Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7
Όλες οι φωτογραφίες (7)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό80%
  • Πολύ καλό20%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Lengquan Road, Suao Township, Ταϊβάν
Η πιο χρήσιμη κριτική
Η κριτική έγινε: 7 Απριλίου 2014
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Φιλτράρισμα κριτικών
5 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
4
1
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
4
1
0
0
0
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
Η κριτική έγινε: 29 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 17 Δεκεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 18 Οκτωβρίου 2014
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 7 Μαΐου 2014
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 7 Απριλίου 2014
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 8 κοντινά ξενοδοχεία
Jinhua Lengquan Hotel
7 κριτικές
0,02 χλμ μακριά
Lakeshore Hotel Suao
1.327 κριτικές
0,27 χλμ μακριά
RSL Cold & Hot Springs Resort Suao
244 κριτικές
0,32 χλμ μακριά
Suao Hotel
10 κριτικές
0,47 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 63 κοντινά εστιατόρια
Fu Mei Fresh Seafood
92 κριτικές
2,08 χλμ μακριά
Liaorong Chuan Restaurant
13 κριτικές
2,17 χλμ μακριά
A Ying Diner
17 κριτικές
0,19 χλμ μακριά
Zhenghao Meat Stuffed Dumpling - Suao Branch
5 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 33 κοντινά αξιοθέατα
Crayon Factory
103 κριτικές
3,22 χλμ μακριά
Nanfangao Fishing Port
97 κριτικές
2,38 χλμ μακριά
Suao Cold Spring
164 κριτικές
0,28 χλμ μακριά
Neipi Beach
32 κριτικές
2,68 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Qixingling και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης