Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών: Κριτικές Ταξιδιωτών Hotel Poseidon Resort

5.0 από 5
Loutraki Korinthias, Λουτράκι 20300, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών
3.0 5 αστέρων 77 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Ημερομηνία Βαθμός
Αθήνα, Ελλάδα
1 κριτική
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!”
1 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Πραγματικά πολύ ωραία η τοποθεσία! Θεωρητικά, ιδανική για οικογενειακές διακοπές! Το ξενοδοχείο όμως...................................!!!!
Επισκέφτηκα το ξενοδοχείο τον Αύγουστο 2011 μαζί με το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι μου. Το δωμάτιο - αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι έχει ανάγκη από μία ριζική ανακαίνιση - δεν ήταν κακό! Ωστόσο, τα προβλήματα πολλά:
1.- Υπάρχει έλλιψη οργάνωσης και συνεννόησης με το προσωπικό: Για παράδειγμα καθημερινά γύρω στις 11 έκανα παραγγελία το φαγητό του μωρού - το οποίο χρεωνόταν 9 ευρώ τουλάχιστον! - στην κουζίνα, όπως μου είχαν υποδείξει από την υποδοχή! Καμμία από τις 5 ημέρες που παραθερίσαμε το μωρό δεν έφαγε στην ώρα του - περίπου στις 5 το απόγευμα - καθώς την μία φορά δεν το είχαν καν ετοιμάσει, την δεύτερη είχαν ξεχάσει να το στείλουν στο δωμάτιο, την τρίτη φορά ήταν κρύο, την τέταρτη μου έκαναν παρατήρηση γιατί δεν το είχα παραγγείλει στο oom- service!
2.- Πανάκριβι σε όλα του! Το μπαρ, το φαϊ, το νερό... τα πάντα!
3.- Επίσης, το δωμάτιο των 200 και πλέον ευρώ δεν διέθετε ψυγείο αλλά μόνο μινι-μπαρ!! ΟΚ! Τα φάρμακα που είχα για το παιδί και τα γιαουρτάκια του έπρεπε να τα πηγαίνω στα ψυγεία του εστιατορίου και της υποδοχής αντίστοιχα! Βέβαια το μινι - μπαρ την δεύτερη μέρα έπαψε να λειτουργεί και ήταν όλα ζαστα... ακόμα και η μοανάνα που είχε ξεχαστεί από τους προηγούμενους ενοίκους και δεν την είχε αφαιρέσει από το μινι μπαρ κανείς!!! Ζήτησα να το φτιάξουν και ακόμα περιμένω! Δεν πειράζει όμως γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μας ανανέωναν τα νεράκια! Ευτυχώς που μέναμε απέναντι από την πισίνα και μπορούσαμε να αγοράσουμε νερό από το μπαρ για να μην κορακιάσουμε!
4.- Αποκορύφωμα της ιστορίας των διακοπών μας ήταν η τελευταία ημέρα, η 22-8-11, κατά την οποία είχαμε μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο για να μείνουμε μία μέρα επιπλέον, επειδή το παιδάκι χαιρόταν με την θάλασσα! Χρειάστηκε, ευτυχώς, να πάω στο δωμάτιο να την αλλάξω! Στον διάδρομο των δωματίων και συγκεκριμένα μεταξύ του δικού μας και του διπλανού, μία κατσαρίδα ολοζώντανη! Το θεώρησα τυχαίο γεγονός! Σημειωτέον ότι επειδή οι πόρτες είναι παλιές έχουν κενό από κάτω που σημαίνει ότι μπορεί να έμπαινε στο δωμάτιο μας ή και να βγήκε από αυτό, όπου το μωρό μου μπουσουλούσε συνέχεια!!!!!! Συνεχίζω...............υπήρχε έντονη μυρωδιά πετρελαίου! Όταν λοιπόν βγήκαμε από το δωμάτιο για να πάμε να συνεχίσουμε τον καφέ μας, άρχισα να μετράω τις κατσαρίδες στον διάδρομο! Ήσαν 8!!!! Ημιψόφιες!!! ΓΙΑΤΙ;;;;; Γιατί βέβαια, είχαν κάνει απολύμανση, δηλαδή είχαν ψεκάσει με φάρμακο στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, το οποίο ήταν σχεδόν πλήρες από ενοίκους, η πλειοψηφία των οποίων ήσαν από 4 μηνών έως 6 ετών παιδάκια! Αναρωτιέμαι που κρυβόντουσαν αυτές οι κατσαρίδες και κατέληξαν να ψοφήσουν έξω από τα δωμάτια! Μήπως ήσαν μέσα σε αυτά;;;;;; Η απολύμανση βέβαια συνεχιζόταν όλο το απόγευμα αφού σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μπορούσε κανείς να συνατήσει τους κυρίους με τις μπουκάλες με το φάρμακο!
Εννοείται ότι φύγαμε την επόμενη μισή ώρα, χωρίς βέβαια στα παράπονά μας να ακούσουμε μία όποιαδήποτε δικαιολογία ή μία συγγνώμη για την αναστάτωση!!!!
Απαράδεκτο! Σίγουρα του χρόνου θα πάω σε κάποιο άλλο πραγματικά 5άστερο ξενοδοχείο!!!

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 1 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 3 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 2 5 αστέρων Δωμάτια
    • 1 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 2 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
greece
Έμπειρος Σχολιαστής
7 κριτικές 7 κριτικές
Κριτικές σε 7 πόλεις Κριτικές σε 7 πόλεις
5 χρήσιμες ψήφοι 5 χρήσιμες ψήφοι
“Χρειάζεται ανανέωση-συντήρηση”
2 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 19 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Ας ξεκινήσω από τα θετικά.Το δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καλό με ωραία θέα.Ήταν ευρύχωρο και άνετο όπως και το μπάνιο,που είχε και ντους αλλά και μπανιέρα-γιακούζι.Επίσης ήταν καθαρό.
Τα αρνητικά τώρα.Είχα κλείσει τρίκλινο αλλά το τρίτο κρεβάτι ήταν ένα άθλιο στενό και χαμηλό ντιβάνι.
Στην παραλία υπάρχουν πάρα πολλά σκουριασμένα σημεία.Δεν υπάρχει ναυαγοσώστης,παρότι στις ανακοινώσεις υπάρχει το ωράριο του.
Οι τιμές στα φαγητά και ποτά ακριβές χωρίς να το αξίζουν.Στο βραδινό παρότι υπήρχαν μόνο άλλα πέντε τραπέζια με πελάτες για να μας φέρουν ένα αναψυκτικό και ένα μπουκάλι νερό τους πήρε 20 λεπτά.Στο πρωινό η σύζυγος μου ακόμη περιμένει να της φέρουν γάλα για το καφέ.Αφού το ζητήσαμε 3 φορές τελικά σηκώθηκε η ίδια και το πήρε μόνη της.Κάποια φραντζολάκια και στο βραδινό αλλά και στο πρωινό ήταν μπαγιάτικα.
Οι τουαλέτες στην πισίνα δεν έχουν σαπούνι και μυρίζουν.
Δεν είναι με καμιά δύναμη ξενοδοχείο πέντε αστέρων.Ίσως την εποχή Ναθαναήλ και Κωσταντάρα.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 2 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 2 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι

