Αυτό το ξενοδοχείο έχει πάρει πολλές καλές κριτικές, γι' αυτό και έχεις όσο να'ναι υψηλές προσδοκίες. Αλλά δε μας απογοήτευσε.
Είναι ένα κλασικό ελληνικό συγκρότημα, αλλά για να λέμε την αλήθεια, το ζευγάρι που το έχει είναι υπέροχο, κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσεις καλά. Αν και η Χαλκιδική δεν είναι το πιο ωραίο μέρος που έχουμε πάει τα τελευταία χρόνια. Δε φαίνεται να προσπάθησαν ιδιαίτερα να καθαρίσουν το μέρος πριν ξεκινησει η τουριστική σεζόν. Εμείς πήγαμε εκεί την πρώτη εβδομάδα της σεζόν και είχε κάποια βρώμικα σημεία. Αλλά το συγκρότημα είναι πολύ καλό και πολύ φιλόξενο. Δεν είχε πολύ κόσμο, αφού ήταν η πρώτη βδομάδα. Ήταν εδώ μια κοπέλα με τη μαμά της που αποφάσισε να μείνει μετά που έφυγε η μαμά της, και ανησυχούμε... Βρήκε τελικά δουλειά;
Μας φάνηκε επίσης ότι υπήρχαν λίγο κλίκες (συγγνώμη). Πάντως θα θέλαμε να ξανάρθουμε κάποια στιγμή, γιατί το μέρος είχε περισσότερα θετικά παρά αρνητικά. Πρέπει να πω ότι το φαγητό ήταν πολύ καλό!! Ελπίζω να μπορέσουμε να ξανάρθουμε του χρόνου.
Ann & John
Λίβερπουλ
(μήπως να κάνουμε μια συνάντηση κάθε χρόνο τα ίδια άτομα που βρεθήκαμε πριν - πολύ γέλιο!!)
- Aeollos Apartments Halkidiki
- Aeollos Apartments Hotel Halkidiki