Μόλις γυρίσαμε από το ξενοδοχείο Platanista που περάσαμε υπέροχα. Έκλεισα σε αυτό το ξενοδοχείο επειδή είχε καλές κριτικές στο Tripadvisor, και πολύ καλά κάναμε που τις διαβάσαμε γιατί κάποιοι φίλοι μας έκλεισαν σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων χωρίς να συμβουλευτούν το Tripadvisor και δεν τους άρεσε καθόλου το ξενοδοχείο τους.
Το Platanista είναι ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, με ωραία δωμάτια, κήπο, και κοινούς χώρους, πολύ καλοδιατηρημένο. Το ξενοδοχείο είναι λίγο εκτός του δρόμου, γι' αυτό είναι πολύ ήσυχα.
Μας άρεσε πολύ το φαγητό. Στο σύντροφό μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και είναι λίγο δύσκολος με αυτά. Έχουμε μείνει σε πολλά ξενοδοχεία 4 αστέρων που τα γλυκά τους φαίνονται πολύ ωραία αλλά έχουν πολύ τεχνητή γεύση. Νομίζω ότι αυτά τα γλυκά τα ετοιμάζουν όλα στην κουζίνα και έχουν πολύ ωραία γεύση. Ψήνουν και φρέσκο ψωμί κάθε μέρα.
Το μόνο που δε μας άρεσε ήταν η ψυχαγωγία και οι τιμές στο μπαρ. Συνήθως πηγαίναμε με τα πόδια στην Κω (25 λεπτά) ή με το λεωφορείο. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από την υποδοχή, τα λεωφορεία περνάνε συχνά, και κάνει 90 λεπτά η διαδρομή και κάνει 5 λεπτά να φτάσει στην Κω.
Μπορείτε να νοικιάσετε και ποδήλατο, δίπλα από το ξενοδοχείο. Η περιοχή γύρω από την Κω/το Ψαλίδι είναι πολύ επίπεδη και έχει ποδηλατόδρομο με πολλά μονοπάτια, κι έτσι πολύς κόσμος πάει παντού με το ποδήλατο.
Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό. Αν πάμε ξανά στην Κω, σίγουρα θα μείνουμε στο ξενοδοχείο Platanista.