικοί κόμβοι και παρόμοια, έτσι θα μπορούσαμε έχουν διαχωριστεί εύκολα). πρώτη στάση ήταν το γαλακτοκομείο όπου παράγουν τυρί παρμεζάνα. Η Monica είχε βαθιά γνώση για κάθε πτυχή της παραγωγικής διαδικασίας, και γνώριζε σαφώς τους εργάτες, γιατί τις χαιρέτησε όλοι ονομαστικά. εκτός από την εξήγηση κάθε βήματος της διαδικασίας, απάντησε επίσης σε όλες μας τις ερωτήσεις χωρίς να παραβλέψουμε το ρυθμό. . . ήξερε τα πάντα για τα πάντα. :) βλέποντας τη διαδικασία ήταν πραγματικά δροσερό, και στη συνέχεια βλέποντας τα δωμάτια παλαίωσης, όπου πάνω από 5000 ρόδες τυριού αποθηκεύτηκαν στην ηλικία, ήταν ακόμα πιο δροσερό! ! ! ήμασταν μαγεμένοι. Τέλος, στο τέλος, δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές ηλικίες του τυριού, που ήταν υπέροχη. καταλήξαμε να αγοράζουμε τυρί ηλικίας 36 μηνών, το οποίο κοστίζει ένα κλάσμα από αυτό που θα πληρώσαμε γι 'αυτό στα κράτη. επόμενη ήταν η περιήγηση σε εργοστάσιο παραγωγής ζαμπόν παρμά. και πάλι, η γνώση της Monica για τη διαδικασία ήταν απίστευτη και ήταν σε θέση να κινηθεί γύρω από το εργοστάσιο κατά βούληση, δεδομένης της σχέσης της με τους ιδιοκτήτες, ώστε να μας δείξει πράγματα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να δούμε. για άλλη μια φορά, πολύ δροσερό. η τρίτη μας στάση ήταν η τελευταία με τη Monica. . . μετά το μεσημεριανό μας έστειλε την τελευταία μας στάση, με λεπτομερείς οδηγίες και οδηγίες για να πούμε γεια στο τελευταίο άτομο που θα συναντήσαμε. το μεσημέρι ήταν σε ένα πανέμορφο οινοποιείο στην κορυφή ενός λόφου που μας έδωσε μια πανέμορφη θέα στην κοιλάδα που είχαμε ταξιδέψει όλο το πρωί. είχαμε ένα γευστικό μενού που περιελάμβανε τυρί και ζαμπόν που είχαμε δει από τα δύο εργοστάσια που επισκεφθήκαμε, καθώς και τοπικό κρασί. απολαύσαμε κουβέντα με τη Monica και το γεύμα ήταν εξαιρετικό. Τέλος, η τελευταία μας στάση ήταν σε ένα οινοποιείο όπου, εκτός από πολλά διαφορετικά κρασιά, παρασκευάζουν βαλσαμικό ξύδι. αλλά όχι το βαλσαμικό ξύδι που είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ. αυτά τα πράγματα ήταν τρελά καλά, από την οικογένεια που ανήκε και χειριζόταν το οινοποιείο, και ήταν ηλικίας τουλάχιστον 16 ετών! η γυναίκα που μας έδειξε ήταν ένα μέλος της οικογένειας της πέμπτης γενιάς και εξήγησε τόσο τη διαδικασία όσο και τις παραδόσεις που συμβαίνουν μαζί της. και στη συνέχεια, βέβαια, δοκιμάσαμε τρία διαφορετικά είδη, ηλικίας από 16 έως 25 ετών. δεν ήταν τίποτα από ό, τι είχα δοκιμάσει ποτέ πριν, και τρελός, τρελός καλός. αγοράσαμε ένα από τα 20 χρόνια παλιά vintage να πάρει μαζί μας. συνολικά η ημέρα ήταν εντελώς συναρπαστική και γοητευτική. καθώς οδηγήσαμε από τόπο σε τόπο, ο σύζυγός μου μίλησα για το πώς, στις ΗΠΑ, έχουμε λίγα προϊόντα όπως αυτά που είδαμε, όπου υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές που τους παράγουν και υψηλά πρότυπα που διέπουν την παραγωγή τους. ήταν πολύ ωραίο να βλέπετε τέτοια υπερηφάνεια για το μέρος και το προϊόν. . . οι άνθρωποι που κατασκευάζουν αυτά τα προϊόντα είναι αφοσιωμένοι και παθιασμένοι με τη δουλειά τους και η ποιότητα αυτού που κάνουν είναι εκπληκτική. αφήσαμε τυχεροί να πάρουν μια ματιά στο έργο τους, και να απολαύσουν τους καρπούς της. :) αυτή η περιοδεία ήταν σίγουρα ένα από τα κυριώτερα σημεία του ταξιδιού μας και δεν μπορούμε να το προτείνουμε αρκετά. ήταν μια φανταστική αξία για την τιμή, και αισθανθήκαμε πολύ καλά φροντίδα όλη την ημέρα. χάρη στη Monica για μια υπέροχη εμπειρία!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 14 Απριλίου 2017

Αυτή ήταν η καλύτερη οργάνωση κάναμε στην Ιταλία! Τόσο το τυρί Parmigiano Reggiano ηλικίας - και Parma Προσούτο εργοστάσιο περιηγήσεις ήταν πραγματικά μοναδική και ενημερωτική και λάβετε ένα κοντινό πλάνο άποψη για το πώς αυτές οι 2 παραδοσιακά τρόφιμα έχουν παραχθεί για τις μελλοντικές γενιές....Το μεσημεριανό γεύμα στο οινοποιείο μετά από αυτές τις περιηγήσεις ήταν απίστευτα νόστιμο! ! Μας και ξεναγός, Michelle ήταν πολύ πεπειραμένοι. Και οδηγός μας, Guido ήταν τόσο καλή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το τουριστικό! !Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 23 Αυγούστου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Έχω κανονίσει για μια πλήρη ημέρα περιήγησης με οδηγό. Monica ήταν οδηγό μας. Έτσι πεπειραμένοι και εξαιρετικά αγγλικά. Guido ήταν οδηγός μας και ήταν εξαιρετικό. Έλαβε όλα το άγχος από της ημέρας. Μάθαμε τόσα πολλά για το πώς το τυρί parmigiano reggiano, προσούτο di Parma,...συναντηθήκαμε με τον ιδιοκτήτη του αμπελώνα που είναι πειραματίζονται με τρόπους εξάλειψης των θειωδών και τη μείωση των εκπομπών υπολειμμάτων άνθρακα του μηχανισμού. Περάσαμε εκπληκτικά μεσημεριανό από τοπικές σπεσιαλιτέ στο αμπελουργικό και τερμάτισε τη μέρα σας με μια περιήγηση acetaio san donnino στη Modena μάθαμε τόσα πολλά για τα προϊόντα και τα πρότυπα που πρέπει να τηρούνται για να διατηρηθεί η καλή φήμη της περιοχής όπως το φαγητό valley. Υποθέτω ότι η εταιρεία διοργάνωσης εκδρομών επέλεξε το όνομα για ένα πολύ καλό λόγο. Σας ευχαριστώ Monica! Σας ευχαριστώ Guido! Σας ευχαριστούμε Francesca στο γραφείο. Τα πάντα ήταν τέλεια!!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 6 Αυγούστου 2016

Απολύτως θαυμάσια δουλειά από τους ξεναγός Elena! Επισκεφθήκαμε το parmigiano regiano και προσούτο de Πάρμα εγκαταστάσεις και ήταν καταπληκτικό. Γεμίζει πλήρως με ένα φανταστικό μεσημεριανό στο οινοποιείο. Η Σάρα εκπρόσωπος από το φαγητό Valley γκουρμέ Tours ήρθαν σε επαφή μαζί μου πολλές φορές και ήταν...πάντα εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Αν η συσκευή σας καλοφαγάς ή στη βιομηχανία της φιλοξενίας, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το τουριστικό. Πρώτης τάξεως από διακοπή για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία!!Περισσότερα

Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Η κριτική γράφτηκε 4 Αυγούστου 2016

