Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hatton Country World

Hatton Country World Dark Lane, Hatton, Γουόργουικ CV35 8XB, Αγγλία
+44 1926 843411
Αποθήκευση
Δείτε τα καλύτερα
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Εμφάνιση μηχανικών μεταφράσεων

διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 ημέρες
Lynn P
,
Μπέρμινχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο
Διαβάστε και τις 757 κριτικές
Χάρτης
Δορυφορικός
Έχει γίνει παύση των ενημερώσεων χάρτη. Μεγεθύνετε για προβολή ενημερωμένων πληροφοριών.
Επαναφορά ζουμ
Γίνεται ενημέρωση του χάρτη…
Επισκόπηση
  • Εξαιρετικό32%
  • Πολύ καλό27%
  • Μέτριο18%
  • Ανεπαρκές12%
  • Πολύ κακό9%
πριν από 3 ημέρες
“AfternoonTea”
πριν από 1 εβδομάδα
“family”
Τώρα είναι κλειστό
Όλες τις ώρες
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 10:00 - 17:30
Προτεινόμενη διάρκεια: Περισσότερες από 3 ώρες
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Hatton Country World Dark Lane, Hatton, Γουόργουικ CV35 8XB, Αγγλία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+44 1926 843411
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

1 - 10 από 757 κριτικές

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 ημέρες

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα

Περισσότερα

Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, GJW99
Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, goingonatrip30
Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, fanbo
Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες

Περισσότερα

Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, Claire E
Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Περισσότερα

Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, AndyC7070
Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες

Περισσότερα

Ο/η Judy K, Manager του Hatton Country World, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Στην περιοχή
Κοντινά εστιατόρια
The Falcon At Hatton - Restaurant
482 κριτικές
1,78 χλμ μακριά
The Red Lion at Claverdon
391 κριτικές
3,92 χλμ μακριά
The Crown Inn
151 κριτικές
4,41 χλμ μακριά
The Cape of Good Hope
346 κριτικές
3,96 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέατα
Hatton Locks
175 κριτικές
0,65 χλμ μακριά
The Ardencote Spa
109 κριτικές
3,74 χλμ μακριά
Warwick Castle
10.174 κριτικές
4,9 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & ΑπαντήσειςΚάντε μια ερώτηση
Camilla3916
Is it true that Bing ( bunny character on CBeebies) will be there in April? My youngest son 1yr old loves him and I have 2 older boys, 8 and 14yrs old, will they have any activities for that age group?
10 Φεβρουαρίου 2016|
Απάντηση
Απάντηση από: Judy K | Εκπρόσωπος του καταλύματος |
Hello! Yes Bing and Flop will be visiting Hatton Adventure World on the 23rd and 24th April 2016 (and making appearances throughout the day). We will also have our full weekend programme operating with sheep racing... Περισσότερα
0
Ψήφοι
Μετάφραση Google
Heavenly_chic
Hi, I'm going camping here next month and I'm so excited!! Can other campers talk to me about what I'll need to take? Can we have BBQ's in the field (Love Hatton sausages!!) or can we have open fires to toast marshmellows on? what did you do for food? we don't want to eat in the restaurant all weekend and blow our budget! Also, our friends have booked separately, can we choose our pitch when we arrive so we're next to each other or will we be in pre booked pitches? What time do the activities start on the Friday? know we can arrive from 3:30 but trying to work out if hubby should book the friday off work or not. Last question, this one for any staff on here especially! We visited Hatton yesterday and noticed on the night we're camping there is a special members only pirates of the caribbean event from 6-8pm, will campers be invited to that too? I really should get membership, we're there often enough!! Thanks everyone!
25 Ιουλίου 2015|
Απάντηση
Απάντηση από: Judy K | Εκπρόσωπος του καταλύματος |
Thanks for your question. Yes you are very welcome to bring enclosed BBQ's or a camping stove with you to the camping weekend, the farm shop will be open so you can enjoy our yummy sausages! Unfortunately we cannot allow... Περισσότερα
1
Ψήφος
Μετάφραση Google
nickisweep
I posted a review for Hatton country world and I had a response from the manager advising that an hour wasn't long enough to be there. Not sure where she got that we spent an hour there as we were there at opening time and watched a bird show at 2 then went to the restaurant after that. Think we left about 3.30. Time spent there isn't an issue it was the price.
25 Ιουλίου 2015|
Απάντηση
Απάντηση από: Judy K | Εκπρόσωπος του καταλύματος |
Hello! I'm sorry that I misinterpreted your review and that you don't feel that we offer value for money. We do try to offer something for everyone and I do maintain that the longer you can spend with us the more value you... Περισσότερα
0
Ψήφοι
Μετάφραση Google