Οι ταξιδιώτες επαινούν αυτά τα ξενοδοχεία στον προορισμό Λουτράκι

Kalamaki Beach Hotel
4,5 5 αστέρων
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d254226?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Hotel Eliton & Spa Resort
4,5 5 αστέρων
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d2061176?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Galanopoulos Hotel
4 5 αστέρων
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1976151?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Hotel Kontis
4 5 αστέρων
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d260380?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία
4 5 αστέρων
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d669810?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Athens
2 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
9 χρήσιμες ψήφοι 9 χρήσιμες ψήφοι
“Ποτέ ξανά”
2 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 18 Ιούλιος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Μείναμε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο Σαβ/κο 16-17 Ιουλίου και ενώ θα θέλαμε πολύ να το συμπεριλάβουμε στις κοντινές αποδράσεις του Σαβ/κου δε θα το ξαναεπιχειρήσουμε.
Το θετικό του ξενοδοχείου είναι η προνομιακή του τοποθεσίας και οι ωραίοι εξωτερικοί του χώροι. Δε θα το χαρακτήριζα όμως με κανένα τρόπο 5 αστέρων. Δε το αξίζει.
Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι παραμελημένοι και βρώμικοι, η πισίνα αν και μεγάλη και πραγματικά πάνω στη θάλασσα, είναι πολύ βρώμικη εσωτερικά και εξωτερικά. Τα μάρμαρα γύρω από αυτήν είναι μαύρα απ τη βρώμα καθώς και οι πλαστικές ξαπλώστρες και τα τραπεζάκια που σιχαίνεσαι να ακουμπήσεις! Οι ομπρέλες έιναι ελάχιστες και δεν επαρκούν καθώς η είσοδος στην πισίνα επιτρέπεται και στους μη ενοίκους με 11€ οπότε το Σαβ/κο να γίνεται πανικός!!! Παρέες με ψυγειάκια κασετόφωνα τάβλι ρακέτες κατακλύζουν το χώρο της πισίνας! Ενώ δεν υπάρχει σέρβις να παραγγείλεις κάτι στην ξαπλώστρα σου-αδιανόητο για 5άστερο ξενοδοχείο,δεν υπάρχει κανείς να μαζέψει τα ποτήρια-πιάτα-αποτσίγαρα που υπάρχουν παντού γύρω απ τη πισίνα. Για τις τιμές του pool bar ούτε λόγος! Amira χυμός στο πλαστικό ποτήρι 4€!!!!! Ζητήσαμε μπύρα και παγωμένο ποτήρι και μας ζήτησαν το το επιστρέψουμε μόνοι μας!
Όσο για το grill restaurant στην παραλία ήταν απογοητευτικό. Παραγγείλαμε μία ποικιλία για χορτοφάγους 14€ η οποία περιείχε ντολμαδάκια τα οποία μας φάνηκαν κονσέρβας. Ρωτήσαμε και η απάντηση ήταν θετική! Όταν ζητήσαμε το σεφ γιατί είχαμε κι άλλα παράπονα δεν εμφανίστηκε ποτέ κανείς.. Το πιάτο με τα ντολμαδάκια πάντως αρνηθήκαμε να το πληρώσουμε.
Το πρωινό ήταν οκ σε ποικιλία, πολύ μέτριο σε ποιότητα. Το βραδυνό μπουφέ καθώς είχαμε ημιδιατροφή τα ίδια. Το wine list φτωχότατο. Το προσωπικό αγχωμένο χωρίς γνώσεις.
Οι κοπέλες στη ρεσεψιόν ευγενέστατες.
Θετικό & πολύ ευχάριστο το upgrade δωματίου καθώς και το late checkout χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι σουίτες που μείναμε (303 & 304) ήταν μεγάλες ανακαινισμένες με πολύ ωραία μαρμάρινα μεγάλα μπάνια και πολύ ήσυχες αλλά μακριά απ τους κοινοχρηστους χώρους.
Το mini bar κλειδωμένο και στην ρεσεψιόν δεν είχανε άλλα κλειδιά!
Το γενικό πρόβλημα του ξενοδοχείου θα έλεγα ότι είναι μάλλον η έλλειψη καλού management και καταρτισμένου προσωπικού γενικότερα. Είναι κρίμα ένα τέτοιο ξενοδοχείο να έχει αυτή τη κατάντια.
Όποιος πάντως έχει συνηθίσει σε πραγματικά 5άστερα ξενοδοχεία καλύτερα να το αποφύγει!

• Έμεινε στις Ιούλιος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
Ένας ταξιδιώτης του Hotels.com
“hotel poseidon resort”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Ιούλιος 2011

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Ένας ταξιδιώτης του Hotels.com
“Μαυρα χαλια”
1 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Ιούλιος 2011

Οι ταξιδιώτες που είδαν Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών, είδαν επίσης

Ξενοδοχείο Σέγκας
4,5 5 αστέρων 62 Κριτικές
Λουτράκι, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d280220?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Club Hotel Loutraki
4 5 αστέρων 42 Κριτικές
Λουτράκι, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d568994?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel King Saron
4 5 αστέρων 40 Κριτικές
Λουτράκι, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d655780?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 33 ξενοδοχείων στην περιοχή Λουτράκι, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών

• Hotel Poseidon
  • Poseidon Resort
Διεύθυνση: Loutraki Korinthias, Λουτράκι 20300, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 92 € - 343 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Ξενοδοχείο Θέρετρο Ποσειδών
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών