Μόλις γυρίσαμε από το ξενοδοχείο bella grecia, όπου περάσαμε υπέροχα. Τα δωμάτια είναι απλά, αλλά ωραία και καθαρά. Έχει μικρό ντους και το ντους είναι με τηλέφωνο που πρέπει να κρατάς στο χέρι, δεν ήταν καλό, θα ήταν πολύ διαφορετικά αν μπορούσες να το βάλεις στον τοίχο. Στο δρόμο έχει πολλή φασαρία τη μέρα, αλλά είναι πιο ήσυχα το βράδυ. Διάβασα τις άλλες κριτικές και δυστυχώς δε βρήκα την ίδια ζεστή φιλοξενία που έχει ενθουσιάσει τόσο τους πάντες, ίσως επειδή δε μείναμε πολύ στο μπαρ κτλ. Ίσως αυτό είναι που μετράει;
Η παραλία είναι απέναντι ακριβώς και βρήκαμε ένα πολύ ωραίο μπαρ στα αριστερά, όπου νιώθαμε πολύ άνετα, και πήγαμε στην ελληνική βραδιά που διοργάνωσαν.
Έχει τηλεόραση στο δωμάτιο, αν και δε βλέπουμε πολύ θα θέλαμε να έχει τουλάχιστον ένα κανάλι στα αγγλικά.... Γιατί να έχει τηλεόραση ένα ξενοδοχείο thomson αν δεν έχει ένα κανάλι στα αγγλικά... ούτε καν ειδήσεις!
Η βραδιά μπάρμπεκιου δε μας άρεσε τόσο, αλλά το φαγητό ήταν υπέροχο... Ήταν πολύ καλομαγειρεμένο, αλλά κατά τ'άλλα δεν είχε διαφορά από οποιαδήποτε άλλη βραδιά. Ο Πάνος λέει ότι μπορεί να πάρει ένα μικρό λεωφορείο για την επόμενη σεζόν. Θα έχει μεγάλη διαφορά, γιατί είναι κουραστικό να περπατάς 20 λεπτά ως την πόλη, ειδικά με τέτοια ζέστη!
Νοικιάσαμε μια γουρούνα μια μέρα και ήταν πολύ ωραία!!! Η καλύτερη μέρα των διακοπών μας......
Παίρναμε και λεωφορεία για να πάμε σε άλλα χωριά εκεί κοντά και μας άρεσαν πολύ.
Οπότε γενικά περάσαμε ωραία στις διακοπές μας. Αν είχε ένα λεωφορειάκι, αγγλικά κανάλια στην τηλεόραση και ντους που στερεώνεται στον τοίχο, θα είχε μεγάλη διαφορά!!!!