Αυτό το ξενοδοχείο είναι ολοκαίνουργιο, και το έχουν φτιάξει στο παραδοσιακό στυλ της Σαντορίνης, με όλες τις μοντέρνες παροχές (για παράδειγμα ίντερνετ και δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο). Ο φωτισμός είναι ένα έργο τέχνης - είναι παντού φωτεινά χωρίς να σε ενοχλεί. Έχει δυο μεγάλες πισίνες και μια ταράτσα (και ιδιωτικά μπαλκόνια) οπότε είχαμε πολλά μέρη να διαλέξουμε για ηλιοθεραπεία χωρίς κόσμο.
Το δωμάτιό μου ήταν μεγάλο και το κρεβάτι ήταν ένα όνειρο. Μου άρεσε πολύ να κοιτάω ψηλά στο στρόγγυλο ταβάνι. Είχε κάτι το ιδιαίτερο. Καθάριζαν πάρα πολύ καλά κάθε μέρα. Με τέτοια ζέστη στη Σαντορίνη θες να κάνεις ένα καλό ντους, και αυτό το ντους ήταν υπέροχο. Το τηλέφωνο του ντους ήταν τεράστιο. Το μόνο πρόβλημα στη Σαντορίνη είναι να βρεις καθαρό νερό (όχι αλμυρό). Το ξενοδοχείο La Mer πρέπει να έχει κάποια προηγμένη τεχνολογία γιατί το νερό ήταν πολύ καθαρό και ιδανικό για μπάνιο αλλά όχι για να το πιεις (να'ναι καλά το Evian).
Το προσωπικό ήταν επαγγελματίες, πολύ φιλικοί, και πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, να σε σερβίρουν ή να συζητήσουν μαζί σου. Όλοι, από το διευθυντή ως την υποδοχή, από το εστιατόριο και το μπαρ ως τις κοπέλες που καθάριζαν το δωμάτιο και τους νεαρούς που κουβαλούσαν τις βαλίτσες, όλοι ήταν πάντα χαμογελαστοί και φαίνονταν ευχαριστημένοι που δούλευαν εκεί. Θα έλεγα ότι η εξυπηρέτηση ήταν πάνω από 5 αστέρια, και χωρίς να έχει κανείς αυτή τη σνομπ διάθεση που πετυχαίνεις καμιά φορά. Από όλα τα πράγματα στο La Mer αυτό ήταν που μου άρεσε πιο πολύ.
Υπέροχη διαμονή. Σας ευχαριστώ όλους.