Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Sivota Diamond Spa Resort: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
Σύβοτα 46100, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Sivota Diamond Spa Resort
4.0 5 αστέρων 35 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

11 χρήσιμες ψήφοι 11 χρήσιμες ψήφοι
“ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ......”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 1 Οκτώβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Μείναμε και το 2010 και το 2011 την ίδια περίοδο. Το προσωπικό στην reception ήταν πολύ formal και ελαφρώς απόμακρο απο τον πελάτη με εμφανή την προσπάθεια να εφαρμόσουν τα σεμινάρια που έμαθαν. Το άκρως αντίθετο με τις καθαρίστριες και τους groom, παιδιά με εντοπιότητα, ιδιαίτερα φιλικά που σε κέρδιζαν και ισοστάθμιζαν την ελαφρώς αρχική άσχημη εντύπωση. Σε σχέση με το 2010 εκτιμώ ότι υποβαθμίσθηκε το φαγητό του poolbar και του πρωινού, Θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία του τμήματος κρατήσεων και της reception γιατί ενώ ζήτησα ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και στις κρατήσεις το δέχθηκαν κατά την άφιξη ο ρεσεψιονιστ δήλωσε με έκπληξη ότι αυτό δεν είναι η πολιτική της επιχείρησης και μου έδωσε άλλο. Βέβαια μας μετέφεραν στο δωμάτιο της πρώτης ζήτησης μετά απο 2 ημέρες αλλά η αλήθεια είναι οτι μας χάλασαν την διάθεση.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 5 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αθήνα, Ελλάδα
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“ΦΟΒΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ,ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΙΩΝ”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 4 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Επισκεφθήκαμε τα Σύβοτα στα μέσα Αυγουστου του 2011.Διαλέξαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς μας δελέασαν οι φωτογραφίες απο το site του ξενοδοχείου, και μας δικαίωσαν!Η θέση του ξενοδοχείου είναι εξαιρετική και η θέα από τα δωμάτια που βλέπουν στη θάλασσα είναι πραγματικά μαγευτική!Ωστόσο αυτό και μόνο δεν αρκεί ιδιαίτερα όταν το ξενοδοχείο διαθέτει 5 αστέρια και πληρώνεις 230 € τη βραδιά!!Τα προβλήματα που εντοπίσαμε και επισημαίνουμε είναι τα εξής:
1)Το ξενοδοχείο δεν διαθέτει ούτε μία ράμπα για αμεα ή για παιδικά καροτσάκια,ποδήλατα κλπ. Παντού υπάρχουν σκαλιά, πολλά σκαλιά, με αποτέλεσμα εμείς που έχουμε μικρό μωρό να ταλαιπωρούμαστε καθημερινά!
2)Η καθαριότητα στα δωμάτια απέχει μακράν των 5 αστέρων!Σε δωμάτιο που μπαίνει ο πελάτης για πρώτη φορά δεν επιτρέπεται να υπάρχει σκόνη στα έπιπλα,δαχτυλιές στους καθρέφτες,τρίχες στο πάτωμα και το χειρότερο ένα βρώμικο ψυγειάκι όπου μέσα έχουν σαπίσει τα φρούτα των προηγούμενων πελατών!Να θυμίσω ότι πληρώναμε 230 € τη βραδιά, δηλαδή περίπου 78000 δραχμές!!!!!!
3)Μεγάλη ήταν η απογοήτευσή μας από το φαγητό!Εμείς λόγω του μωρού είχαμε ζητήσει ημιδιατροφή.Ο μπουφές ήταν πολύ φτωχός, τόσο στο πρωινό όσο και στο δείπνο, χωρίς έμπνευση και φρεσκάδα.Δεν επιτρέπεται σε 5 αστέρων ξενοδοχείο να υπάρχει στο μπουφε ντολμαδάκι κονσέρβα και αλλαντικά μπαγιάτικα
4)Τέλος, το customer service ήταν ανεπαρκές, όχι πολύ ευγενικό και κυρίως καθόλου αποτελεσματικό!όταν επισκέπτεσαι ένα τέτοιο ξενοδοχείο περιμένεις οι υπάλληλοι να σου φέρονται βασιλικά και αυτό δεν το λέω με κανένα ίχνος ξιπασιάς!Απλά θα πρέπει κάποια στιγμή στην Ελλάδα να μάθουμε να μην κοροιδεύουμε τον τουρίστα απλά και μόνο για να τα αρπάξουμε!!

Αυτά τα γράφω όχι τόσο για να επικρίνω τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου,αλλά για να βοηθήσω στη βελτίωση των παροχών του ξενοδοχείου που διαθέτει εξαιρετικό κτίσμα και τοποθεσία αλλά πάσχει πραγματικά στο Service σε όλους τους τομείς! Και είναι σίγουρο ότι αν δεν υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα!

Συμβουλή: τα δωμάτια με θέα αξίζουν απλά και μόνο για τη θέα που έχουν
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“πανέμορφο ξενοδοχείο-χάλια διοίκηση!”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 3 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Μείναμε σε δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικό, η τοποθεσία υπέροχη, το προσωπικό γενικά εξυπηρετικό και το service πολύ καλό. Το (αρκετά) αρνητικό: Ενώ είχαμε πληρώσει προκαταβολή το 1/3 της διαμονής μας, με το που μπήκαμε στη reception μας ζητήθηκε να πληρώσουμε ΟΛΟ το ποσό της διαμονής προτού καν μπούμε στο δωμάτιο! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κυρίως γιατί δεν το λένε από την αρχή και μετά απαιτούν (!) να το κάνεις. Έχουμε ταξιδέψει σε ΠΟΛΛΑ 5***** ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και τέτοια ξεφτίλα δεν ξαναείδαμε! Γενικά το ξενοδοχείο ενώ είναι υψηλών προδιαγραφών δεν "τρέχεται" σωστά κι αυτό σίγουρα θα το καταλλάβουν στο εγγύς μέλλον. Επίσης, ορισμένα πρόσωπα στην υποδοχή είναι παγερά και φαίνεται ότι κάνουν "αγγαρεία". ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το υδρομασάζ της πισίνας λειτουργεί συγκεκριμένα (και σκόρπια) χρονικά διαστήματα τη μέρα (οικονομία;), που σημαίνει ότι αν θέλετε να βουτήξετε στην πισίνα σας το βράδι, θα κολυμπήσετε μαζί με σκονίτσες και νεκρά έντομα...Χαρακτηριστικό ΟΧΙ 5***** ξενοδοχείου. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην προπληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ πριν το ελέγξετε!

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Ένας ταξιδιώτης του Hotels.com
“εξυπηρετηση”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 11 Αύγουστος 2011

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
5 χρήσιμες ψήφοι 5 χρήσιμες ψήφοι
“Αγενεστατο προσωπικο πανακριβη χρηση των υπηρεσιων”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 31 Ιούλιος 2011 μέσω κινητής συσκευής
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Εξαιρετικη τοποθεσια υπεριμιμενο και το προσωπικο στην πισινα αγενεατατο

• Έμεινε στις Αύγουστος 2010

Οι ταξιδιώτες που είδαν Sivota Diamond Spa Resort, είδαν επίσης

Domotel Agios Nikolaos
4 5 αστέρων 17 Κριτικές
Σύβοτα, Ήπειρος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d778570?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Boutique Hotel \
5 5 αστέρων 48 Κριτικές
Πάργα, Ήπειρος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1823320?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Retreat
4,5 5 αστέρων 79 Κριτικές
Σύβοτα, Ήπειρος
Προβολή 11 ξενοδοχείων στην περιοχή Σύβοτα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Sivota Diamond Spa Resort: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Sivota Diamond Spa Resort

Σύβοτα 46100, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 120 € - 279 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Sivota Diamond Spa Resort, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Sivota Diamond Spa Resort
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών