Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 8:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επικοινωνία
Μπολόνια, Ιταλία

CIBO Culinary Institute of Bologna
Η κράτηση δεν είναι διαθέσιμη στο TripAdvisor

Θέλετε άλλες επιλογές στις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα;
Φιλτράρισμα κριτικών
62 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
59
3
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
59
3
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 62 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε μια υπέροχη τάξη με την Αλεξάνδρα. Ο ενθουσιασμός της για μαγείρεμα έκανε την τάξη μια πραγματική χαρά. Έχει μεγάλη γνώση της περιφερειακής μαγειρικής και προσφέρει πολλές συμβουλές και απλές εξηγήσεις. Το ragu που κάναμε είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, το λαζάνι κοίταξε και...δοκιμάσαμε καταπληκτικά, κολοκύθα κοτόπουλου που περιλάμβανε πλήρως το κοτόπουλο με έναν έξυπνο και απλό τρόπο, και το νόστιμο και εύκολο τιραμισού! Αισθάνομαι βέβαιος για την αναπαραγωγή αυτών των πιάτων στο σπίτι και είμαι ενθουσιασμένος που προσπαθώ. Σίγουρα θα πάρω περισσότερες μαθήματα όταν είμαι επόμενη στη Μπολόνια.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 26 Νοεμβρίου 2018

Ήμασταν μέρος μιας μεγάλης ομάδας και είχαμε 5 ημέρες με τους Stefano, Alessandra και Lucia! Αυτό το τρίο ήταν πολύ υπομονετικό και εξαιρετικά εξυπηρετικό. Η κουζίνα ήταν απίστευτη και μάθαμε πώς να φτιάχνουμε διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών, gnocchi, bruschetta, κρέας και χορτοφαγικά πιάτα. Έχουμε ψωνίσει στην...αγορά, μάθαμε για το βαλσαμικό ξύδι και πώς / πότε να το χρησιμοποιήσετε. Κάποια ιστορία επίσης ρίχτηκε με τη διδασκαλία. Στο τέλος κάθε μαθήματος μαγειρικής, κάθισαμε και απολάβαμε τις υπέροχες δημιουργίες μας. Πολλά γέλια. Συνολικά, αυτή ήταν μια εκπληκτική εμπειρία και δεν μπορεί να περιμένει να επιστρέψει μια μέρα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 25 Νοεμβρίου 2018

Πήρα όλη την ημέρα, η οποία ξεκίνησε με την περιοδεία στην αγορά και στη συνέχεια χωρίστηκε σε 2 τμήματα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι σε μια μέρα θα ψωνίζα, θα μάθω να καθαρίζω τα καλαμάρια, τα μύδια και τις γαρίδες, να βάζω ένα ψάρι, να κόβω...ένα κοτόπουλο, να κάνω ριζότο και να κάνω tortoloni όλα σε μια μέρα. Οι καθηγητές, η Λουκία και η Αλεξάνδρεια, ήταν φανταστικές. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό και συνιστάται ιδιαίτερα. Συμβουλή: Η περιοδεία της αγοράς είναι μόνο το πρωί, ώστε να επωφεληθώ αν θέλετε να δείτε το Quadrilatero και όπου βρίσκονται οι καλύτεροι προμηθευτές. Η αγορά δεν είναι ανοικτή το απόγευμα, οπότε δεν είναι μέρος αυτής της τάξης.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2018

Τι μεγάλη εβδομάδα μάθετε για το μαγείρεμα της Βουλγαρίας! Ο Stefano και η ομάδα των σεφ μας μας έμαθαν τόσο πολύ και δημιούργησαν ένα διασκεδαστικό μαθησιακό περιβάλλον για να το κάνουν. Ευχαριστώ!

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Είχε το καλύτερο πρωινό ποτέ με την Alessandra, είναι παθιασμένη με το φαγητό της και παραδίδει την τάξη με πολύ χιούμορ και ευκολία. Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε ζυμαρικά το σωστό ιταλικό τρόπο με το χέρι τότε εγγραφείτε εδώ. Δεν μπορεί να φταίει...και έρχεται στη Σκωτία για να δοκιμάσει το haggis μας!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 29 Οκτωβρίου 2018

Ο Stefano και το προσωπικό του παρείχαν στην ομάδα μας 32 άτομα με εξαιρετική εμπειρία στο μαγείρεμα (και φαγητό!) Θαυμάσιο ιταλικό φαγητό. Όλοι μιλούσαν πολύ καλά αγγλικά και μάθαμε μερικές εξαιρετικές συνταγές που πήραμε όλοι σπίτι για να απολαύσουν οι οικογένειές μας. Όλοι είχαμε πολύ...διασκέδαση και οι εγκαταστάσεις ήταν τέλειες για αυτό που ψάχναμε. Μια πολύ θετική εμπειρία πράγματι. Lonny BalbiΠερισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 28 Οκτωβρίου 2018

Τρεις από μας πέρασα ένα μεγάλο μέρος της ημέρας με την Alessandra στην κουζίνα του CIBO. Ήταν μια εντελώς ανοιχτή ημέρα, όπου επιλέξαμε τα δικά μας υλικά και φτιάξαμε 5 εξαιρετικά πιάτα υπό την καθοδήγηση της Alessandra. Μάθαμε πολλά για τη μαγειρική της Μπολόνια, τη...κουζίνα και τη ζωή στη Μπολόνια. Το CIBO είναι ένα πολύ διαλογικό σχολείο που επικεντρώνεται στο άτομο. Ήταν κάτι περισσότερο από το μαγείρεμα, αλλά και από την κουλτούρα και τις τάσεις των τροφίμων. Συστήνω ιδιαίτερα αυτό το σχολείο.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 10 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πού να ξεκινήσετε. Αρχικά η μικρή μας ομάδα συναντήθηκε με τον Stefano στη θέση CIBO. Μετά από σύντομες εισαγωγές όλων μας, ο Stefano μας ρώτησε τι θέλετε να μαγειρέψετε σήμερα. Μετά από μια στιγμή σχετικής σιωπής, ο Stefano έτρεξε με προτάσεις. Φυσικά θα φτιάξαμε φρέσκα...ζυμαρικά με χέρι και σάλτσα μπολονέζ. . . αλλά τι άλλο; Θέλετε να κάνετε κουνέλι. . . . βοδινό κρέας. . . κοτόπουλο. . . . κάποιος στην ομάδα είπε κοτόπουλο. Εντάξει τώρα τι είδους κοτόπουλο; Τελικά. . βασισμένο σε ιδέες ζευγαριού που ρίχτηκαν από την ομάδα μαγειρικής μας, αποφάσισαν το κοτόπουλο cacciatore. Με αυτή την απόφαση το μενού μας αποφασίστηκε και ο Stefano οδήγησε την ομάδα μας περπατώντας στις τοπικές αγορές για να αποκτήσει τα συστατικά που απαιτούνται για το μενού μαθημάτων. Σύντομη δήλωση στην αγορά. Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Παραγωγοί φρέσκων προϊόντων, πωλητές κρέατος και τυριών και πωλητές θαλασσινών. Βασικά, μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία ήταν στην αγορά, καθώς ο Stefano συγκέντρωσε τα προϊόντα και το κρέας για το μάθημα του πρωινού. Για το μάθημα φτιάξαμε αποθέματα από το μηδέν, τη σάλτσα Μπολόνια, τα ζυμαρικά για λαζάνια και τα tortelloni και το γέμισμα με ricotta Χρησιμοποιώντας την Μπολόνια και το bechemal που φτιάξαμε, η ομάδα μας πήρε στροφές συναρμολογώντας τα στρώματα της λαζάνιας. Όλοι εμπλακούν και είχαμε μια υπέροχη στιγμή να βάλουμε τα πάντα μαζί. Στη συνέχεια ετοιμάσαμε το cacciatore κοτόπουλου. Όταν όλα έγιναν, τα τραπέζια εργασίας μας άλλαξαν σε ένα θαυμάσιο μικρό καφενείο και όλοι κάθισαμε σαν ομάδα και απολάμβαναν το φαγητό που ετοιμάσαμε και τη φιλία με τους νέους φίλους μας. Σε όλα μια μεγάλη εμπειρία και συνιστάται ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν καλό φαγητό και να μάθουν τις κατάλληλες τεχνικές και haveca μεγάλο χρόνο doibgΠερισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 1 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η συμμετοχή σε μια τάξη ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της επίσκεψής μας στη Μπολόνια. Δεν μπορώ να πω αρκετά για μια μεγάλη εμπειρία. Το πρωί επισκεφθήκαμε την αγορά για να επιλέξουμε τα συστατικά μας και μετά από μια γρήγορη στάση για έναν καφέ...επιστρέψαμε στην τάξη για να ξεκινήσουμε. Η τάξη πήγαινε και έμαθα τόσο πολύ. Στο τέλος της τάξης κάναμε να καθίσουμε και να απολαύσουμε ό, τι είχαμε κάνει. Κατά ειρωνικό τρόπο, δοκιμάσαμε πολύ Bolognese ragu κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας και τίποτα από αυτό δεν ήταν τόσο καλό όσο αυτό που κάναμε στην τάξη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη CIBO και σκέφτομαι ήδη να επιστρέψω για μια εντατικότερη πορεία. Σας ευχαριστώ πολύ για μια υπέροχη εμπειρία.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 5 Μαΐου 2018

Παρακολούθησα την ζυμαρικά εν γένει παραγεμισμένα (κατηγορία η οποία συνίσταται στη διοχέτευση των ραβιολιών, tortelloni και ταλιατέλες με πραγματική σάλτσα Bolognese, φασκομηλιάς βούτυρο και εποχιακά πράσινη σάλτσα, μαγειρεμένα όλα εξ ολοκλήρου από το μηδέν, με την προφανή φρέσκα προϊόντα από την αγορά. Το απόγευμα τάξη...ήταν διδάσκονται από Alessandra/Ala, ήταν εξαιρετικά ταλαντούχους και έμπειρος, πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήσεις με συμβουλές. Ό,τι μπορείτε να μαγειρέψετε μπορεί να γίνει στο σπίτι με ελάχιστο εξοπλισμό, και αν είστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει να σας πω την εναλλακτική εργαλείο. Η λειτουργία "ελεύθερα χέρια" της κλάσης, με την αμφιβολία, φιλική για αρχάριους. Μετά τη σκληρή δουλειά καθίσαμε με τον σεφ να απολαύσετε τα φρέσκα ζυμαρικά με υπέροχο ιταλικό κόκκινο κρασί και την έρημο και καφέ. Σίγουρα θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο στην ιταλική κουζίνα. Ασφαλώς ήταν το αποκορύφωμα των διακοπών μου. Δεν μπορώ να περιμένω για να επιστρέψω σπίτι για να αρχίσει η εφαρμογή της νέας μου δεξιότητες. I διασκέδασα τόσο κατά την υπογραφή της δεύτερης κατηγορίας, όπου ήμουν λίγο περισσότερο αμφισβητείται και ακόμη ένα νόστιμο γεύμα! PS θα πρέπει να επισκεφτείτε το εστιατόριο που συνδέονται με την ίδια ευκολία "Trattoria de Rossi" για ένα γεύμα σε μια ξεχωριστή ημέρα. Οι σύζυγοι duo έχουν ένα υπέροχο προσωπικό που σας ζεσταίνει με γλυκό ιταλική φιλοξενία.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Δείτε περισσότερες κριτικές
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του CIBO Culinary Institute of Bologna και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης