Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Acetaia di Giorgio

124 κριτικές
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν περιηγήσεις ή δραστηριότητες διαθέσιμες για κράτηση online για την ημερομηνία που επιλέξατε. Παρακαλούμε επιλέξτε μια διαφορετική ημερομηνία.

Acetaia di Giorgio

124 κριτικές
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν περιηγήσεις ή δραστηριότητες διαθέσιμες για κράτηση online για την ημερομηνία που επιλέξατε. Παρακαλούμε επιλέξτε μια διαφορετική ημερομηνία.
Πλήρης προβολή
124κριτικές5ερωτήσεις και απαντήσεις
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 120
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
  • Περισσότερα
Επιλεγμένα φίλτρα
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Ο/Η Pilar P. έγραψε μια κριτική Σεπ 2019
Σιάτλ, Ουάσιγκτον5 συνεισφορές6 χρήσιμες ψήφοι
Ο Marcello ήταν ένας απίστευτος οικοδεσπότης - μας πήγε μέσα από την (πολύ) μακρά διαδικασία δημιουργίας πραγματικού βαλσαμικού ξιδιού. Μετά από μια ώρα, καταλαβαίνετε γιατί κάθε σταγόνα είναι τόσο πολύτιμη. Έχουμε να δοκιμάσουμε μια πτήση από πολύτιμα ξύδι από την προμήθεια της οικογένειας. Στο τέλος της ημέρας, αισθάνεστε πολύ καλά για να ξοδέψετε λίγο περισσότερο ένα τόσο όμορφο προϊόν που υποστηρίζει μια οικογένεια που την έχει κάνει για γενιές. Σας ευχαριστώ Marcello και Acetaia di Giorgio για μια εκπαιδευτική και νόστιμη περιήγηση στο σπίτι σας!
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2019
Google
1 χρήσιμη ψήφος
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η danandcathym έγραψε μια κριτική Σεπ 2019
Nutley, Νιού Τζέρσεϊ10 συνεισφορές10 χρήσιμες ψήφοι
Ο Marcello, ο γαμπρός των ιδιοκτητών, μας έδωσε μια πολύ ενημερωτική περιήγηση και διάλεξη για την παραγωγή και την ιστορία αυτής της διαδικασίας. Σας συνιστούμε ιδιαίτερα αυτή την περιοδεία.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2019
Google
1 χρήσιμη ψήφος
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η matthewmA261AO έγραψε μια κριτική Αύγ 2019
Macedonia, Οχάιο40 συνεισφορές27 χρήσιμες ψήφοι
Ποτέ δεν ήξερα ότι υπήρχε μια τέτοια τέχνη να κάνει βαλσάμικο ξύδι. Χρειάζονται χρόνια και η ποιότητα πρέπει να είναι τέλεια. Το βαλσάμικο ηλικίας 12 και 25 ετών είναι το καλύτερο που θα δοκιμάσετε ποτέ. Η διαφορά είναι απίστευτη σε αυτό που έχουμε συνηθίσει στα τοπικά εστιατόρια και εστιατόρια. Αυτό είναι ένα πρέπει να δείτε και να δοκιμάσετε την εμπειρία. Οι ιδιοκτήτες είναι ευγενικοί και φιλόξενοι! Απολαύσαμε απόλυτα την εκπληκτική εμπειρία!
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Google
1 χρήσιμη ψήφος
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η Matthew B έγραψε μια κριτική Αύγ 2019
Βαλτιμόρη, Μέριλαντ61 συνεισφορές38 χρήσιμες ψήφοι
Είναι λίγο πολύ ομόφωνη, αλλά ήθελα να προσθέσω για να τονίσω πόσο σπουδαία είναι η εμπειρία της περιοδείας και της γευσιγνωσίας. Ο Marcello είναι θαυμάσιος και σίγουρα απάντησε σε πολλά ερωτήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνοντάς μας μια πραγματική κατανόηση για αυτό το μοναδικό προϊόν και όλα όσα σχετίζονται με την παραγωγή και τη διανομή του. Όταν θεωρείτε ότι η περιοδεία είναι ελεύθερη και δεν σας πιέζει να αγοράσετε, το καθιστά πολύ πιο καταπληκτικό.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2019
Google
1 χρήσιμη ψήφος
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η RKBoutwell έγραψε μια κριτική Ιούλ 2019
1 συνεισφορά1 χρήσιμη ψήφος
Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας επιτρέπετε να δοκιμάσετε το υπέροχο προϊόν που παράγει η οικογένειά σας. Η σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε βαλσάμικο γευσιγνωσία σε μια ιδιοτροπία ενώ σε διακοπές στην Ιταλία και δυστυχώς δεν ήξερα ότι απαιτείται κράτηση. Παρόλα αυτά, χαιρετίσαμε ευγενικά και παρείχαμε μια σύντομη ιστορία και γεύση. Το προϊόν ήταν της υψηλότερης ποιότητας όπως και η φιλοξενία. Ευχαριστώ πολύ! Ron και Karen Boutwell Ουάσιγκτον, ΗΠΑ
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2019
Google
1 χρήσιμη ψήφος
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Προηγούμενο
1234569
Συχνές ερωτήσεις για: Acetaia di Giorgio