Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοινοποίηση
1
Όλες οι φωτογραφίες (1)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: 1-2 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
13°
Νοέ
10°
Δεκ
10°
Ιαν
Επικοινωνία
Via Savona 4, 12063 Dogliani, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 339 263 8380
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
4 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
4
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
4
0
0
0
0
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
Η κριτική έγινε: 2 Οκτωβρίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 3 Σεπτεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 4 Δεκεμβρίου 2015
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 28 Νοεμβρίου 2015
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 2 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Il Giardino
10 κριτικές
0,38 χλμ μακριά
Tenuta Larenzania
44 κριτικές
1,4 χλμ μακριά
Antico Borgo Monchiero
236 κριτικές
4,63 χλμ μακριά
Felicin Ristorante Albergo "Dimora Storica"
182 κριτικές
6,24 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 37 κοντινά εστιατόρια
Osteria Vineria il Torchio
486 κριτικές
0,42 χλμ μακριά
Il Verso del Ghiottone
340 κριτικές
0,42 χλμ μακριά
L’Acciuga nel Bosco
131 κριτικές
0,47 χλμ μακριά
Osteria Battaglino
294 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 13 κοντινά αξιοθέατα
Azienda Agricola Ca Neuva
164 κριτικές
2,83 χλμ μακριά
Borgo di Pollenzo
170 κριτικές
3,13 χλμ μακριά
Cantina Clavesana
41 κριτικές
6,37 χλμ μακριά
Marziano Abbona
25 κριτικές
2,55 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Il Vasaio Giancarlo Fiesco και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης