Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοινοποίηση
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Νοέ
-3°
Δεκ
-5°
Ιαν
Επικοινωνία
ul. Jana Kilinskiego 8, Ciechanow 06-400, Πολωνία
Ιστότοπος
(023) 673 45 45
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 6 Νοεμβρίου 2014

Fresh δεν είναι κάτι μοναδικό παστεριωμένης μπύρας σήμερα. Αυτό το μικρό, τοπικό ζυθοποιείο είναι σίγουρα αξίζει να δείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 2 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Baron
23 κριτικές
0,34 χλμ μακριά
Hotel Atena Wedding Business & Spa
36 κριτικές
2,53 χλμ μακριά
Hotel Bonifacio
134 κριτικές
23,36 χλμ μακριά
Hotel Martex
19 κριτικές
32,66 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 11 κοντινά εστιατόρια
Pizzeria San Marino
19 κριτικές
0,2 χλμ μακριά
Hit Pizzeria
6 κριτικές
1,21 χλμ μακριά
Deja Vu Restaurant & Pub
24 κριτικές
0,23 χλμ μακριά
Restauracja Panorama
13 κριτικές
1,18 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 4 κοντινά αξιοθέατα
Ciechanow Castle (Zamek w Ciechanowie)
46 κριτικές
0,35 χλμ μακριά
Romanticism Epoch Museum
18 κριτικές
7,24 χλμ μακριά
Market Square in Pultusk
18 κριτικές
37,68 χλμ μακριά
Muzeum – Miejsce Pamieci Palmiry
20 κριτικές
47,76 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Ciechan Brewery και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης