Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα: Κριτικές Ταξιδιωτών Aetoma Hotel

4.0 από 5
2 Saint Spyridon Square, Ναύπλιο 21100, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ειδική προσφορά
Κάντε κλικ για λεπτομέρειες
Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα
5.0 5 αστέρων 183 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

183 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Παλιά πόλη(7)
  • Τελευταίος όροφος(3)
  • Πολύ ωραίο(3)
  • Ευρύχωρα δωμάτια(3)
  • Στενοί δρόμοι(3)
  • Υπέροχη τοποθεσία(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (23) | Ζευγάρια (122) | Επιχειρηματίες (3)
Ημερομηνία Βαθμός
26 χρήσιμες ψήφοι 26 χρήσιμες ψήφοι
“Εξαιρετικό.”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 27 Δεκέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Πολύ ευχάριστη παραμονή σε ένα ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό σπίτι, σε ευρύχωρο δωμάτιο με θέα το κάστρο της Ακροναυπλίας *και* από το άλλο παράθυρο το κάστρο του Παλαμιδίου, σε αχτύπητη τοποθεσία στο κέντρο της παλιάς πόλης, εκεί ακριβώς που θα ήθελες να είσαι.

Εξαιρετικά διακοσμημένο με πολυτελή έπιπλα, χειροποίητα χαλιά και σημασία στη λεπτομέρεια. Το μπάνιο εξοπλισμένο με στήλη υδρομασάζ, στο συγκεκριμένο δωμάτιο η ντουζιέρα είχε διάφανη οροφή κι έβλεπες τον ουρανό μέσα στους ατμούς. Υπάρχει σεσουάρ και παρέχονται παντόφλες με το λογότυπο του ξενοδοχείου. Το ζεστό νερό συνεχώς άφθονο.

Η θέρμανση κανονίζεται από τον ένοικο μέσω air condition, προσοχή μην το παρακάνετε στη ρύθμιση ζέστης γιατί το βράδυ μπορεί να ξυπνήσετε μούσκεμα στον ιδρώτα και είναι κρίμα γιατί και το κρεβάτι και τα λευκά είδη είναι εξαιρετικά και εξασφαλίζουν καλό ύπνο. Το κρεβάτι είναι διπλό αλλά με δύο διαφορετικά μονά στρώματα.

Το πρωινό που σερβίρεται από τις 9 και μετά - εξαιρετική πρόβλεψη για να μην τρέχει κανείς πανικόβλητος για να προλάβει χαράματα - ετοιμαζόταν τη στιγμή που κατεβαίναμε στο τραπέζι, η ομελέτα αχνιστή, ο καφές φτιαγμένος ακριβώς όπως τον ζητήσαμε κι όλα νοστιμότατα και προσεγμένα.

Η ευχάριστη παρέα της κυρίας Παναγιώτας (και της Μαρίας με την ωραία συνταγή ραβανί) έξτρα μπόνους.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Συμβουλή: Το δωμάτιο "ακροκέραμο" του τελευταίου ορόφου συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Δεκέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Λάρισα, Ελλάδα
Νέος Σχολιαστής
5 κριτικές 5 κριτικές
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Ευχαριστούμε...”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 15 Δεκέμβριος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Σήμερα επιστρέψαμε με την γυναίκα μου ύστερα απο 4 διανυκτερεύσεις στο Αέτωμα. Ήταν η πρωτη φορά που εμπιστευτήκαμε τις κριτικές απ το TripAdvisor οσον αφορά ένα ξενοδοχείο. Γράφανε όλοι πολύ ωραία λόγια οπότε και οι δικές μας προσδοκίες ήταν μεγάλες. Να πώ την αλήθεια είχα τους φόβους μου αλλά εύτυχώς διαψεύστηκαν όλοι.
Ο ξενώνας είναι στην καρδιά της παλιάς πολης δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Με την τηλεφωνική καθοδήγηση της Κας Παναγιώτας φτάσαμε όπου και μας περίμενε ο γιός της. Αμέσως μετακίνησαν το δικό τους αυτοκίνητο για να παρκαρουμε εμείς και μας μετέφεραν τις αποσκευές μας.
Ενώ είχαμε κλείσει σε ενα απ τα μικρότερα δωμάτια του κάτω ορόφου μας ενημέρωσε ότι είναι διαθέσιμο και το μεγαλύτερο δωμάτιο στον πάνω όροφο το οποίο έχει θέα το Παλαμήδι και το ρολόι. Διαλέξαμε φυσικά αυτό. Το δωμάτιο ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ. Ευρύχωρο με απίστευτη θέα ήσυχο και κυριως ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.
Απο την πρώτη στιγμή νοιώσαμε σαν να ήμασταν στο σπίτι μας με τη μόνη διαφορά ότι υπήρχε μια υπέροχη κυρία να μας ετοιμάζει ενα απο τα πιο πλούσια πρωινα που έχουμε φάει ποτέ και να μας λύνει οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πόλη, τα αξιοθεάτά της, τα εστιατόρια κτλ.
Σας συστήνουμε λοιπόν κ εμείς ανεπιφυλακτα τον συγκεκριμένο ξενώνα αν αποφασίσετε να πάτε στο Ναύπλιο. Εμείς πάντως θα ξαναπάμε...

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Δείτε 4 ακόμη κριτικές του χρήστη Hlias G για τον προορισμό Ναύπλιο
Ναύπλιο, Ελλάδα
1 κριτική
“Απόλαυση”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Νοέμβριος 2011

Ήταν μια πολυτέλεια τόσο ζεστή που έμεινα έκπληκτος. Ήταν σαν να ήμουν στο σπίτι μου ένας χώρος που όλα δένουν αρμονικά. Εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί Το πρωινό που προσφέρουν δεν το έχω δει ποτέ. Είναι όλα σπιτικά.
Η ευγενια τους δεν έχει προηγούμενο
Κυρία Παναγιώτα σας ευχαριστούμε πολύ

“Απλά τέλειο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Μάϊος 2011
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Athens, Greece
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Εξαιρετικό!!!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 10 Απρίλιος 2011
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Ότι και αν διαβάσετε στις προηγούμενες κριτικές είναι απολύτως σωστό. Θα νοιώσετε σαν το σπίτι σας και θα έχετε κάποιον να σας προσέχει όλη την ώρα. Εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής σε ένα πανέμορφο παλιό αλλά εξαιρετικά ανακαινισμένο σπίτι. Η κυρία Παναγιώτα και η ομάδα της θα κάνουν τα πάντα για να περάσετε καλά.Προσοχή στον χάρτη εμφανίζεται το ξενοδοχείο σε λάθος σημείο. Είναι σε κεντρικό σημείο δύο λεπτά απο την πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους (πλήν οικογενειών με παιδιά)

• Έμεινε στις Απρίλιος 2011

Οι ταξιδιώτες που είδαν Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα, είδαν επίσης

Ξενοδοχείο Μαριάννα
4,5 5 αστέρων 182 Κριτικές
Ναύπλιο, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d573464?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Perivoli
5 5 αστέρων 55 Κριτικές
Ναύπλιο, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1595296?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Όμορφη Πόλη
4,5 5 αστέρων 134 Κριτικές
Ναύπλιο, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d617195?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 38 ξενοδοχείων στην περιοχή Ναύπλιο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα

• Aetoma Hotel Nauplion
Διεύθυνση: 2 Saint Spyridon Square, Ναύπλιο 21100, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 80 € - 109 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών