Μόλις επιστρέψαμε μετά από 11 υπέροχες μέρες διακοπές. Θέλαμε ησυχία και ηρεμία, ένα μέρος απλώς για να χαλαρώσουμε και αυτό ακριβώς βρήκαμε! Ο ιδιοκτήτης, ο Γιώργος, μας υποδέχτηκε όταν φτάσαμε. Ήταν πολύ φιλικός. Αν και τα δωμάτια ήταν απλά, ήταν άνετα και σου έδιναν τη δυνατότητα να ετοιμάσεις εκεί κάποια φαγητά. Τη μέρα στην πισίνα ήταν ήσυχα, κι έτσι μπορέσαμε να χαλαρώσουμε πραγματικά. Η Μαρία, η γυναίκα του Γιώργου ήταν φανταστική οικοδέσποινα και έφτιαχνε φοβερές σπιτικές τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη σαλάτα! Πήγαμε στο μπάρμπεκιου που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο Γιώργος και η Μαρία, το φαγητό ήταν φανταστικό, οι ίδιοι τους ετοίμαζαν όλα τα φαγητά. Μετά η Μαρία μάς μάθαινε ελληνικούς χορούς και διασκεδάζαμε ως τα χαράματα!! Για να πάτε στη Χερσόνησο με ταξί, είναι 7 ευρώ και παίρνει περίπου 10 λεπτά. Εκεί θα βρείτε πολλά μαγαζιά, σουπερμάρκετ και μπαρ.
Η πισίνα ήταν πανέμορφη και καθαρή και οι γύρω χώροι έχουν σχεδιαστεί πολύ ωραία. Δίνουν μια αίσθηση ζεν στο Kreta Natur. Ανυπομονώ για του χρόνου που θα ξαναπάμε όλοι να απολαύσουμε και πάλι τον ήλιο και να ξεκουραστούμε. Ήταν οι τέλειες διακοπές, χάρη στους υπέροχους ιδιοκτήτες. Ευχαριστούμε Γιώργο και Μαρία,
Charlene