Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7
Όλες οι φωτογραφίες (7)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό92%
  • Πολύ καλό4%
  • Μέτριο4%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: 1-2 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
15°
Δεκ
14°
Ιαν
16°
Φεβ
Επικοινωνία
41001 Σεβίλλη, Ισπανία
Ιστότοπος
+34 687 22 49 28
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
15 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
13
1
1
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
13
1
1
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 15 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα μέσω κινητής συσκευής

Ο οδηγός ήταν ενημερωτικός και έκανε εξαιρετική δουλειά για να προσελκύσει τα μικρά παιδιά. Για μας αυτό δεν ήταν η πρώτη εισαγωγή στο ελαιόλαδο. Η επισκόπηση δεν έγινε αισθητή. Μιλήσαμε για μερικές από τις αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες της συγκομιδής και της γευσιγνωσίας, αλλά αυτό...που λείπει ήταν παραδείγματα. Λίγα ελαιόλαδα δοκιμάστηκαν, αλλά ήταν σχεδόν τα ίδια. Αυτό μπορεί να ήταν χρονοδιάγραμμα και μια παρανόηση σχετικά με το επίκεντρο της τάξης. Είχαμε την πρόθεση να είναι ένα εργαστήριο. Εάν είστε νέος για το πετρέλαιο πετρελαίου θα ήταν ένα καλό σημείο εκκίνησης. Η περιοδεία της αγοράς ήταν μέρος της περιοδείας.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 2 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ουάου! Τι μοναδική εμπειρία για να επισκεφθείτε το Centro Cultural del Olivo Basilippo για μια ξενάγηση από τον Isaac Martin για να μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια και την άλεση και στη συνέχεια να έχετε ένα εμπνευσμένο εργαστήριο με τον εμπειρογνώμονα και τον ελαιόλαδο...πρεσβευτή Αλέξη Κέρνερ. Μάθετε τα πάντα για το ελαιόλαδο στο αγρόκτημα όπου παράγεται, είναι σε θέση να δοκιμάσετε την πρώτη πίεση κάποιων ελαίων και να σας καθοδηγήσει η πολύχρονη εμπειρία του Alexis για να δοκιμάσετε γεύσεις και αρώματα και να μάθετε τι να αναζητήσετε σε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ήταν πραγματικά υπέροχη εμπειρία! Εξαιρετικά, συνιστάται!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 28 Οκτωβρίου 2018

Ο Αλέξης είναι απίστευτα γνώστης και παθιασμένος με το ελαιόλαδο. Το εργαστήρι της άνοιξε τα μάτια μας για το πώς το ελαιόλαδο πρέπει πραγματικά να δοκιμάσει και πώς να πάρει καλό λάδι έξω. Μάθαμε τόσα πολλά. Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στον δεύτερο όροφο του καταστήματος κρασιών...που έκανε την εμπειρία ακόμη καλύτερη. Θα συνιστούσατε ιδιαίτερα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 26 Οκτωβρίου 2018

Ο Αλέξης είναι εξαιρετικά παθιασμένος και γνωστός για το ελαιόλαδο και ποτέ δεν θα δούμε ποτέ το ελαιόλαδο με τον ίδιο τρόπο και πάλι! Ο Alexis μας πήρε στο AirBnb της Σεβίλλης και όταν φτάσαμε στον ελαιώνα του Basilippo, περπατήσαμε μέχρι το άλσος, γιατί ήμασταν...πολύ τυχεροί που είχαν τραβήξει τις ελιές εκείνο το πρωί. Ο Ντιέγκο, ο οικοδεσπότης μας, ας δοκιμάσουμε διαφορετικά είδη ελιών που πήραμε από τα δέντρα και σε διαφορετικά στάδια (πράσινα και ώριμα) και εξηγήσαμε όλα σχετικά με την καλλιέργεια, τη συγκομιδή και την επεξεργασία των ελιών για την παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας. Στη συνέχεια πήγαμε στην πολύ όμορφη αίθουσα γευσιγνωσίας Hacienda, όπου ο Αλέξης μάς δίδαξε πώς να προσδιορίσουμε την καλής ποιότητας EVOO. Πρέπει να συνδυάσουμε τη γευσιγνωσία με μερικές γευστικές τάπας. Η γευσιγνωσία τελείωσε με παγωτό λουσμένο στο EVOO, το οποίο προς μεγάλη μας έκπληξη δοκιμάστηκε νόστιμο! Στη συνέχεια, η γευσιγνωσία πήγαμε για να δούμε πώς επεξεργάζονται τις ελιές που είχαν μόλις συγκομιστεί νωρίτερα το πρωί για να παράγουν ελαιόλαδο! (Και πάλι, είχαμε την τύχη να το κάνουμε αυτό το πρωί.) Τέλος, επισκεφθήκαμε το μικρό κατάστημα δώρων τους και παρόλο που υπήρχε μηδενική πίεση για να αγοράσετε τίποτα, είχαμε τη διασκέδαση να βλέπουμε όλα τα προϊόντα τους και να αγοράζουμε κάποια EVOO για να φέρουμε σπίτι! Σας ευχαριστώ Alexis, για ένα φανταστικό και πολύ εκπαιδευτικό πρωί! Ακούσαμε πραγματικά την περιοδεία και να σας γνωρίσουμε!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Ο/η Alexis K, Owner του The Olive Oil Workshop, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 22 Οκτωβρίου 2018

που βρίσκεται σε ένα όμορφο, μικρό κρασί ωραίο εσωτερικό με μια ιστορία παθιασμένο εργαστήριο γύρω από ελιές και ελαιόλαδο ενδιαφέρουσα και χρήσιμη

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 14 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ο Αλέξης είναι εξαιρετικά ενημερωμένος για το πώς γίνεται το ελαιόλαδο και πώς πρέπει να δοκιμάσει. Μάθαμε τόσο πολύ! Όχι μόνο σας διδάσκει καλά, είναι λατρευτός!

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2018
Η κριτική έγινε: 30 Μαΐου 2018

επισκέφθηκε αυτό το ελαιοκομικό αγρόκτημα, αίθουσα γευσιγνωσίας και κατάστημα δώρων σε μια περιήγηση που διοργανώθηκε μέσω του Viator. Εξαιρετική εμπειρία. Ο οικοδεσπότης του Diego μας έδειξε τη φροντίδα των δέντρων, τις διαδικασίες συγκομιδής και πίεσης και ήταν ιδιαίτερα ενημερωτικό για να μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε...τις διαφορές μεταξύ πραγματικά καλού ελαιόλαδου και φτωχότερης ποιότητας. Νίκαια κατάστημα δώρων με πολλά αντικείμενα και κάποια συσκευασμένα ειδικά για ταξίδια στα αεροπλάνα. Συνιστάται να πάτε εκεί.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Η κριτική έγινε: 20 Απριλίου 2018

Ο Αλέξης ξεκίνησε μια περιήγηση σε ελαιώνα και μύλο και ελαιόλαδο, δοκιμάζοντας ειδικά για την οικογένειά μας των 9 που κυμαίνεται σε ηλικίες από 2 έως 75 ετών. Φρόντισε να μας μεταφέρει και ήταν πολύ πρακτικό. "Ένας από εσάς μπορεί να οδηγήσει μαζί μου, δεν...χρειάζεται να πληρώσει για ένα επιπλέον όχημα." Ήταν υπέροχο. Συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μεταφοράς, ήταν περίπου μία μέρα περιήγηση. Όλες οι ηλικίες το αγαπούσαν για διαφορετικούς λόγους - - - ο 2χρονος για το παγωτό στο τέλος? η κόρη μας που είναι ένας θαυμάσιος μάγειρας είπε ότι πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε από αυτό. Είμαι αρχάριος και τώρα θα εξετάσουμε το ελαιόλαδο σε ένα πολύ διαφορετικό φως. Ο 12χρονος θεωρήθηκε ο καλύτερος με τις αισθήσεις της οσμής και πήρε εύκολα τα διάφορα αρώματα του ελαιολάδου. Και μιλάμε απλά με τον Αλέξη για την εμπειρία της που ζει στη Σεβίλλη για 17 χρόνια και τις γνώσεις της για το ελαιόλαδο. Έχετε συμβουλές για το πού να αγοράσετε ελαιόλαδο στα κράτη. Ήταν απλώς μια μεγάλη γενική εμπειρία για την οικογένειά μας.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2018
Η κριτική έγινε: 2 Μαρτίου 2018

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με αυτό: ο Αλέξης αγαπά τόσο πολύ το ελαιόλαδο, που στην πραγματικότητα φέρει το δικό του εφοδιασμό στο πορτοφόλι της! Ο Αλέξης μας συναντήθηκε στο Βασιλικό, έναν ελαιώνα / μύλο, όπου συναντήσαμε τον διευθυντή Ισαάκ. Ένα πράγμα που μου αρέσει να...ταξιδεύω εκτός εποχής είναι η διαθεσιμότητα των οικοδεσποτών που συνήθως δεν θα έχει πρόσβαση ο επισκέπτης. Μεταξύ των δύο, αποκτήσαμε πλήρη εκπαίδευση στην παραγωγή ελαιολάδου, από το grove στο τραπέζι. Το κυριώτερο σημείο ήταν, βέβαια, η γευσιγνωσία διαφορετικών ελαίων με τάπας που έκανε ο Αλέξης, με ένα ωραίο τοπικό κρασί. Το αγαπημένο μας ήταν ένα πορτοκαλί EVO που είχε ξεραθεί πάνω από παγωτό βανίλιας με ένα άγγιγμα θαλάσσιου αλατιού. ΟΥΑΟΥ! Αυτή η εμπειρία θα αλλάξει την εκτίμησή σας για το EVO και θα σας δώσει μια εξαιρετική ισπανική μνήμη που θα σας μεταφέρει μαζί σας.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2018
Η κριτική έγινε: 28 Φεβρουαρίου 2018

Για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για φαγητό και ποτό, το εργαστήριο ελαιολάδου στη Σεβίλλη είναι απόλυτη ανάγκη. Ο Alexis Kerner είναι αναγνωρισμένος διεθνής εμπειρογνώμονας σε αυτό το πολύτιμο υγρό, που κατέχει τα προσόντα στον κόσμο της ελαιόλαδου δοκιμάζοντας ισοδύναμο με Master of Wine. Είναι επίσης ένας...σπουδαίος δάσκαλος και κάνει ένα τεχνικό θέμα πολύ προσιτό, με τα χέρια και εύκολο να μάθει. Όπως κάθε περιοχή τροφίμων και ποτών, στην αγορά ελαιολάδου υπάρχει ένα τεράστιο εύρος ποιότητας και μετά από αυτή την τάξη θα κατανοήσετε τις διαφορές ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις κάθε φορά που αγοράζετε το ελαιόλαδο.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2018
Δείτε περισσότερες κριτικές
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του The Olive Oil Workshop και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης