Αν και άργησα να γράψω κριτική γι' αυτό το ξενοδοχείο, ήθελα μόνο να πω πόσο υπέροχα πέρασα εγώ και ο άντρας μου, παντρευτήκαμε εδώ στις 10 Μαΐου και δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για το ξενοδοχείο. Όταν φτάσαμε μας έδωσαν αναβάθμιση επειδή παντρευόμασταν. Ούτε για το φαγητό έχω να πω κάτι αρνητικό, είχε μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο (ο άντρας μου είναι δύσκολος με το φαγητό του) και πάντα είχαμε κάτι να φάμε, όλο το προσωπικό στο μπαρ ήταν φιλικό και εξυπηρετικό, όπως και το προσωπικό στο εστιατόριο. Ο ξενοδόχος ήρθε να μας γνωρίσει προσωπικά, όπως και πολλά άλλα μέλη του προσωπικού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο, έκανε απίστευτη δουλειά για να μας βοηθήσει να διοργανώσουμε ένα φοβερό γάμο, δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο από καμία άποψη. Κάναμε ένα ωραίο πάρτι στο ξενοδοχείο για την οικογένεια και τους φίλους μας, και είχαν ετοιμάσει ένα φοβερό γεύμα. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για το ξενοδοχείο. Το δωμάτιό μας ήταν καθαρό, μεγάλο, άνετο. Πολλές φορές γυρνούσαμε στο δωμάτιο και βρίσκαμε λουλούδια, φρέσκα φρούτα, ή σαμπάνια. Οι καλύτερες διακοπές που έχουμε κάνει!
- Atlantica Porto Bello Royal Kardamena
- Porto Bello Beach