Αυτή η οργάνωση δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Το τουριστικό οδηγό monica ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και έμπειρο και πραγματικά απολαύσαμε τη δουλειά της. Έκανε την ημέρα διασκέδασης και εκπαιδευτικών. Μπορώ να φανταστώ ότι δεν προσπαθούμε να κάνουμε εκδρομές χωρίς αυτήν. Παρακολουθήσαμε με τα αυτοκίνητά...μας και έκανε πολύ εύκολη ... ακόμη και την πλοήγηση μέσω Πάρμα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχω λάβει οποιαδήποτε οργάνωση σε διακοπές και σίγουρα θα το κάνουν και πάλι. Ξεκινήσαμε στο εργοστάσιο Parmesiano όταν μάθαμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα και, στη συνέχεια, το τυρί γεύση και τοπικών καπνιστό λουκάνικο. Στη συνέχεια, μας βοήθησαν να αγοράζει από τη μη αγγλόφωνο ιδιοκτήτης. Έπειτα περάσαμε από ένα κάστρο και σταμάτησε να τραβάτε φωτογραφίες ενώ Monica έδωσε μεγαλύτερη ιστορία. Κατευθυνθήκαμε προς ένα εργοστάσιο προσούτο και Monica σιγουρευόταν ότι εμείς δεν χάσετε τυχόν βήματα στη διαδικασία αποξηράνσεως του κρέατος. Το γεύμα ήταν νόστιμο σε τοπικό οινοποιείο και ένιωσα σαν συνεδρίασης με έναν παλιό φίλο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύετο μου και αξίζει τα λεφτά του.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 3 Αυγούστου 2016

Είχαμε μια ιδιωτική περιήγηση με Elena στο νοικιασμένο μας αυτοκίνητο. Πρώτη πήγαμε σε ένα εργοστάσιο παρμεζάνα και, στη συνέχεια, να επισκεφθείτε το προσούτο de Πάρμα εγκατάσταση παραγωγής. Σταματήσαμε για φωτογραφίες & το μεσημεριανό γεύμα στο κάστρο της οποίας Torrechiara ήταν όμορφο. Τέλος, πήγαμε να δοκιμάσετε...βαλσαμικό. Ο καθένας σε όλα τα εργοστάσια & το εστιατόριο ήταν πολύ ωραία και κατατοπιστική. Η Έλενα ήταν εξαιρετική. Το γνώριζε πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα και την περιοχή. Θα συνιστούσα αυτό το τουριστικό τους πάντες!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 18 Ιουλίου 2016

Είχαμε προγραμματίσει για λίγες ημέρες στην πόλη Πάρμα, κατά τη διάρκεια της οποίας το ιδιωτικό γκουρμέ οργάνωση ήταν σίγουρα το αποκορύφωμα του ταξιδιού. Η Σάρα ήταν ο οδηγός μας που ήταν πολύ ενημερωμένη και πάθος. Το σκέφτηκα ότι ήταν κατά τη γνώμη μου, η Sara...πρέπει να εργαστεί για τα εργοστάσια πριν να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες. Στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να γνωρίζουμε μόνο οι ιδιοκτήτες προκειμένου να ενημερώσει το σπουδαίες ιστορίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σάρα εκτός από την ιστορία της ζαμπόν και τυρί, εισαγάγαμε επίσης μας το μοναδικό οινοποιήσιμες ποικιλίες και τοπικό κρασί στην περιοχή. Οι οίνοι που επιλέγεται κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος υπήρχαν μεγάλες εκπλήξεις για σύζευξη με το φαγητό. Μπράβο!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 2 Ιουλίου 2016

Η γυναίκα μου και εγώ πήρα μια ιδιωτική επισιτιστική βοήθεια με έναν οδηγό και οδηγού και περάσαμε υπέροχα. Οι επισκέψεις για να δείτε την παραγωγή τυριού και ζαμπόν Πάρμας παραγωγής ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και το μεσημεριανό γεύμα στο οινοποιείο ήταν θαυμάσια. Οδηγός ήταν πολύ καλό.

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 49 κοντινά ξενοδοχεία
Residence Liberty
102 κριτικές
0,3 χλμ μακριά
Sina Maria Luigia
461 κριτικές
0,41 χλμ μακριά
Savoy Hotel
502 κριτικές
0,53 χλμ μακριά
Hotel Astoria
918 κριτικές
0,54 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 743 κοντινά εστιατόρια
CIACCO. Gelato senz'altro
438 κριτικές
0,1 χλμ μακριά
Perlage
281 κριτικές
0,4 χλμ μακριά
Pizzeria Pomodoro e Basilico
367 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Zushi Parma
444 κριτικές
0,12 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 232 κοντινά αξιοθέατα
Cattedrale di Parma
2.101 κριτικές
0,58 χλμ μακριά
Battistero di Parma
1.611 κριτικές
0,58 χλμ μακριά
Basilica di Santa Maria della Steccata(Madonna della Steccata)
400 κριτικές
0,62 χλμ μακριά
Monastero di San Giovanni Evangelista
211 κριτικές
0,5 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Food Valley Travel & Leisure και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης