Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο μόνο για ένα βράδυ και το λάτρεψα! Πρώτ' απ' όλα, το ξενοδοχείο είναι καινούργιο (μας είπαν ότι λειτουργεί εδώ και έξι μήνες) και αυτό φαίνεται παντού. Όλα είναι καινούργια και η διακόσμηση είναι πολύ κομψή. Βρίσκεται δυο λεπτά από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου και έχει ένα ιδιωτικό, κλειστό πάρκινγκ (δωρεάν).
Το ίδιο το δωμάτιο (το κλασικό δίκλινο που μείναμε, που δεν έχει τζάκι) ήταν υπέροχο. Έχει ένα πολύ μεγάλο μπάνιο, με υδρομασάζ (όχι στην μπανιέρα, το κλασικό). Το ξενοδοχείο έχει παροχές από γνωστές εταιρείες (πετσέτες, παντόφλες και μπουρνούζι από το Cocomat, είδη προσωπικής υγιεινής από το Apivita, κτλ) και επίπεδη τηλεόραση. Κάποια δωμάτια έχουν θέα στο βουνό, αλλά το δικό μας δεν είχε, και απογοητευτήκαμε λίγο. Το ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός έχει ωραίο σχεδιασμό (ακόμα και το logo του θυμίζει τα δέντρα της περιοχής), ειδικά στην αίθουσα υποδοχής και στο καθιστικό. Έχει και μια βιβλιοθήκη με ενδιαφέροντα βιβλία, αν και τα περισσότερα (ή ολα;) είναι στα ελληνικά.
Το ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα που έχω πάει, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η φιλοξενία των ιδιοκτήτων. Μιλήσαμε με 4 διαφορετικά άτομα στην υποδοχή και όλα ήταν πολύ φιλικά. Επειδή ήμασταν οι μόνοι πελάτες εκείνο το βράδυ (το καλοκαίρι είναι περίοδος χαμηλής ζήτησης) μας είπαν ότι μπορούμε να κάνουμε τσεκ άουτ ό,τι ώρα θέλουμε. Το πρωινό ήταν μέσα στην τιμή και ήταν αρκετό, σερβίρουν γιαούρτι, μέλι, μαρμελάδες, κρουασάν, καφές, κτλ. Δυο πράγματα ακόμα: έχει δωρεάν wifi στο ξενοδοχείο και για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με ειδικές ανάγκες, το ξενοδοχείο έχει και ένα μεγάλο ασανσέρ που πάει σε όλους τους ορόφους και στο πάρκινγκ. ΥΓ: Η τιμή για την περίοδο που μείναμε ήταν πολύ καλή, σε σχέση με την ποιότητα του ξενοδοχείου, αλλά μάλλον επειδή ήταν περίοδος χαμηλής ζήτησης και επειδή το ξενοδοχείο μόλις είχε ανοίξει.