Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
77
Όλες οι φωτογραφίες (77)
Πλήρης προβολή
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό97%
  • Πολύ καλό1%
  • Μέτριο1%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό1%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Δεκ
-1°
Ιαν
Φεβ
Επικοινωνία
Via Sandro Cabassi 67, 41123, Μόντενα, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 059 333015
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
32 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
31
0
1
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
31
0
1
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 32 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 1 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αφού δοκιμάσετε αυτό το βαλσάμικο ξίδι ποτέ δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα των μπακάλικων και πάλι. Μερικές σταγόνες από αυτά τα πράγματα θα κάνουν τα μάτια σας να τυλίγονται στο κεφάλι σας, με καλό τρόπο. Δεν είναι μόνο το υπέροχο μπαλσάμικο, τα μέλη...της οικογένειας που διαδραματίζουν τον τόπο είναι σαφή στο πάθος τους για αυτό που κάνουν.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 21 Ιουλίου 2018

Άλλοι το έχουν ήδη πει όλα. Είχαμε ένα υπέροχο απόγευμα με τον Marcello, έναν εξαιρετικά ευχάριστο και φιλικό άνθρωπο, ο οποίος εξήγησε τη διαδικασία παραγωγής βαλσάμικου ξυδιού καθώς και τι κάνει τα πράγματα της πραγματικής Modena διαφορετικά και τα καλύτερα. Ο Marcello ήταν απίστευτα γενναιόδωρος,...πρώτα που μας προσέφερε διάφορα είδη για να δείξουμε και στη συνέχεια να μας ζητήσουμε να δείξουμε οτιδήποτε άλλο είχαν. Έμαθα πολλά και είμαι πραγματικά ευτυχής που επιλέξαμε αυτό το μέρος. Η μικρή ομάδα - η οικογένειά μας με τέσσερα συν ένα ακόμη ζευγάρι - έκανε την εμπειρία να αισθάνεται πολύ εξατομικευμένη. Ο Marcello ήταν θαυμάσιος με τα δύο νεαρά μας αγόρια, τα οποία είχαν πολύ χρόνο μαζί του, και δεν είχε καμιά πρόθεση να πιέσει τις πωλήσεις στο τέλος της περιοδείας και να γευτεί. Ευχαριστώ και πάλι, Marcello!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 4 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η περιοδεία, η οποία είναι πραγματικά ένα σύντομο μάθημα ιστορίας και γευσιγνωσίας, είναι εκπληκτική. Έμαθα πολλά για το βαλσαμικό ξύδι και τώρα που έχω δοκιμάσει το πραγματικό πράγμα, δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να καταναλώσω ξανά εμπορικό βαλσαμικό ξίδι Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την...περιοδεία και καμία πίεση για αγορά. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή τη δραστηριότητα Έκανα κράτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού φτάσουμε στην Ιταλία.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 2 Ιουλίου 2018

κάναμε ραντεβού και επισκεφθήκαμε αυτήν την Acetaia το Σεπτέμβριο του 2017, με την ηλικία των 3 ετών. είχε ένα υπέροχο χρόνο (περίπου 90 λεπτά) μαθαίνοντας όλα σχετικά με το πώς γίνεται βαλσάμικο ξύδι. Οι ιδιοκτήτες Giorgio και Giovanna είναι πολύ ωραίο. Ο Giovanna έδωσε την...παρουσίαση. Αγοράσαμε περίπου 25 χρόνια παλιό ξύδι το οποίο χρησιμοποιούμε για την αρωματοποιία μια φορά σε μια στιγμή. υπέροχες αναμνήσεις. αυτό ήταν ένα από τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού μας.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 24 Ιουλίου 2017

Πήρα αυτήν την οργάνωση πρόσφατα με ένα φίλο, και είχαμε ένα θαυμάσιο! Είναι περίπου 10 - λεπτά με ταξί από το κέντρο της πόλης και πολύ αξίζει τον κόπο να κάνω ένα σύντομο ταξίδι με αυτό το υπέροχο σπίτι. Marcello ήταν πολύ ενημερωμένη και πάθος...για την τέχνη της κάνοντας Ξύδι βαλσαμικό. Υπήρχαν μόνο 5 από εμάς στην οργάνωση εκείνη την ημέρα, που μας επέτρεψε να έχουμε μια πραγματικά προσωπική, οικεία εμπειρία. Marcello ήταν σε θέση να απαντήσει σε κάθε απορία που είχαμε στη λεπτομέρεια, και εξήγησε τα πάντα σχετικά με Ξύδι βαλσαμικό σε ένα τόσο σαφές, ενδιαφέροντα τρόπο. Έχουμε δοκιμάσει τέσσερις διαφορετικούς τύπους βαλσαμικό και έφυγα πραγματικά έχοντας σαφή κατανόηση των διαφορών μεταξύ τους. Στο τέλος της οργάνωση, είχαμε τη δυνατότητα να αγοράζουν τις δικές μας μπουκάλια balsamico, αλλά δεν ήμασταν πιέστηκαν να το πράξουν. Ωστόσο, δεν έχω γευτεί τόσο νόστιμο ότι ο καθένας στην οργάνωση αγόρασαν τουλάχιστον ένα μπουκάλι! Είμαι τόσο χαρούμενη που επιλέξαμε να πάτε εδώ για αυτό το τουριστικό. Περάσαμε υπέροχα και επέστρεψα στη Νέα Υόρκη και την πέταξε έξω όλα τα " Ξύδι βαλσαμικό " που είχα στο γραφείο μου! Θα κυριολεκτικά ποτέ δεν θα μπορέσουμε να έχουμε τίποτε άλλο από τη στιγμή που θα έχουμε δοκιμάσει αυτό το απίστευτο balsamico! Βεβαιωθείτε ότι αυτό το μέρος εκτός αν είστε στην πόλη Μόντενα! !Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 28 Ιουνίου 2017

Τι υπέροχη εμπειρία για μένα και τους γονείς μου! Έφτασα στο Acetaia di Giorgio μέσω της ιστοσελίδας τους και Marcello ήταν τόσο καλή ώστε να μας προσφέρει μια φορά πρέπει να επισκεφθούν. Απολαύσαμε την επίτευξη Barbieris. Πήρε μας μέσω του home και μας είπαν ότι...όλα τα σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας balsamico. Το δοκιμάζουν ήταν μια τέτοια νέα, μοναδικό και διασκεδαστική εμπειρία για εμάς. Δεν μπορεί να αφήσει χωρίς balsamico και αγοράσαμε πολλά μπουκάλια και είχε το όριο αυτό και τα οποία αποστέλλονται home στις ΗΠΑ. Επίσης, θα θελήσετε ποτέ οποιαδήποτε άλλη balsamico, ούτε καν η αποθήκη που αγοράζονται. Η οικεία εμπειρία είναι αυτό που κάνει τόσο αξίζει τον κόπο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 23 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το πραγματικό Ξύδι βαλσαμικό! Η οργάνωση ήταν διασκεδαστική και κατατοπιστική. Joan ήταν μια εξαιρετική οικοδεσπότης και πραγματικά μου άρεσε ο τρόπος εξήγησε το ξύδι στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Έμαθα πάρα πολύ! Το γευσιγνωσίας διαφορετικά είδη όξους στο τέλος της οργάνωση ήταν νόστιμο! Περπατήσαμε...από το σιδηροδρομικό σταθμό, ήταν πολύ ζεστό, με τα πόδια. Πάρτε ένα ταξί!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 16 Μαΐου 2017

