Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Chez Sophie Rooms & Suites: Κριτικές Ταξιδιωτών

Καμάρι, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Chez Sophie Rooms & Suites
5.0 5 αστέρων 41 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

6 χρήσιμες ψήφοι 6 χρήσιμες ψήφοι
“Αριστο περιβαλλον”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 15 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Ενοικιαζομενα δωματια στο ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.Πολυ καλο SERVICE,Αριστη φιλοξενια ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.Πολυ καθαρο εχει πισινα.Ανετα δωματια με ολες τις απαραιτητες ανεσεις.ΖΕΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.Καλο πρωινο ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ βασικο στις διακοπες σου.Πολυ κοντα απο τη παραλια,κανενα προβλημα με το PARKING,κοντα στη διασκεδαση και στα εστιατορια στο ΚΑΜΑΡΙ αλλα¨ΜΑΚΡΙΑ¨ απο φασαρια.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η ιδιοκτητρια Κα ΤΙΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΗ.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αθήνα, Ελλάδα
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Ελληνική Φιλοξενία”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 20 Αύγουστος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

To Chez Sophie είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο 12 δωματίων, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από την παραλία (ο δρόμος πάνω από την παραλία είναι πεζόδρομος, ιδανικός για οικογένειες με παιδιά), δίπλα σε δημοτικό χώρο στάθμευσης, κοντά σε στάση λεωφορείων και μακριά από το θόρυβο των νυχτερινών μαγαζιών.
Υπάρχουν καραβάκια που φεύγουν από την παραλία του Καμαρίου για να κάνει κανείς τις εξορμίσεις του για όλο το νησί, με λίγα λόγια, η τοποθεσία είναι ιδανική !!!
Οι οικοδεσπότες του, η Τίνα και ο Γιώργος, μας υποδέχτηκαν θερμά με ένα limoncello και φρόντισαν για την ευχάριστη διαμονή μας.
Το "κλασσικό" πρωινό ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς. Όσο για τις σπιτικές μαρμελάδες της Τϊνας "ουδέν σχόλιον", απλά ζητήστε της τις συνταγές.
Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν internet (wi-fi).
Η επιλογή του προσωπικού είναι εξαίρετη. Η καθαριότητα σχολαστική.
Για στιγμές απομόνωσης υπάρχει βιβλιοθήκη απ' την οποία μπορείς να δανειστείς κάποιο βιβλίο για να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα.
Δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι μερίμνησαν για την μετακίνησή μας, από και προς το αεροδρόμιο, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούμε.
Ακόμα και όταν ο καιρός αποφάσισε να μας "τα χαλάσει" με τα μελτεμάκια του, η Τίνα μας γλύκανε με ένα σπιτικό cheesecake για να μας φτιάξει το κέφι.
Η Τίνα και ο Γιώργος έχουν πάντα τη διάθεση να προτείνουν εξαίρετες ιδέες για καλό φαγητό, διαδρομές που θα σε αποζημιώσει η θέα από κάποιο "μπαλκόνι", συμβουλές για να δεις τα αξιοθέατα, ακόμα και να βρουν λύση για το πώς θα μετακίνηθεις (όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου σε καλές τιμές).
Οι οικοδεσπότες αυτού του ξενοδοχείου μας θύμισαν τι θα πει ελληνική φιλοξενία σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Το αστείρευτο χιούμορ τους μας έκανε να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας.
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να σας περιγράψουμε πόσο όμορφα περάσαμε !!!
ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Wirral
Συντελεστής
17 κριτικές 17 κριτικές
Κριτικές σε 13 πόλεις Κριτικές σε 13 πόλεις
18 χρήσιμες ψήφοι 18 χρήσιμες ψήφοι
“Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Οκτώβριος 2010

Έμεινα εδώ μια εβδομάδα, τέλη Σεπτέμβρη και όπως έχουν πει και σε άλλες κριτικές, η Τίνα είναι φανταστική οικοδέσποινα. Μας άρεσε πολύ η τοποθεσία, στην άκρη από το Καμάρι, και όλο το ξενοδοχείο είναι πεντακάθαρο. Η Τίνα μας έκανε πολύ καλές προτάσεις για εστιατόρια και αξιοθέατα.

Ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε στο νησί, αλλά όχι η τελευταία. Ανυπομονώ να ξαναπάω, ελπίζω τον Ιούνη!!!!!

Τα λέμε σύντομα.......... Peter & Deb

Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
8 χρήσιμες ψήφοι 8 χρήσιμες ψήφοι
“Ελληνική φιλοξενία”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 1 Οκτώβριος 2010

Κάναμε ένα ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου τέλη Σεπτέμβρη και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη. Με λίγα λόγια, θα βρείτε: τέλεια τοποθεσία, ιδανική ποιότητα και τιμή, δωρεάν ίντερνετ με wifi, και κυρίως, ελληνική φιλοξενία από την οικοδέσποινα, την Τίνα. Μας βοήθησε πολύ και πάντα προσπαθεί να μας κάνει να νιώθουμε άνετα, όποτε θέλαμε κάτι. Το ξενοδοχείο είναι κοντά στα πάντα: παραλία, σταθμός λεωφορείων, και εστιατόρια. Αν πάμε ξανά στη Σαντορίνη, σίγουρα θα μείνουμε στο ξενοδοχείο "Chez Sophie".

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.fr. Προβολή αρχικής
Αθήνα, Ελλάδα
7 χρήσιμες ψήφοι 7 χρήσιμες ψήφοι
“Το καλύτερο κομμάτι του ταξιδιού μας στην Ελλάδα”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Σεπτέμβριος 2010

Είμαστε μια οικογένεια από τον Καναδά, που τώρα μένουμε στην Αθήνα.

Έχουμε επισκεφτεί πολλά μέρη στην Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες αυτό το χρόνο και αυτό το ξενοδοχείο ήταν με διαφορά το μέρος στο οποίο νιώθαμε πιο πολύ σαν στο σπίτι μας, τελείως άνετα.

Είναι καθαρό, ήσυχο, και κοντά σε όλα στο Καμάρι. Πολύ καινούργιο ξενοδοχείο.

Πάρα πολύ βολικό! Η Τίνα μας μετέφερε από και προς το αεροδρόμιο, μας βοήθησε να νοικιάσουμε αμάξι, μας έφτιαξε νοστιμότατο σπιτικό τσιζκέικ και τσάι πριν φύγουμε και ήταν γενικά υπέροχη!

Η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής!

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής

Οι ταξιδιώτες που είδαν Chez Sophie Rooms & Suites, είδαν επίσης

Anassa Deluxe Suites
5 5 αστέρων 62 Κριτικές
Καμάρι, Σαντορίνη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1133676?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Ζώρζης
5 5 αστέρων 249 Κριτικές
Περίσσα, Σαντορίνη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d316710?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel 28
5 5 αστέρων 64 Κριτικές
Καμάρι, Σαντορίνη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1774342?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 69 ξενοδοχείων στην περιοχή Καμάρι, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Chez Sophie Rooms & Suites: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Chez Sophie Rooms & Suites

Καμάρι, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 51 € - 98 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Chez Sophie Rooms & Suites, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Chez Sophie Rooms & Suites
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών