Κανένα παράπονο, υπέροχες διακοπές χάρη στον Γιώργο και την οικογένειά του και το προσωπικό του. Μας λείπει ήδη το μπαρ Γεια μας, περάσαμε τέλεια. Ευχαριστούμε.
- Cosmos Maris Pefkos
- Cosmos Maris Hotel Pefkos

Ήταν η πρώτη φορά που μείναμε στο ξενοδοχείο Cosmos Maris και που πήγαμε στη Ρόδο, και όπως είπαν και σε άλλες κριτικές, μας έκανε πολύ εντύπωση το πόσο υψηλά στάνταρ είχε το ξενοδοχείο αν και ήταν 2 αστέρων. Η Λάρδος είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος, ίσως υπερβολικά ήσυχο κάποιες φορές, αν και το χωριό που είναι στα 2 χιλιόμετρα είναι ωραίο το βράδυ, ειδικά όταν έχουν παραδοσιακή ελληνική βραδιά - μην τη χάσετε. Το Valentinas είναι ένα φανταστικό εστιατόριο με καλό φαγητό και εξυπηρέτηση.
Το ξενοδοχείο Cosmos Maris έχει σνακ σε καλές τιμές και ο χώρος της πισίνας είναι υπέροχος, καλοδιατηρημένος και οι ξαπλώστρες είναι άνετες.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Cosmos Maris, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.