Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Flisvos: Κριτικές Ταξιδιωτών

Kalamata-Nayapinoy 135, Καλαμάτα 24100, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία
Έχετε φωτογραφία;
Προσθέστε την.
3.5 5 αστέρων 2 Κριτικές
Ποια ξενοδοχεία στην περιοχή Καλαμάτα πωλούνται;
Εμφάνιση ξενοδοχείων

Κριτικές σε 14 πόλεις Κριτικές σε 14 πόλεις
21 χρήσιμες ψήφοι 21 χρήσιμες ψήφοι
“Καλούτσικο”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Αύγουστος 2009

Μόνο αυτό μπορώ να πω. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, αλλά θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από απλώς καλούτσικο.

Στο τσεκ ιν θέλει ταυτότητα, κατά προτίμηση το διαβατήριο... με τίποτα.

Απλώς αρνηθείτε. Δεν ξέρω αν το συνηθίζουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά κανείς άλλος δε θα πάρει το διαβατήριό μου πέρα από την αστυνομία και το τελωνείο... τελεία και παύλα.

Το δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καθαρό, το μπάνιο ήταν μεγάλο, φωτεινό, και καθαρό. Το ντους ήταν ένα τετράγωνο πράγμα όπως συνήθως, και χωρίς κουρτίνα. Ήταν δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να τα κάνεις όλα χάλια, αλλά τι να κάνω, δεν ήμουν και στο σπίτι μου, οπότε δε φταίω εγώ αν βρέχεται όλο το πάτωμα (πλακάκια). Έχει ψυγείο στο δωμάτιο, και ο κλιματισμός λειτουργούσε κανονικά, αλλά έπρεπε να είναι κλειστή η μπαλκονόπορτα, αλλιώς έκλεινε... εντάξει, το δέχομαι.

Η τηλεόραση ήταν μικρή και το τηλεχειριστήριο δε δούλευε καλά, αλλά επειδή είχε μόνο ένα αγγλικό κανάλι δεν έκανα και πολύ ζάπινγκ, lol!

Το δωμάτιο ήταν λίγο σαν αποθήκη, μικρό, αλλά με ψηλό ταβάνι, οπότε είχε ίσως τις σωστές διαστάσεις. Προσπάθησαν να το "διακοσμήσουν", ήταν πολύ κιτς, αλλά δε χάλασε τον ύπνο μου και αυτό ήταν που είχε σημασία για μένα. Ένιωθα ασφάλεια, το ξενοδοχείο ήταν στην παραλία (απέναντι από το δρόμο, όλα τα ξενοδοχεία είναι εκεί). Η αίθουσα υποδοχής ήταν πολύ ωραία και το ασανσέρ δούλευε κανονικά. Έδωσα 70 ευρώ τη βραδιά, τέλη Αυγούστου, για ένα δίκλινο με μπαλκόνι και χωρίς θέα στη θάλασσα (ήταν σε ένα στενάκι).

Θα έμενα ξανά εδώ, αν ήθελα να μείνω σε αυτό το σημείο.

Α, για το παρκάρισμα, είναι όποιος πρόλαβε, δεν έχει χρέωση πουθενά. Ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο έχει ένα μεσαίο πάρκινγκ )της εκκλησίας) που χρησιμοποιήσαμε, αν και δε θα το έκανα Κυριακή πρωί. Έχει πάρα πολλά εστιατόρια/μπαρ τριγύρω, διαλέγετε και παίρνετε, δε θα έχετε πρόβλημα.

Να πάτε και στην κεντρική Καλαμάτα, την έχουν φτιάξει μετά το σεισμό και αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα είναι πολύ εντυπωσιακή, με μεγάλα πεζοδρόμια, πολλά ωραία μαγαζιά και ωραία ατμόσφαιρα, αν και όχι όπως στην παραλία (πιο νέοι άνθρωποι εκεί).

Καλά να περάσετε στην Καλαμάτα. Το ξενοδοχείο Φλοίσβος δε θα σας χαλάσει τις διακοπές, ούτε όμως θα τις κάνει πιο ωραίες.

• Έμεινε στις Αύγουστος 2009, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 3 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 3 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Adelsdorf, Germany
Έμπειρος Σχολιαστής
7 κριτικές 7 κριτικές
Κριτικές σε 7 πόλεις Κριτικές σε 7 πόλεις
9 χρήσιμες ψήφοι 9 χρήσιμες ψήφοι
“Good value”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 10 Οκτώβριος 2011
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη
Μετάφραση Google

• 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 3 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι

Επίσης, σκεφτείτε αυτά τα καταλύματα στον ή κοντά στον προορισμό Καλαμάτα

Pharae Palace, Καλαμάτα
4.0 από 5
76 % συνιστά
"Ανακαίνιση ΑΜΕΣΑ"
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d260416?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoConsider
Comfy Boutique Hotel, Καλαμάτα
80 % συνιστά
"Βολικό και έξυπνο."
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d1418784?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoConsider
Elite City Resort, Καλαμάτα
4.0 από 5
82 % συνιστά
"Αξέχαστο Πάσχα σε ενα εξαιρετικό ξενοδοχείο"
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d622453?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoConsider

Hotel Flisvos: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Flisvos, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας