Σε σχέση με τις θετικές κριτικές που έχει το ξενοδοχείο στο tripadvisor, εμείς μάλλον ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι. Κάναμε κράτηση ένα δωμάτιο στην Καλυψώ για τέσσερα βράδια τον Αύγουστο. Αν και είχαμε κλείσει το δωμάτιο και είχαμε δώσει και προκαταβολή, όταν φτάσαμε ο ξενοδόχος (Γιώργος) μας είπε ότι όλα τα δωμάτια στο κυρίως κτίριο ήταν κλεισμένα, οπότε θα έπρεπε να μείνουμε σε ένα άλλο τμήμα του ξενοδοχείου, από την απέναντι μεριά του δρόμου. Καταλάβαμε γρήγορα ότι πρόκειται για ένα άλλο ξενοδοχείο, του οποίου τα δωμάτια ήταν πιο φτηνά απ' ό,τι στο Καλυψώ (αν και μας διαβεβαίωσαν ότι είναι κοινή ιδιοκτησία με το Καλυψώ κι ότι είναι το ίδιο ξενοδοχείο). Φαίνεται ότι ο Γιώργος είχε κλείσει παραπάνω άτομα στο ξενοδοχείο απ' όσα χωρούσαν και μας έβαλε σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά, αλλά στην ίδια τιμή. Μέχρι στιγμής, είχαμε απογοητευτεί λίγο, αλλά δεν ήταν και το τέλος του κόσμου. Αλλά οι διακοπές μας χάλασαν από τη συμπεριφορά του Γιώργου. Όταν διαμαρτυρηθήκαμε γι' αυτό που έγινε και ζητήσαμε να μας δώσουν τη διαφορά στην τιμή ανάμεσα στα δύο ξενοδοχεία, ο Γιώργος έχασε την ψυχραιμία του. Το καταλαβαίνω ότι ο Αύγουστος είναι αγχωτικός μήνας με πολλή δουλειά για τους ξενοδόχους, αλλά μας αναστάτωσε πολύ ο Γιώργος που μας έβαλε τις φωνές με τόσο επιθετικό τόνο. Έπαθα σοκ με τη συμπεριφορά του.
- Hotel Apartments Kalypso
- Apartments Kalypso Naoussa