Περάσαμε πολύ ωραία εδώ. Μείναμε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Το ξενοδοχείο είναι καθαρό, μοντέρνο, σε ωραία τοποθεσία. Το δωμάτιο στο ισόγειο ήταν λίγο σκοτεινό και στενό, αλλά δεν έχουμε παράπονο, αν σκεφτείς πόσα δώσαμε ήταν μια χαρά.
Ο λόγος που δίνω πέντε αστέρια είναι το προσωπικό. Είναι αλήθεια - είναι οι πιο ευγενικοί και φιλόξενοι άνθρωποι που έχουμε γνωρίσει. Η κυρία στην υποδοχή μιλάει λίγα αγγλικά, αλλά έχει πολλή πλάκα και διασκεδάζει με τα λίγα ελληνικά μας! Η κόρη της στο μπαρ το βράδυ ήταν πολύ καλή, πολύ φιλική. Πολύ ωραία τοποθεσία στο δρόμο. Απέναντι, το Mystic Gusto είναι καλό για φτηνό φαγητό και ποτό - αλλά αν καθίσετε μπροστά θα σας σηκώσουν για τραγούδια τύπου Rhyl Pontins, Σούπερμαν κτλ! Άλλα εστιατόρια που μας άρεσαν ήταν το Ιόνιο, για την ποιότητα και το ευγενικό προσωπικό, το Συρτάκι ήταν φτηνό και φιλικό. Για ποτό, το Eden garden για χαλαρή ατμόσφαιρα, ο Trendis έχει κόσμο αλλά δεν είναι και τόσο φοβερό. Για πιο αργά το Il Gabbiano - Ο Pedro, ο μπάρμαν έχει πολλή πλάκα, είναι φιλικός, και μου φαίνεται ότι μας χρέωνε λιγότερο συνήθως για να χαρούμε! Μπορείτε να περπατήσετε ως το Αργοστόλι, αλλά είναι δύσκολα προς την κορυφή, πρέπει να κάνετε στην άκρη γιατί περνάνε αμάξια. Αλλά μη σας αποθαρρύνει αυτό, είναι λίγες εκατοντάδες δύσκολα μέτρα, μετά είναι καλά. Ρωτήστε τον ταξιτζή για τη χρέωση πριν πάτε, εμείς δώσαμε 6 ευρώ από το Αργοστόλι για τη Λάσση το Σάββατο το βράδυ.
- Irilena Hotel Ionian Islands