Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Summery: Κριτικές Ταξιδιωτών

2.0 από 5
Grigoriou Lambraki 35, Ληξούρι 28200, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Hotel Summery
4.5 5 αστέρων 48 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

“πολύ καλό”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 24 Αύγουστος 2011

εξυπηρέτηση καλή
δωμάτιο κανονικό
κοντά στη πόλη και στη παραλία

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
luton
1 κριτική
“Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 8 Σεπτέμβριος 2010

Πηγαίνω στο ξενοδοχείο Summery εδώ και 10 χρόνια, και κάθε φορά με άλλο μέλος της μεγάλης μου οικογένειας, και κάθε φορά είναι όλο και καλύτερα.

Η οικογένεια και το προσωπικό κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι η διαμονή μου ευχάριστη, είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί.

Το ξενοδοχείο έχει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας, χαράς, χαλάρωσης. Μόλις φτάνετε, σας κερνάνε ένα ποτό και αμέσως ξεχνάτε δουλειά και άγχος, και γίνεστε ένας νέος άνθρωπος.

Όλοι πρέπει να πάνε σε αυτό το ξενοδοχείο, τουλάχιστον μια φορά, και κάποιοι θα ανακαλύψουν ότι μια φορά δεν αρκεί!

• Έμεινε στις Αύγουστος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο
1 κριτική
“Για άλλη μια φορά, ήρεμες, υπέροχες, τέλειες διακοπές”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 17 Ιούλιος 2010

Πέρασα φανταστικά, για άλλη μια φορά, στο ξενοδοχείο Summery. Ήρθα εδώ πριν 20 χρόνια για πρώτη φορά, και σε σχέση με άλλα νησιά που έχω πάει είναι το αγαπημένο μου μέρος από όλο τον κόσμο, είναι οι τέλειες διακοπές. Πριν 4 χρόνια ήρθα με τη φίλη μου τη Hilary και το θεωρεί και αυτή εξίσου υπέροχο. Ήσυχα, ήρεμα, φιλικά, πανέμορφο τοπίο και κοντά σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Όλα τα δωμάτια έχουν πανέμορφη θέα στη θάλασσα, δε φαντάζεστε. Το ξενοδοχείο είναι πολύ οργανωμένο και πεντακάθαρο, όπως και η πισίνα και ο κήπος. Η Τιτίκα και η Γιάννα κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσεις τέλεια, δε μας απογοήτευσαν ούτε για μια στιγμή. Στο ξενοδοχείο έχει ωραία σνακ τη μέρα και πολλές ταβέρνες εκεί γύρω, 5 λεπτά από εκεί, με ωραίο φαγητό και θέα το λιμάνι, για βραδινό. Αν θέλετε να πάτε για ψώνια πάρτε το καράβι και πάτε στο Αργοστόλι. Περνάει κάθε μισή ώρα και κάνει μόνο 3 ευρώ! Για άλλη μια φορά, οι διακοπές μας ήταν τέλειες. Ανυπομονούμε για τις επόμενες, τον Ιούνιο. Ευχαριστούμε Τιτίκα, Γιάννα και όλους στο ξενοδοχείο Summery.

• Έμεινε στις Ιούνιος 2010, ταξίδεψε με φίλους
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
Edinburgh, Scotland UK
1 κριτική
“Τελείως καλοκαιρινό, όπως το όνομά του”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 6 Απρίλιος 2010

Αν θέλετε να μείνετε στην Κεφαλονιά, σε ένα μέρος με ενημερωμένο και φιλικό προσωπικό με ντόπιους ανθρώπους, να πάτε στο ξενοδοχείο Summery. Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ευχάριστοι, πολύ θετικοί άνθρωποι και πάντα πολύ εξυπηρετικοί. Πηγαίνουμε συχνά σε αυτό το ξενοδοχείο, είναι η βάση μας για το πρόγραμμα Odysseus Unbound. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτηση, και το ίντερνετ και το φαξ που λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Το ξενοδοχείο ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας.

• Έμεινε στις Απρίλιος 2010, ταξίδεψε για εργασία

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel Summery, είδαν επίσης

Petani Bay Hotel
5 5 αστέρων 17 Κριτικές
Ληξούρι, Κεφαλονιά
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1740195?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Cephalonia Palace Hotel
3,5 5 αστέρων 115 Κριτικές
Ληξούρι, Κεφαλονιά
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d290774?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ενάλιον Suites
5 5 αστέρων 74 Κριτικές
Λάσση, Κεφαλονιά
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d655038?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 11 ξενοδοχείων στην περιοχή Ληξούρι, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel Summery: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Hotel Summery

• Summery Hotel Lixouri
Διεύθυνση: Grigoriou Lambraki 35, Ληξούρι 28200, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 36 € - 77 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Summery, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Hotel Summery
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών