Το ξενοδοχείο είναι φωτεινό και καθαρό, με παραδοσιακά στοιχεία στη διακόσμηση αλλά μοντέρνα αίσθηση. Το δωμάτιό μας ήταν φωτεινό και καθαρό και φαίνεται ότι έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, με ένα πολύ μοντέρνο μπάνιο, το καλύτερο που έχω δει ποτέ σε ένα μικρό ελληνικό ξενοδοχείο αυτής της κατηγορίας. Οι φωτογραφίες του ξενοδοχείου στην ιστοσελίδα δε λένε ψέματα. Το μπαλκόνι μας είχε θέα στη θάλασσα, απέναντι ακριβώς από το δρόμο (ο δρόμος είναι πολύ ήσυχος αυτή την εποχή).
Το πρωινό είχε ψωμάκια, τοστ, μαρμελάδα, μέλι, χυμό, καφέ, κέικ - απλό αλλά μεγάλο, και η αίθουσα που το σερβίρουν έχει εκπληκτική θέα, και μπορείτε να κάθεστε και έξω αν το επιτρέπει ο καιρός (εμείς ήμασταν έξω κι ας ήταν Νοέμβριος).
Το ξενοδοχείο ήταν ήσυχο, ήταν χαμηλή τουριστική σεζόν, αλλά νομίζω ότι και την τουριστική περίοδο θα είναι πιο ήσυχο από άλλα ξενοδοχεία, γιατί δεν είναι στο κέντρο, δεν είναι πολύ κοντά στα μπαρ κτλ - αλλά μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία ως το σημείο που ξεκινάνε όλα τα παραλιακά εστιατόρια και καφετέριες. Αν δε θέλετε να περπατάτε, έχει μια πιτσαρία σχεδόν απέναντι από το ξενοδοχείο.
Έχουμε μείνει σε πολλά ξενοδοχεία στο Λουτράκι, αλλά την επόμενη φορά σίγουρα θα μείνουμε εδώ. Είχε ό,τι χρειαζόμασταν, και πολύ καλή ποιότητα για την τιμή του.