Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3
Όλες οι φωτογραφίες (3)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό84%
  • Πολύ καλό16%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Νοέ
Δεκ
Ιαν
Επικοινωνία
Martendorf 23, 25881 Tating, Σλέσβιχ-Χολστάιν, Γερμανία
Ιστότοπος
+49 4863 955060
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
6 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
5
1
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
5
1
0
0
0
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
Η κριτική έγινε: 4 Ιουνίου 2018 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 10 Μαΐου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 5 Μαρτίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 15 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 8 Ιουλίου 2015
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 14 Σεπτεμβρίου 2014
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε όλα τα κοντινά ξενοδοχεία
Pension Hitzsand
7 κριτικές
3,58 χλμ μακριά
Aalernhus Hotel & Spa
535 κριτικές
3,94 χλμ μακριά
Das Frühstückshotel
115 κριτικές
4,28 χλμ μακριά
Hotel Kleine Auszeit
56 κριτικές
4,46 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 5 κοντινά εστιατόρια
Galerie Cafe Schweizer Haus
68 κριτικές
1,47 χλμ μακριά
Die Fliegerei
104 κριτικές
1,56 χλμ μακριά
Eiderstedter Krog
32 κριτικές
1,87 χλμ μακριά
Baake Restaurant
47 κριτικές
1,11 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 3 κοντινά αξιοθέατα
Sankt Peter Ording Beach
547 κριτικές
6,05 χλμ μακριά
Lighthouse Westerhever
95 κριτικές
6,66 χλμ μακριά
Hochdorfer Garten
8 κριτικές
1,3 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Egan's Pub και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης