Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Bella Grecia Aparthotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

4th Km Hanioti, Χανιώτη 63085, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Bella Grecia Aparthotel
4.0 5 αστέρων 37 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΕΡΟΧΟ”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 18 Αύγουστος 2010

Εγώ και ο φίλος μου ο mike λατρέψαμε αυτό το ξενοδοχείο. Ο Πάνος και η οικογένειά του μας έκαναν να νιώθουμε λες και ανήκουμε κι εμείς στην οικογένεια. Το φαγητό ήταν υπέροχο, η βραδιά κουίζ είχε πολύ πλάκα, η βραδιά μπάρμπεκιου είχε πολύ ωραίο φαγητό, και έχει και μια βραδιά μπίνγκο. Τα δωμάτια ήταν πολύ καθαρά, το ντους ήταν λίγο μικρό αλλά δεν πειράζει. Είχε λίγο περπάτημα μέχρι τη Χανιώτη ή το πιο κοντινό σουπερμάρκετ αλλά μπορείτε να πάρετε ταξί για πέντε ευρώ. Και μάλιστα αν ο Πάνος δεν έχει δουλειά, θα προσφερθεί να σας πάει ο ίδιος, ή η γυναίκα του.
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και ξεκουραστήκαμε. Θα ξαναπάμε και θα μείνουμε εκεί. Το ξενοδοχείο είναι καλό για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες και ζευγάρια.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 5 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 5 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.co.uk. Προβολή αρχικής
derbyshire
Νέος Σχολιαστής
4 κριτικές 4 κριτικές
Κριτικές σε 4 πόλεις Κριτικές σε 4 πόλεις
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ καθαρό, ωραία πισίνα, μακριά από όλα”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 1 Ιούνιος 2010

Μόλις γυρίσαμε από το ξενοδοχείο bella grecia, όπου περάσαμε υπέροχα. Τα δωμάτια είναι απλά, αλλά ωραία και καθαρά. Έχει μικρό ντους και το ντους είναι με τηλέφωνο που πρέπει να κρατάς στο χέρι, δεν ήταν καλό, θα ήταν πολύ διαφορετικά αν μπορούσες να το βάλεις στον τοίχο. Στο δρόμο έχει πολλή φασαρία τη μέρα, αλλά είναι πιο ήσυχα το βράδυ. Διάβασα τις άλλες κριτικές και δυστυχώς δε βρήκα την ίδια ζεστή φιλοξενία που έχει ενθουσιάσει τόσο τους πάντες, ίσως επειδή δε μείναμε πολύ στο μπαρ κτλ. Ίσως αυτό είναι που μετράει;

Η παραλία είναι απέναντι ακριβώς και βρήκαμε ένα πολύ ωραίο μπαρ στα αριστερά, όπου νιώθαμε πολύ άνετα, και πήγαμε στην ελληνική βραδιά που διοργάνωσαν.

Έχει τηλεόραση στο δωμάτιο, αν και δε βλέπουμε πολύ θα θέλαμε να έχει τουλάχιστον ένα κανάλι στα αγγλικά.... Γιατί να έχει τηλεόραση ένα ξενοδοχείο thomson αν δεν έχει ένα κανάλι στα αγγλικά... ούτε καν ειδήσεις!

Η βραδιά μπάρμπεκιου δε μας άρεσε τόσο, αλλά το φαγητό ήταν υπέροχο... Ήταν πολύ καλομαγειρεμένο, αλλά κατά τ'άλλα δεν είχε διαφορά από οποιαδήποτε άλλη βραδιά. Ο Πάνος λέει ότι μπορεί να πάρει ένα μικρό λεωφορείο για την επόμενη σεζόν. Θα έχει μεγάλη διαφορά, γιατί είναι κουραστικό να περπατάς 20 λεπτά ως την πόλη, ειδικά με τέτοια ζέστη!

Νοικιάσαμε μια γουρούνα μια μέρα και ήταν πολύ ωραία!!! Η καλύτερη μέρα των διακοπών μας......

Παίρναμε και λεωφορεία για να πάμε σε άλλα χωριά εκεί κοντά και μας άρεσαν πολύ.

Οπότε γενικά περάσαμε ωραία στις διακοπές μας. Αν είχε ένα λεωφορειάκι, αγγλικά κανάλια στην τηλεόραση και ντους που στερεώνεται στον τοίχο, θα είχε μεγάλη διαφορά!!!!

• Έμεινε στις Μάιος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
7 χρήσιμες ψήφοι 7 χρήσιμες ψήφοι
“Basic but functional”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 27 Σεπτέμβριος 2011
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Rooms at the back are quieter as they are away from the main road.
  • Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 3 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 3 5 αστέρων Υπηρεσία
Λίνκολν, Ηνωμένο Βασίλειο
1 κριτική
“Best holiday yet in Greece”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Σεπτέμβριος 2011
Μετάφραση Google

Συμβουλή: If guests would like a quieter room, please request and Panos will try and accommodate.
  • Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
    • 5 5 αστέρων Υπηρεσία
Oxted, Ηνωμένο Βασίλειο
1 κριτική
“Friendly but disappointing, we won't be returning”
2 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 3 Σεπτέμβριος 2011
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Ask for a room at the back
  • Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 1 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 2 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 3 5 αστέρων Υπηρεσία

Οι ταξιδιώτες που είδαν Bella Grecia Aparthotel, είδαν επίσης

Grecotel Pella Beach
4 5 αστέρων 71 Κριτικές
Χανιώτη, Κασσάνδρα
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d577406?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Porto Sani Village
5 5 αστέρων 171 Κριτικές
Σάνη, Κασσάνδρα
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d577275?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Naias Beach Hotel
4 5 αστέρων 52 Κριτικές
Χανιώτη, Κασσάνδρα
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d499874?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 20 ξενοδοχείων στην περιοχή Χανιώτη, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Bella Grecia Aparthotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Bella Grecia Aparthotel

• Bella Grecia Aparthotel Hanioti
Διεύθυνση: 4th Km Hanioti, Χανιώτη 63085, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 26 € - 51 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Bella Grecia Aparthotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Bella Grecia Aparthotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών