Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Kreta Natur: Κριτικές Ταξιδιωτών

3.0 από 5
| Annissaras, Χερσόνησος, Κρήτη, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Kreta Natur
4.5 5 αστέρων 36 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Συντελεστής
11 κριτικές 11 κριτικές
Κριτικές σε 9 πόλεις Κριτικές σε 9 πόλεις
17 χρήσιμες ψήφοι 17 χρήσιμες ψήφοι
“Μόλις επιστρέψαμε μετά από 11....”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 14 Αύγουστος 2010 μέσω κινητής συσκευής

Μόλις επιστρέψαμε μετά από 11 υπέροχες μέρες διακοπές. Θέλαμε ησυχία και ηρεμία, ένα μέρος απλώς για να χαλαρώσουμε και αυτό ακριβώς βρήκαμε! Ο ιδιοκτήτης, ο Γιώργος, μας υποδέχτηκε όταν φτάσαμε. Ήταν πολύ φιλικός. Αν και τα δωμάτια ήταν απλά, ήταν άνετα και σου έδιναν τη δυνατότητα να ετοιμάσεις εκεί κάποια φαγητά. Τη μέρα στην πισίνα ήταν ήσυχα, κι έτσι μπορέσαμε να χαλαρώσουμε πραγματικά. Η Μαρία, η γυναίκα του Γιώργου ήταν φανταστική οικοδέσποινα και έφτιαχνε φοβερές σπιτικές τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη σαλάτα! Πήγαμε στο μπάρμπεκιου που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο Γιώργος και η Μαρία, το φαγητό ήταν φανταστικό, οι ίδιοι τους ετοίμαζαν όλα τα φαγητά. Μετά η Μαρία μάς μάθαινε ελληνικούς χορούς και διασκεδάζαμε ως τα χαράματα!! Για να πάτε στη Χερσόνησο με ταξί, είναι 7 ευρώ και παίρνει περίπου 10 λεπτά. Εκεί θα βρείτε πολλά μαγαζιά, σουπερμάρκετ και μπαρ.

Η πισίνα ήταν πανέμορφη και καθαρή και οι γύρω χώροι έχουν σχεδιαστεί πολύ ωραία. Δίνουν μια αίσθηση ζεν στο Kreta Natur. Ανυπομονώ για του χρόνου που θα ξαναπάμε όλοι να απολαύσουμε και πάλι τον ήλιο και να ξεκουραστούμε. Ήταν οι τέλειες διακοπές, χάρη στους υπέροχους ιδιοκτήτες. Ευχαριστούμε Γιώργο και Μαρία,

Charlene

• 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.co.uk. Προβολή αρχικής
scotland gourock
Νέος Σχολιαστής
5 κριτικές 5 κριτικές
Κριτικές σε 5 πόλεις Κριτικές σε 5 πόλεις
10 χρήσιμες ψήφοι 10 χρήσιμες ψήφοι
“ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΗΣΥΧΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ... ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 7 Αύγουστος 2010

Το ξενοδοχείο είναι φανταστικό. Πολύ ήσυχο και ήρεμο, ο Γιώργος φροντίζει με πάρα πολύ προσοχή τον κήπο, είναι πραγματικά μια όαση πρασινάδας, έχει και κάτι παράξενες πέτρες. Το γεγονός ότι είναι εκτός του χωριού είναι κάτι πολύ καλό για μας... Είναι κοντά με το ταξί, ή με τα πόδια. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε μηχανάκι και ήμασταν εκεί σε 5 λεπτά και η διαδρομή ήταν ωραία.
Η Μαρία ήταν υπέροχη, η πιο φιλόξενη οικοδέσποινα που είχαμε ποτέ μας. Όταν φτάσαμε μας έδωσε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί επειδή ήταν ο μήνας του μέλιτος μας. Ο Γιώργος και η Μαρία είναι πάρα πολύ πρόθυμοι και εξυπηρετικοί, φροντίζουν να περάσεις υπέροχα. Το μπάρμπεκιου ήταν φανταστικό, γνήσιο ελληνικό φαγητό με ούζο, ρακή και ελληνικούς χορούς. Πολύ φιλόξενο ξενοδοχείο, και οι άνθρωπου που έρχονται εδώ είναι πολύ καλοί. Θα το σύστηνα σε όλους, σε ζευγάρια κάθε ηλικίας... Εμείς θα ξανάρθουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα... Με τον Γιώργο και τη Μαρία νιώσαμε λες και γίναμε πραγματικοί φίλοι, και στεναχωρηθήκαμε όταν τους αποχαιρετήσαμε το τελευταίο βράδυ. Ήρθαν να μας βρουν στη σκεπή με ένα ποτό, την ώρα του ηλιοβασιλέματος...!!

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι

1 κριτική
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“FANTASTIC - LOVE IT”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 5 Σεπτέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
London
Έμπειρος Σχολιαστής
9 κριτικές 9 κριτικές
Κριτικές σε 8 πόλεις Κριτικές σε 8 πόλεις
7 χρήσιμες ψήφοι 7 χρήσιμες ψήφοι
“Back, even better than remembered, and must come back again!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 3 Σεπτέμβριος 2011
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Kreta Natur, είδαν επίσης

Marni Village
4,5 5 αστέρων 236 Κριτικές
Χερσόνησος, Κρήτη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d498056?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Amazones Village Suites
4,5 5 αστέρων 177 Κριτικές
Χερσόνησος, Κρήτη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d289527?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Aldemar Knossos Royal
4,5 5 αστέρων 318 Κριτικές
Χερσόνησος, Κρήτη
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d565980?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 166 ξενοδοχείων στην περιοχή Χερσόνησος, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Kreta Natur: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Kreta Natur

| Annissaras, Χερσόνησος, Κρήτη, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 31 € - 103 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Kreta Natur, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Kreta Natur
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών