“Υπέροχοι Οικοδεσπότες. Αλλά μας το χάλασαν οι άλλοι πελάτες, που έκαναν φασαρία”
Αποφασίσαμε να πάμε σε αυτά τα διαμερίσματα γιατί μας τα πρότειναν οι φίλοι μας, με τους οποίους ταξιδεύαμε. Η Μαρία, ο Μηνάς, ο Στέφανος και η Τζένη είναι πραγματικά υπέροχοι οικοδεσπότες, και το συγκρότημα είναι πολύ ωραίο. Εντάξει, δεν είναι και 5 αστέρων, αλλά ούτε και οι τιμές είναι 5 αστέρων και γενικά είναι μια χαρά.
Αλλά οι διακοπές μας χάλασαν γιατί η εταιρεία Thomas Cook είχε κλείσει ένα γκρουπ 26 νεαρών Ιρλανδών για δυο εβδομάδες, κάποιοι για μία, σχεδόν όλοι ήταν νεαρά αγόρια που είχαν σαν σκοπό τους να μεθάνε κάθε βράδυ και έκαναν τόση πολλή φασαρία που δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου τα 4 πρώτα βράδια. Και σε αυτά τα 4 βράδια, αν επιχείρησε κανείς να τους σταματήσει (εμείς δεν αντιληφθήκαμε κάτι τέτοιο) δεν είχε επιτυχία. Αναγκαστήκαμε να βγούμε στο διάδρομο και να τους φωνάζουμε. Επειδή έγιναν παράπονα, είπαν στους νεαρούς να κάνουν ησυχία, αλλιώς θα τους έδιωχναν. Ησύχασαν κάπως αλλά και πάλι βαρούσαν τις πόρτες ή τις χτυπούσαν στις 2 το πρωί που έβγαιναν και στις 5-6 που γυρνούσαν, και αυτό συνεχίστηκε τις περισσότερες μέρες που ήμασταν διακοπές.
Αν έχετε την τύχη να πάτε εκεί κάποια περίοδο που είναι κυρίως ζευγάρια κτλ, σίγουρα θα περάσετε ωραία. Αλλά αν ο Thomas Cook συνεχίσει να φέρνει μεγάλα γκρουπ από άτομα 17-20 χρονών για να καταλαμβάνουν όλο το ξενοδοχείο, τότε δε θα κοιμηθείτε και πολύ.
Οπότε, αν και καταλαβαίνω γιατί πολύς κόσμος λέει καλά λόγια για αυτά τα διαμερίσματα, σε μένα έτυχε αυτό, οπότε δε θα τα σύστηνα.