Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Remezzo Villas: Κριτικές Ταξιδιωτών

3.5 από 5
Imerovigli, Ημεροβίγλι 84700, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Remezzo Villas
5.0 5 αστέρων 180 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

180 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Σουίτα νεονύμφων(5)
  • Καλύτερα εστιατόρια(5)
  • Κεντρική πόλη(4)
  • Τέλειο μέρος(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (17) | Ζευγάρια (139) | Επιχειρηματίες (0)
Ημερομηνία Βαθμός
Harrisburg, PA
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“Το τέλειο τέλος για το ταξίδι μας”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 2 Δεκέμβριος 2010

Μείναμε στο Remezzo Villas στο τέλος του ταξιδιού που κάναμε 2 εβδομάδες Ελλάδα/Ιταλία και ήταν τέλεια. Μείναμε στη σουίτα Superior και αυτό το μπαλκόνι ολοκλήρωσε τη διαμονή μας! Βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα από εκεί και περάσαμε πολλά τεμπέλικα πρωινά εκεί (αφού σκάγαμε με το τέλειο πρωινό!).

Ο Βασίλης είναι ο τέλειος οικοδεσπότης, μας βοήθησε να κλείσουμε ωραίες εκδρομές (πήγαμε μια βόλτα με ιστιοφόρο το ηλιοβασίλεμα που είχε και δοκιμή κρασιών) και εστιατόρια (το αγαπημένο μας ήταν η Πανδώρα στην Οία) και μας έκλεισε και αμάξι για να πάμε στη μαύρη παραλία. Μας έδειξε και πού θα βρούμε ένα ωραίο κλαμπ στην παραλία. Κάναμε ωραίες κουβέντες μαζί του και μοιραστήκαμε ένα ωραίο κρασί, αλλά κάνει και φοβερό κλαμπ σάντουιτς αν έχετε όρεξη για κάτι τέτοιο! Το δωμάτιό μας ήταν πάντα άψογο και ένα πρόβλημα που είχαμε με το ντους που είχε βουλώσει το κανόνισαν αμέσως. Γενικά ήταν ένα υπέροχο ξενοδοχείο και θα το πρότεινα σίγουρα σε όλους. Ανυπομονούμε να ξαναπάμε σύντομα!

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Ουάσιγκτον, Περιφέρεια της Κολούμπια, Περιφέρεια της Κολούμπια
1 κριτική
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Με διαφορά η πιο φοβερή σουίτα που έχω μείνει ποτέ!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Νοέμβριος 2010

Υπέροχη, φοβερή σουίτα! Μείναμε εκεί για το μήνα του μέλιτος, και ο ιδιοκτήτης έκανε φοβερές προτάσεις σε εμένα και τον άντρα μου για τα καλύτερα εστιατόρια και παραλίες. Φρόντιζε για τα μεταφορικά μας και έκλεισε μια ρομαντική κρουαζιέρα το ηλιοβασίλεμα. Ο ιδιος είναι σεφ γκουρμέ και γι' αυτό μέναμε εκεί για το πρωινό του και το σνακ που ετοίμαζε το μεσημέρι... που ήταν κυριολεκτικά το καλύτερο κλαμπ σάντουιτς που έχω φάει ποτέ. Μας υποδέχτηκε όταν φτάσαμε και μας κέρασε κοκτέιλ σαμπάνια λεμόνι... το οποίο το ερωτεύτηκα τόσο που παραγγέλναμε κάθε μέρα μετά... το τέλειο ποτό για να πιεις βλεποντας το ηλιοβασίλεμα, φοβερή θέα. Έχουμε ταξιδέψει πολύ, αλλά αυτό το μέρος είναι με διαφορά το πιο μαγευτικό και ρομαντικό μέρος που έχουμε πάει ποτέ. Ανυπομονώ να ξαναπάμε!

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Remezzo Villas, είδαν επίσης

Astra Suites
5 5 αστέρων 434 Κριτικές
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d253971?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Αφρόεσσα
5 5 αστέρων 157 Κριτικές
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d573015?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Santorini Princess
4,5 5 αστέρων 328 Κριτικές
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d471829?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 44 ξενοδοχείων στην περιοχή Ημεροβίγλι, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Remezzo Villas: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Remezzo Villas

• Remezzo Hotel Imerovigli
  • Remezzo Boutique Hotel
Διεύθυνση: Imerovigli, Ημεροβίγλι 84700, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 133 € - 342 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Remezzo Villas, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Remezzo Villas
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών