To Chez Sophie είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο 12 δωματίων, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από την παραλία (ο δρόμος πάνω από την παραλία είναι πεζόδρομος, ιδανικός για οικογένειες με παιδιά), δίπλα σε δημοτικό χώρο στάθμευσης, κοντά σε στάση λεωφορείων και μακριά από το θόρυβο των νυχτερινών μαγαζιών.
Υπάρχουν καραβάκια που φεύγουν από την παραλία του Καμαρίου για να κάνει κανείς τις εξορμίσεις του για όλο το νησί, με λίγα λόγια, η τοποθεσία είναι ιδανική !!!
Οι οικοδεσπότες του, η Τίνα και ο Γιώργος, μας υποδέχτηκαν θερμά με ένα limoncello και φρόντισαν για την ευχάριστη διαμονή μας.
Το "κλασσικό" πρωινό ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς. Όσο για τις σπιτικές μαρμελάδες της Τϊνας "ουδέν σχόλιον", απλά ζητήστε της τις συνταγές.
Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν internet (wi-fi).
Η επιλογή του προσωπικού είναι εξαίρετη. Η καθαριότητα σχολαστική.
Για στιγμές απομόνωσης υπάρχει βιβλιοθήκη απ' την οποία μπορείς να δανειστείς κάποιο βιβλίο για να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα.
Δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι μερίμνησαν για την μετακίνησή μας, από και προς το αεροδρόμιο, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούμε.
Ακόμα και όταν ο καιρός αποφάσισε να μας "τα χαλάσει" με τα μελτεμάκια του, η Τίνα μας γλύκανε με ένα σπιτικό cheesecake για να μας φτιάξει το κέφι.
Η Τίνα και ο Γιώργος έχουν πάντα τη διάθεση να προτείνουν εξαίρετες ιδέες για καλό φαγητό, διαδρομές που θα σε αποζημιώσει η θέα από κάποιο "μπαλκόνι", συμβουλές για να δεις τα αξιοθέατα, ακόμα και να βρουν λύση για το πώς θα μετακίνηθεις (όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου σε καλές τιμές).
Οι οικοδεσπότες αυτού του ξενοδοχείου μας θύμισαν τι θα πει ελληνική φιλοξενία σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Το αστείρευτο χιούμορ τους μας έκανε να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας.
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να σας περιγράψουμε πόσο όμορφα περάσαμε !!!
ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.