Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Agricola Giansanti

Τώρα είναι κλειστό: 9:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.
Ανοικτά σήμερα: 9:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Agricola Giansanti
Η κράτηση δεν είναι διαθέσιμη στο TripAdvisor

Θέλετε άλλες επιλογές στις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα;
56
Όλες οι φωτογραφίες (56)
Πλήρης προβολή
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό86%
  • Πολύ καλό14%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 9:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.
Δείτε όλες τις ώρες
Προτεινόμενη διάρκεια: < 1 ώρα
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
-1°
Δεκ
-1°
Ιαν
-1°
Φεβ
Επικοινωνία
Strada Provinciale Traversetolo, 228, 43123, Πάρμα, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 0521 641155
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
14 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
14
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
14
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 14 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2018

Οι φίλοι μας, με τους οποίους ταξιδεύαμε, επέλεξαν αυτή την περιοδεία. Μεγάλη περιήγηση, φιλικό προσωπικό, άφθονο τυρί για δείγμα και παρόλο που η γυναίκα μου και εγώ μεγάλωσα δίπλα σε γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις, βλέποντας τα μικρά μοσχάρια ήταν επίσης διασκεδαστικό.

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 21 Ιουλίου 2018

Έχουμε εμφανιστεί, unannouced, και η φιλική κυρία πίσω από τον πάγκο κλειδωμένο το κατάστημα και μας έδωσε μια περιοδεία. Φανταστείτε το πρωί για μια πλήρη περιήγηση στο πώς φτιάχνεται το μεγάλο τυρί τους. Ευχαριστώ !

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Ο/η GiansantiDiMuzio, Proprietario του Agricola Giansanti, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 3 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Συνιστάται ιδιαίτερα να επισκεφθείτε αυτό το εργοστάσιο τυριών για να δείτε ολόκληρη την διαδικασία προετοιμασίας και γεύσης διαφόρων ηλικιών parmeggiano reggiano. Όλο το προσωπικό είναι περισσότερο ευγενικό. Σας ευχαριστώ για μεγάλη εμπειρία. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε λίγο τυρί. . .

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2018
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2017

Το Giansanti είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνεις την περιήγησή σου. Πήραμε εκεί στο δικό μας αυτοκίνητο και εντάξαμε ένα άλλο ζευγάρι σε μια αγγλική περιοδεία. Η ίδια η περιοδεία διήρκεσε περίπου μια ώρα και ήταν πραγματικά ολοκληρωμένη. Έχουμε μάθει πολλά και μπορούμε να...κάνουμε ερωτήσεις και φωτογραφίες. Πληρώσαμε μόνο 10 ευρώ ανά άτομο και είχαμε μια ωραία γεύση στο τέλος (αγοράσαμε επίσης κάποιο τυρί για να πάρετε σπίτι σε εξαιρετικές τιμές!). Η Chiara, ο οδηγός, ήταν εκπληκτική! ! ! Πάντα με χαμόγελο και χαρούμενος να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις μας! Μπορείτε να δείτε πόσο παθιασμένος είναι για το Parmigiano Reggiano και πόσο ξέρει γι 'αυτό. Ήταν συνήθως ένα τυρί μάστερ τον εαυτό της! ! ! Η αγγλική της είναι πολύ καλή και προσπαθεί να σας εξηγήσει και να σας διδάξει όσο περισσότερο μπορεί για τη διαδικασία παραγωγής τυριού. Κορυφαία ποιότητα, συνιστάται ιδιαίτερα. Ιδανικά προσπαθήστε να κάνετε κράτηση λίγες μέρες νωρίτερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κλήσης. Ήμασταν τυχεροί να φεύγαμε νωρίς το πρωί και να ενταχθούν σε μια άλλη ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει πάντα - καλύτερα να κάνετε κράτηση τουλάχιστον την προηγούμενη μέρα.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2017
Η κριτική έγινε: 2 Ιουλίου 2017

Η Chiara ήταν ένας πολύ καλός ξεναγός και ήταν εξαιρετικά παθιασμένος για να μας διδάξει για την τέχνη της τυροκομίας. Ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις και να μας καταλάβει πόση εργασία και αγάπη πηγαίνει σε αυτό το παραδοσιακό τυρί. Έχω...τώρα μια νέα εκτίμηση για το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό το προϊόν. Αυτή η περιοδεία αξίζει πολλαπλάσια περισσότερα από όσα πλήρωσα και αποτέλεσε το επίκεντρο του ταξιδιού μας στην περιοχή. Απλά εύχομαι ότι θα μπορούσα να το πάρω πίσω μαζί μου, αλλά ταξίδευα πάρα πολύ πίσω στο σπίτι. Σας ευχαριστώ Chaira!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2017
Η κριτική έγινε: 5 Μαΐου 2017

Επισκεφθήκαμε Agricola Giansanti το Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 , . Η οργάνωση είχε κανονιστεί μέσω email και την επικοινωνία με Chiara ήταν άψογη. Chiara, ο πλοίαρχος τυρί και η ίδια για τσάι, έχει πάθος για την παραδοσιακή διαδικασία λήψης αποφάσεων με τυρί. Κάθε βήμα απαιτεί...αυστηρή τήρηση του χρόνου και της θερμοκρασίας για τη σύνταξη του τελικού νόστιμο Parmigiana Reggiano! Chiara και το προσωπικό ήταν φιλικό, είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμό για το έργο τους. Το Master τυρί τσάι ακόμη και μας επέτρεψε να δοκιμάσετε το πηγμένο γάλα για τυρί! Δοκιμή γεύση στο τέλος της οργάνωση μας έδωσε μια νέα προοπτική για το τι θα πρέπει να προσέχετε σε τυρί, καθώς και μια μεγαλύτερη εκτίμηση για το χρόνο και την αφοσίωση που απαιτείται για την επίτευξη του great προϊόν. Σας ευχαριστώ για την Chiara ένα φανταστικό το Σάββατο πρωί στο εργοστάσιο.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2017
Η κριτική έγινε: 11 Απριλίου 2017

Η οικογένειά μας έχει επισκεφθεί το εργοστάσιο Giansanty στις 24 Μαρτίου 2017 το πρωί. Έχω κάνει κράτηση μας επίσκεψη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Chiara μας καλωσόρισε και ξεκινήσαμε την οργάνωση. Chiara είναι μια υπέροχη ξεναγό. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και εξήγησε σε εμάς κάθε βήμα προς...το τυρί στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Είδαμε το τέλειο επιφάνεια του πλοιάρχου τυρί τσάι και μάθαμε τόσα μπαζάρ των πληροφοριών σχετικά με την παραγωγή, τη γήρανση του πληθυσμού και η τελική αξιολόγηση της ποιότητας που εκτελούνται από την κοινοπραξία. Στο τέλος της οργάνωση που έχουμε δοκιμάσει διάφορα parmigiano reggiano ηλικίας 12 , 24 και 36 μηνών με balsamico. Ήταν υπέροχο! Σας ευχαριστώ Chiara και περάστε τους όσον αφορά το τυρί αποφάσεων! Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να επισκεφθείτε αυτό το εργοστάσιο της οικογένειας, προκειμένου να αισθανθείτε την παράδοση! Απολαύστε την οργάνωση μόνο για 10 ευρώ ανά άτομο.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2017
Ο/η GiansantiDiMuzio, Proprietario του Agricola Giansanti, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 18 Οκτωβρίου 2016

