Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Artemis Villas: Κριτικές Ταξιδιωτών

Imerovigli, Ημεροβίγλι 84700, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Artemis Villas
5.0 5 αστέρων 218 Κριτικές
Ποια ξενοδοχεία στην περιοχή Ημεροβίγλι πωλούνται;
Εμφάνιση ξενοδοχείων
Γράψτε μια κριτική

218 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Λευκή σουίτα(11)
  • Angela & Chris(7)
  • Φρέσκα φρούτα(6)
  • Στούντιο Superior(6)
  • Εξαιρετική θέα(3)
  • Ζεστό μπάνιο(3)
  • Πισίνα(3)
  • Ελληνικό στιλ(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (21) | Ζευγάρια (155) | Επιχειρηματίες (1)
Ημερομηνία Βαθμός
Χανιά, Ελλάδα
1 κριτική
“Εξαιρετικό ξενοδοχείο στην καρδία της καλντέρας στο Ιμεροβίγλη...”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Ιούλιος 2011

Ήταν τέλειο η θέα ήταν μαγική το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό όλα τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην καλντέρα και μερικά εξωτερικό jaccusi,ο χώρος της πισίνας βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο τελευταίο επίπεδο του ξενοδοχείου με ξαπλώστρες.Γενικά έχει πάρα πολύ καλές εγκαταστάσεις,σαλόνι στη reception με TV και Internet spot pc.Κάθε
μέρα κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος σας προσφέρουν crepe suzette και ποτήρι κρασί κάτω από τα ειδυλλιακά χρώματα του ουρανού.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Los Abrigos, Ισπανία
1 κριτική
“Ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 26 Οκτώβριος 2010

Τέλειο μικρό ξενοδοχείο στο κέντρο του χωριού στο Ημεροβίγλι. Ο Chris, η Anxela και το προσωπικό μας προσέφεραν εξαιρετική εξυπηρέτηση, σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνάει και τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Τα έκαναν όλα πολύ πρόθυμα και έκαναν ό,τι μπορούν για να είμαστε ευχαριστημένοι. Μπράβο.
Όσον αφορά το δωμάτιο, ήταν τέλειο, ως και την παραμικρή λεπτομέρεια (πολυτελή στρώματα, ανέσεις, είδη προσωπικής υγιεινής, όλα αυτά έκαναν τη διαφορά)
Σίγουρα θα το πρότεινα σε όλους μου τους φίλους. Αφού ήδη κλείσαμε για του χρόνου.

• Έμεινε στις Αύγουστος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Los Angeles, California
Νέος Σχολιαστής
4 κριτικές 4 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“ΤΕΛΕΙΟ!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 11 Οκτώβριος 2010

Τέλειο ξενοδοχείο από άποψη τοποθεσίας, εξυπηρέτησης, ηλιοβασίλεμα, και χαλάρωση! Πανέμορφος χώρος, έξω από τη Θήρα, χτισμένο στο γκρεμό. Η Angela και ο Chris είναι υπέροχοι και κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσεις τέλεια. Έχουν ιδιωτικό τζακούζι στο μπαλκόνι, αν το ζητήσετε. Σας φέρνουν πρωινό στο μπαλκόνι σας κάθε μέρα, κρασί και κρέπες το βράδυ και κανονίζουν τη μεταφορά σας από/προς το αεροδρόμιο. Είναι δύσκολο να το βρείτε, οπότε ζητήστε να σας μεταφέρουν! Είναι ένα υπέροχο μέρος!

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Gibraltar
Έμπειρος Σχολιαστής
10 κριτικές 10 κριτικές
Κριτικές σε 7 πόλεις Κριτικές σε 7 πόλεις
8 χρήσιμες ψήφοι 8 χρήσιμες ψήφοι
“Έτσι πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση σε ένα ξενοδοχείο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 26 Σεπτέμβριος 2010

Κι εμείς που νομίζαμε ότι μόνο με κάρτες loyalty card βρίσκεις τα καλύτερα, έρχεται η Angela και ο Chris και παρέχουν τέτοια εξυπηρέτηση που δίνουν το καλό παράδειγμα σε κάθε ξενοδοχείο! Μείναμε για 10 βράδια στη σουίτα που έχουν για το μήνα του μέλιτος και ήταν σκέτη απόλαυση από την αρχή ως το τέλος.

Το προσωπικό (σαν να ήταν οικογένειά μας!) φρόντιζαν να μη μας λείπει τίποτα και μας περιποιήθηκαν και είχαμε ό,τι θέλαμε.

Και πέρα από την τέλεια εξυπηρέτηση, μας έφερναν νοστιμιές στο μπαλκόνι μας το ηλιοβασίλεμα, και επιπλέον το μέρος είναι τέλειο, ένα γνήσιο παραδοσιακό σκηνικό, και με αυτά και με τ'άλλα, είσαι στον παράδεισο.

Αν συγκρίνεις με τις τιμές που έχει στα γύρω ξενοδοχεία, καταλαβαίνεις πραγματικά ότι είναι πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Μπράβο Artemis, ένα πραγματικό οικογενειακό ξενοδοχείο, που το έχουν και το διοικούν ντόπιοι άνθρωποι από την Σαντορίνη.

David & Nadia

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.co.uk. Προβολή αρχικής
London UK
Συντελεστής
17 κριτικές 17 κριτικές
Κριτικές σε 11 πόλεις Κριτικές σε 11 πόλεις
21 χρήσιμες ψήφοι 21 χρήσιμες ψήφοι
“Perfect place to stay in Paradise”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Μάϊος 2012 ΝΕΟ
Μετάφραση Google

• Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Δείτε 2 ακόμη κριτικές του χρήστη Cityman02 για τον προορισμό Ημεροβίγλι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Artemis Villas, είδαν επίσης

Astra Suites
5 5 αστέρων 434 Κριτικές
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d253971?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Ζώρζης
5 5 αστέρων 249 Κριτικές
Περίσσα, Σαντορίνη
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d316710?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Avaton Resort
5 5 αστέρων 63 Κριτικές
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d1474192?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 44 ξενοδοχείων στην περιοχή Ημεροβίγλι, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Artemis Villas: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Artemis Villas, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας