Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Traveling Spoon
Η κράτηση δεν είναι διαθέσιμη στο TripAdvisor

Θέλετε άλλες επιλογές στις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα;
30
Όλες οι φωτογραφίες (30)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
12°
Δεκ
11°
Ιαν
12°
Φεβ
Επικοινωνία
Βαρκελώνη, Ισπανία
Ιστότοπος
1 415 236 0294
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 16 Αυγούστου 2018

Πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση "Γεύμα + μαγειρική εμπειρία + περιοδεία στην αγορά" με τον Josh Weitzer.   Δεν θα μπορούσα να το συστήσω περισσότερο! Αυτός είναι ο λόγος που ταξιδεύω, για να συναντήσω καταπληκτικούς ανθρώπους όπως ο Josh, να εξερευνήσω νέες πόλεις και όμορφους τόπους και...να βιώσω το καλύτερο φαγητό που μπορεί να προσφέρει ένα μέρος. Αυτό ήταν καθαρή τελειότητα! Μου αρέσει το ταξίδι κουτάλι. Το απόγευμα με τον Τζος ήταν τέλειο. Τον γνωρίσαμε σε μια από τις μεγάλες αγορές της Βαρκελώνης, κοντά στην κουζίνα του, για μια περιοδεία στην αγορά και δειγματοληψία κάποιου φανταστικού Jamon. Ο Josh είναι δάσκαλος στην καρδιά και δεν χάνει την ευκαιρία να επισημάνει την κατασκευή της αγοράς, τον λόγο για τον οποίο η κυβέρνηση επένδυσε και ξανακτίζει τις αγορές (δεν θα χαλάω την ιστορία) και φυσικά όλα τα βήματα της κάνοντας το paella. Επισκεφτήκαμε καταστήματα ειδικότητας για τα ψαροκάικα, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα ψάρια, τα αυγά (ναι, αλλά μόνο τα αυγά εκεί), τα πουλερικά και τις ελιές. Απολαύσαμε δείγματα στα περισσότερα μέρη και αγόραζαν τα συστατικά για τη παέλλα και τη σαγγαρία. Σημείωση: Έγραψα μπροστά στον Τζος για να τον ζητήσω να με διδάξει να φτιάξω το απόθεμα ψαριών, οπότε αν το θέλεις αυτό, πρέπει να κάνεις το ίδιο. Ο Josh χρησιμοποιεί ένα μικρό διαμέρισμα με επαγγελματική κουζίνα και τραπεζαρία για τις τάξεις του. Δεν ήταν μάθημα demo - βρισκόμασταν στην κουζίνα μαζί του όλη την ώρα, με δουλειές τόσο γρήγορα όσο μπορούσαμε να τις κάνουμε, και με επίβλεψη και δείκτες σε κάθε βήμα. "Εδώ είναι πώς μπορείτε να πούρα μια ντομάτα", "Εδώ είναι τι να αναζητήσετε ως paella μάγειρες", "εδώ είναι πώς η καστιλιάνικη έκδοση είναι διαφορετική από άλλες εκδόσεις". Έχω συμπεριλάβει αρκετές φωτογραφίες του ταξιδιού της αγοράς, και τα συστατικά, καθώς και τη διαδικασία για το paella. Έχω αφήσει τα μυστικά του βήματα για να απολαύσετε μαζί του ... Το sangria ήταν φανταστικό, και η paella δοκιμάστηκε τόσο καλά όσο φαινόταν - αυτή η γεύση ήταν τόσο βαθιά και πικάντικη! Από το δείπνο έμεινε πολύ λίγο. Ω, και είχαμε ένα ωραίο επιδόρπιο παρόμοιο με το creme brule. Συναντήσαμε τον Τζος περίπου στις 5 μ.μ., και έγιναν με δείπνο γύρω στις 8, γεγονός που μας άφησε χρόνο για μια φλαμένκο επίδειξη εκείνη τη νύχτα. Ήταν μία από τις αγαπημένες μου ταξιδιωτικές δραστηριότητες που έχω κάνει ποτέ. Σίγουρα θα προσπαθήσω ξανά να περάσω το κουτάλι στο εγγύς μέλλον, ίσως ένα ιαπωνικό σπίτι - το μαγείρεμα στο Τόκιο ...Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Traveling Spoon και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης