Πολύ όμορφα δωμάτια με καταπληκτική θέα και αρίστη εξυπηρέτηση .
Για όσους επιλέξουν το Ναύπλιο σαν προορισμό , ανεξαρτήτως εποχής , το προτείνω ανεπιφύλακτα !
- Marianna Hotel Nauplion

Πολύ όμορφα δωμάτια με καταπληκτική θέα και αρίστη εξυπηρέτηση .
Απλα υπεροχα ,ενας τελειος προορισμος με αμετρητες ανεσεις και επιλογες για ολες τις επιθυμιες!!! Φυγετε για αξεχαστες διακοπες στο ξενοδοχείο Μαριάννα στο πανεμορφο γραφικο Ναύπλιο! :)
Είδαμε όλες τις κριτικές στα ξενοδοχεία στο Ναύπλιο (και κάποια δε μας απάντησαν) οπότε τελικά αποφαίσαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο Μαριάννα. Χαρήκαμε πολύ που μείναμε εδώ. Ήμασταν 3 στην παρέα και όταν φτάσαμε μας έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξουμε - είτε πιο ψηλά, με καλύτερη θέα, αλλά πιο μικρό, είτε στον κάτω όροφο και μεγαλύτερο. Πήραμε το δωμάτιο στο κάτω όροφο, που ήταν πιο μεγάλο (στην ουσία ήταν 2 κρεβατοκάμαρες σε 2 πατώματα). Η τοποθεσία είναι τέλεια. Λίγα βήματα από το κάστρο, τη θάλασσα και την παλιά πόλη. Αποφασίσαμε να πάμε στο Ναύπλιο γιατί ήταν χειμώνας, και στα ελληνικά νησιά τα περισσότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια θα ήταν κλειστά απ' ό,τι μάθαμε. Ίσως θα ήταν καλύτερο να είχαμε πάει σε νησί. Δεν έχει πολλά να κάνεις στο Ναύπλιο, πέρα από το να τρως και να χαλαρώνεις. Αν αυτό θέλετε, είναι το ιδανικό μέρος. Αλλά μας φάνηκε περισσότερο σαν ένα μέρος για σύντομες εκδρομές από την Αθήνα, για άτομα που είναι άνετα οικονομικά. Αν θέλετε κάτι πιο συναρπαστικό και τουριστικό, καλύτερα να πάτε στην Αθήνα (μείναμε 2 μέρες και πέρα από το τι μπορεί να έχετε ακούσει, μας άρεσε) ή δοκιμάστε τα νησιά, ακόμα και το χειμώνα. Πέρα από όλα αυτά, η Μαριάννα είναι τέλειο ξενοδοχείο. Τα αδέρφια που είναι υπεύθυνα για το ξενοδοχείο δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικά και πιο φιλόξενα. Το πρωινό κάνει 5 ευρώ και σίγουρα αξίζει. Έχουν μέχρι και φρέσκο χυμό από δικά τους πορτοκάλια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας αρέσει αν μείνετε εδώ όταν έρθετε στο Ναύπλιο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Είχαμε δυο δωμάτια - ένα τεσσάρων ατόμων στο ισόγειο του ξενοδοχείου, και ένα δίκλινο στον τελευταίο όροφο. Το δωμάτιο 4 ατόμων δεν είχε θέα, αλλά ήταν σε δυο επίπεδα, με ένα μεγάλο μπάνιο, πολύ χώρο για τα παιδιά και άνετα κρεβάτια. Το δίκλινο είχε ωραία θέα και μπαλκόνι - αλλά η καλύτερη θέα είναι από τον υπαίθριο χώρο που σερβίρουν το πρωινό. Οι ξενοδόχοι ήταν φοβεροί - μας έκαναν προτάσεις για εστιατόρια και αξιοθέατα, έφτιαξαν ένα ωραίο ελληνικό πρωινό, και μας άλλαξαν δωμάτιο επειδή δε λειτουργούσε η θέρμανση. (έχει λίγο κρύο τον Δεκέμβρη).
Παρκάραμε δωρεάν στο υπόγειο του ξενοδοχείου, αλλά ο δρόμος είναι αδιέξοδο, λίγο μεγαλύτερος από δρόμο μιας λωρίδας, γεμάτος παρκαρισμένα αμάξια (όπως και πολλοί άλλοι δρόμοι στην Ευρώπη), οπότε να έχετε το νου σας. Μάλιστα, ο ένας ξενοδόχος μάς περίμενε στην αρχή του λόφου και ανέβασε τη βαλίτσα μας από τις σκάλες. Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σε όλους - εκτός κι αν δεν μπορείτε να μετακινείστε εύκολα - έχει πολλές σκάλες ανάμεσα στο ισόγειο του ξενοδοχείου και την τραπεζαρία του πρωινού επάνω.
Γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο και περάσαμε υπέροχα, εν μέρει χάρη σε αυτό το πολύ φιλικό ξενοδοχείο. Ήμασταν μια παρέα από 11 ενήλικες και 2 παιδιά, και μείναμε σε διάφορα δωμάτια στο ξενοδοχείο (μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, και με 4 κρεβάτια). Όλα τα δωμάτια ήταν άνετα, και τα περισσότερα είχαν πολύ ωραία θέα στην παλιά πόλη. Στο πρωινό είχε σπιτικό οργανικό φαγητό, (τοπικές καλλιέργειες), και η θέα από την τραπεζαρία ήταν φανταστική. Τα 4 αδέρφια που είναι υπεύθυνα για το ξενοδοχείο είναι πολύ φιλικά και εξυπηρετικά, και μας πήγαν και βόλτα στον πορτοκαλεώνα τους για να μαζέψουμε φρέσκα πορτοκάλια. Σίγουρα θα συνιστούσαμε το ξενοδοχείο Μαριάννα.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Ξενοδοχείο Μαριάννα, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.