Πολύ πολύ ωραίο εξατομικευμένη περιήγηση! Ήμασταν απλώς εγώ και η γυναίκα μου με Chiara που μιλάει καλά Αγγλικά και είναι πολύ ευγενικοί. Η οργάνωση ξεκινά στις 8 ώρα 45:00 σε ένα συγκεκριμένο βήμα της διαδικασίας, όπου υπάρχει άφθονη δράση για να δείτε. Μπορείτε να δείτε...την κύρια τυρί τσάι και του διδάσκοντα τους οι ενώ Chiara εξηγεί κάθε βήμα. Η εισηγήτρια είναι πολύ πεπειραμένοι και πάθος. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε επίσης τα άλλα δωμάτια, όπου το τυρί είναι επιπλέεις σε λουτρό άλατος και η γήρανση, όπου μπορείτε να αισθάνεστε σαν να είστε στο εσωτερικό μιας τράπεζας vault γεμάτο gold! Μπορείτε επιτέλους να δοκιμάσετε το τυρί parmigiano reggiano και τη διαφορά μεταξύ των 12 , 24 και 36 μηνών. Έχουμε επίσης με γεύση βαλσαμικό. . . Είναι καταπληκτικό! Είμαστε χαρούμενοι που έκανε την επίσκεψή του στο εργοστάσιο αυτό. Είναι μικρές και πολύ προσωπική χάρη στο Chiara και το τυρί αποφάσεων. Προσπαθήσαμε να μεταβαίνουν σε άλλα εργοστάσιο πριν και φαινόταν πολύ βιομηχανικής και ένιωσα σαν μια τουριστική παγίδα. Μόνο 10 ευρώ ανά άτομο, πρέπει να πάτε! Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές του ταξιδιού μας! Να πάτε και να το απολαύσετε!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2016
Ο/η GiansantiDiMuzio, Proprietario του Agricola Giansanti, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2016
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο οικοδεσπότης μας στο Villino di Porporana, Maria Elena, διοργάνωσε μια τελευταία περιοδεία Giansanti Τυροκομείο και ήταν απολαυστικό! Chiara μας έδωσε μία τόσο προσωπική στο εσωτερικό κοιτάξτε αυτήν την ιστορική διαδικασία και εμείς γοητευτήκαμε από τον ενθουσιασμό. Το κερασάκι στην τούρτα, το τυρί ήταν νόστιμο!...Συνιστώ ανεπιφύλακτα την οργάνωση και το τυρί!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2016
Η κριτική έγινε: 20 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Αυθόρμητο μας επίσκεψη caseificio ήταν εντελώς αξίζει το γεγονός ότι έπρεπε να σηκωθούν λίγο νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως να υπάρχουν στο 8.45 το πρωί. Μας καλωσόρισαν με ζεστασία, οδηγούν σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής parmigiano σε μια εκτεταμένη και ενημερωτική ιδιωτική οργάνωση, να απαντά...σε όλες τις δυνατές γεννούν ερωτηματικά και τέλος μια γεύση από τη μάζα του τυριού. Συμπέρασμα: υπέροχοι άνθρωποι - υπέροχο προϊόν - μια πραγματικά της Τοσκάνης εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2016
Ο/η GiansantiDiMuzio, Proprietario του Agricola Giansanti, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 49 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel delle Terme
237 κριτικές
2,35 χλμ μακριά
Hotel delle Rose Terme & Wellness Spa
625 κριτικές
2,42 χλμ μακριά
Hotel La Quiete
30 κριτικές
2,46 χλμ μακριά
Hotel Residence
72 κριτικές
6,22 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 753 κοντινά εστιατόρια
Ca' Pina
432 κριτικές
0,88 χλμ μακριά
Tramonti
611 κριτικές
1,61 χλμ μακριά
BANDIT BIKERS' PUB
57 κριτικές
0,48 χλμ μακριά
Altro
33 κριτικές
0,56 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 238 κοντινά αξιοθέατα
Linea Beauty Spa
38 κριτικές
2,48 χλμ μακριά
Terme di Monticelli
199 κριτικές
2,27 χλμ μακριά
passo del Cirone - valico
25 κριτικές
6,15 χλμ μακριά
Via Emilia
31 κριτικές
5,37 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Agricola Giansanti και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης