Μείναμε στο ξενοδοχείο Ιππόκαμπο στο Καμάρι τον Σεπτέμβρη και περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνουμε στο Καμάρι εδώ και 6 χρόνια, και έχουμε μείνει σε πολλά ξενοδοχεία (Rivari, Santellini, IRA) αλλά ο Ιππόκαμπος είναι με διαφορά το καλύτερο. Τα δωμάτια είναι μεγάλα, και το μπάνιο είναι το κάτι άλλο - συγκρίνεται με ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων στην Αγγλία. Το ντους είναι υπέροχο (έχει χώρο για δυο άτομα!) και το μπάνιο και το δωμάτιο ήταν απίστευτα καθαρά.
Άλλαζαν κάθε δυο μέρες πετσέτες και σεντόνια και καθάριζαν το δωμάτιο κάθε μέρα. Η πισίνα είναι μεγάλη, και αν και το νερό είναι κρύο, είναι καθαρή και είναι πολύ ωραία να κολυμπάς εκεί. Το πρωινό είναι απλό, ευρωπαϊκό, αλλά οι ώρες (8-10) βολεύουν πολύ. Είναι σε εξαιρετική τοποθεσία, στο κέντρο (δίπλα ακριβώς από τη στάση του λεωφορείου) αλλά όχι μακριά από την παραλία. Δεν έχει θόρυβο καθώς έχει διπλά τζάμια και τα πατζούρια είναι πολύ καλά.
Η Τούλα και η οικογένειά της ήταν πάρα πολύ φιλόξενοι και μάλιστα μας πήγαν στο αεροδρόμιο με το λεωφορειάκι τους.
Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στη Σαντορίνη για πολλά χρόνια και στο εξής θα μένουμε πάντα στο ξενοδοχείο Ιππόκαμπος.