Αυτή ήταν μια μεγάλη ανακάλυψη! ! Επικοινωνήσαμε με την Acetaia di Giorgio μέσω email και να ρυθμίσετε μια οργάνωση. Marcelo ήταν γρήγορη επιστροφή μας email και επιβεβαίωση της κράτησης. Η τοποθεσία ήταν εύκολο να το βρεις αλλά δεν αντιληφθήκαμε ότι αρχικά ήταν ένα παλιό οικογενειακό...αγρόκτημα house, η πόλη αναπτύχθηκε γύρω. Marcello ήταν έτοιμη για την άφιξή μας και πολύ ευχάριστο. Ο ίδιος μας οδήγησαν στο επάνω ορόφους σε αυτό το Σώμα για την οργάνωση. Εξήγησε ότι η διαδικασία γήρανσης, την πιστοποίηση και την προσωπική ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης - ήταν πραγματικά διαφωτιστική! Στη συνέχεια απολάυσαμε γευσιγνωσία διαφορετικούς τύπους Ξύδι βαλσαμικό ότι διαδικασία. Θα ήθελα ένα μπουκάλι κάθε! ! ! ! ! Marcello πραγματικά ήταν ενθουσιώδης όσον αφορά τη διαδικασία και την ιστορία. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε τα είδη όξους μετά την οργάνωση/γεύση αλλά δεν υπήρχε ποτέ καμία πίεση για να το πράξουν. Καθόλου πωλήσεις οξύτητας. Ο ίδιος μάλιστα ας γεύση περισσότερα δείγματα μετά την επίσημη οργάνωση είχε τελειώσει. Το προϊόν που πωλεί η ίδια. Θα συνιστούσα να επισκεφθείτε αυτό το οικογενειακά acetaia αλλά να προειδοποιήσει, θα καταστραφούν από αυτό το γεγονός " Βαλσαμικό Vingear της Modena " . Τίποτα λιγότερο, θα αρκεί! !Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 21 Απριλίου 2017

Είχαμε μια εξαιρετική οργάνωση που ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Μας καλοσώρισε το πολύ φιλόξενο Marcelo, ο οποίος πήγε στην ενηλικίωση δωμάτια για να εξηγήσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων του όξους και οι διάφορες παραλλαγές. Στη συνέχεια, έχουμε δοκιμάσει διάφορα είδη όξους με Marcelo εξηγούν τις...διαφορές μεταξύ τους και η ιδανική συνδυασμούς των τροφίμων. Στο τέλος της οργάνωση είχε την καλοσύνη να καλέσετε ταξί για όλους τους επισκέπτες που απαιτείται. Αυτός ο παραγωγός έχει το πλεονέκτημα ότι είναι 2 χλμ. από την πόλη, μόλις 7 Ευρώ με ταξί από το σιδηροδρομικό σταθμό. Συναντηθήκαμε με τα άλλα μέλη της οικογένειας και ήταν εξίσου υπέροχο. Εξαιρετική εμπειρία και δεν μπορεί να περιμένει να σπάσουν παράθυρα το ξύδι, όταν επιστρέψω σπίτι.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 14 Απριλίου 2017

Είχαμε μια τέτοια υπέροχα εδώ! Μας καλοσώρισε Marcello, Giogio ο γιος του - - νόμος, ο οποίος μας έδωσε μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση του τρόπου βαλσαμικό γίνεται και η ιστορία της επιχείρησής τους. Μάθαμε τόσα πολλά! Και στη συνέχεια μας επέτρεψαν να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους βαλσαμικό...- όλα πεντανόστιμα. Εάν δεν θέλετε να πάτε στο προ - διατεταγμένων οργάνωση και θέλετε να επισκεφτείτε ένα μέρος όπως αυτό στη δική σας, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Ήμασταν σε θέση να πάρουν το τρένο από τη Μπολόνια και περπατήστε μέχρι Acetaia di Giorgio. Marcello είχε την ευγενή καλοσύνη να μας καλέσουν ένα ταξί για να επιστρέψω στην πόλη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 33 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Eden
99 κριτικές
0,9 χλμ μακριά
Tiby Ritz
298 κριτικές
1,2 χλμ μακριά
Hotel Estense
334 κριτικές
1,52 χλμ μακριά
Central Park Hotel
170 κριτικές
1,54 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 832 κοντινά εστιατόρια
Olimpia Restaurant
185 κριτικές
0,92 χλμ μακριά
Strada Facendo
519 κριτικές
0,74 χλμ μακριά
L'insolito Bar
557 κριτικές
0,26 χλμ μακριά
Trattoria Madonnina
406 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 239 κοντινά αξιοθέατα
Piazzale della Rosa
6 κριτικές
1,13 χλμ μακριά
Museo Lapidario Estense
89 κριτικές
0,98 χλμ μακριά
Palazzo dei Musei
80 κριτικές
1,54 χλμ μακριά
Parco Ferrari
41 κριτικές
0,58 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Acetaia di Giorgio και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης