Δε μας άρεσε το δωμάτιο. Ήταν πολύ απλό και δεν είχε ψυγείο, ούτε πιστολάκι. Μας είπαν ότι μπορούμε να πάρουμε αναβάθμιση, αλλά αυτές οι παροχές είναι συνήθως δεδομένες. Κάθε πρωί έπρεπε να διαλέξουμε το μενού για το βραδινό, το οποίο ήταν πιο πολύ σαν μενού από ξενώνα, παρά από ξενοδοχείο. Το κυρίως πιάτο είχε ένα λαχανικό, μακαρόνια και κάτι άλλο κάθε μέρα. Τα γλυκά ήταν συχνά από την προηγούμενη μέρα. Το καλύτερο βραδινό ήταν τη βραδιά μπάρμπεκιου, αλλά είχαν μονο φρουτοσαλάτα για γλυκό. Όταν φτάσαμε το κρεβάτι δεν ήταν εντελώς έτοιμο - το κατωσέντονο και οι μαξιλαροθήκες ήταν στη θέση τους, αλλά το σεντόνια ήταν διπλωμένο και έπρεπε να το βάλεις εκεί. Τη δεύτερη μέρα (Κυριακή) δεν έφτιαξαν καθόλου το κρεβάτι. Είχε άδεια η καθαρίστρια, μας είπαν!
Μάλιστα. Πάντως το ξενοδοχείο είναι πολύ καθαρό και οι χώροι και η πισίνα είναι όμορφοι, αλλά η εξυπηρέτηση δεν είναι επαγγελματική, πιο κατάλληλη για ξενώνα.
Αν σκέφτεστε να πάτε στη Χαλκιδική τον Οκτώβρη να ξέρετε ότι πολλά μέρη θα είναι κλειστά ή θα κλείνουν εκείνες τις μέρες, και πολλές εκδρομές θα έχουν σταματήσει. Η Χανιώτη ήταν η πόλη-φάντασμα.
- Village Hotel Hanioti
- Hanioti Village Hotel