Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Kastoria: Κριτικές Ταξιδιωτών

Nikis 122, Nordkueste, Καστοριά 52 100, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Hotel Kastoria
4.0 5 αστέρων 13 Κριτικές
Ποια ξενοδοχεία στην περιοχή Καστοριά πωλούνται;
Εμφάνιση ξενοδοχείων

Κριτικές σε 9 πόλεις Κριτικές σε 9 πόλεις
16 χρήσιμες ψήφοι 16 χρήσιμες ψήφοι
“Δεν έχω παράπονο”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 4 Ιανουάριος 2011

Μείναμε σε αυτό το ξενδοχείο με την οικογένειά μου και είχαμε 2 δωμάτια, το ένα δίπλα από το άλλο, και τα δυο είχαν πολύ ωραία θέα στη λίμνη. Ήταν λίγο μικρά, αλλά είχαν άνετα κρεβάτια και όλα όσα χρειαζόμασταν. Το μπάνιο ήταν λίγο μικρό, με ντους, αλλά τουλάχιστον είχε ειδικό χώρο γι' αυτό και τα νερά δεν έτρεχαν σε όλο το δωμάτιο.

Οι υπάλληλοι της υποδοχής ήταν πολύ εξυπηρετικοί και το πρωινό τους ήταν μεγάλο και η ποιότητά του ήταν πολύ καλή. Είχε φρυγανιές, ομελέτες, φρέσκια πορτοκαλάδα, και πολλές ακόμα επιλογές.

Δώσαμε 70 ευρώ τη βραδιά για το κάθε δωμάτιο, που είναι λογική τιμή, ειδικά σε περίοδο διακοπών. Έχω μείνει σε άλλα ξενοδοχεία που ήταν πιο ακριβά και ήταν και εκτός πόλης.

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
East Anglia
Έμπειρος Σχολιαστής
9 κριτικές 9 κριτικές
Κριτικές σε 9 πόλεις Κριτικές σε 9 πόλεις
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ ωραίο ξενοδοχείο με υπέροχη θέα”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 4 Οκτώβριος 2010

Το ξενοδοχείο είναι πολύ ωραίο, στην άκρη της λίμνης, όχι στο κέντρο της πόλης. Ζητήστε ένα δωμάτιο με θέα στη λίμνη, και θα πάρετε ένα υπέροχο, μεγάλο, μοντέρνο, κομψό δωμάτιο με εκπληκτική θέα στη λίμνη και τους πελεκάνους της. Εντελώς άνετο, υπέροχο μπάνιο, φιλικό προσωπικό. Όσο είστε στην Καστοριά, μην παραλείψετε να κάνετε το γύρο της χερσονήσου από τον περιφερειακό δρόμο με το αμάξι, ή με τα πόδια, ή κάνοντας τζόκιγκ, γιατί προσφέρει εκπληκτική θέα της λίμνης και των γύρω τοπίων. Αξίζει την τιμή του, και παρκάρετε έυκολα απ' έξω τον Σεπτέμβρη.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
18 χρήσιμες ψήφοι 18 χρήσιμες ψήφοι
“πολύ ωραίο ξενοδοχείο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 4 Αύγουστος 2010

Έμεινα στο ξενοδοχείο Καστοριά για 3 μέρες τον Ιούλιο με τον άντρα μου και τις δυο μου κόρες που είναι σε εφηβική ηλικία. Το δωμάτιό μας είχε θέα τη λίμνη και ήταν πολύ καθαρό και άνετο. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό σε ό,τι κι αν ζητήσαμε. Μας συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμασταν μέλη της οικογένειάς τους. Το πρωινό τους ήταν πολύ καλό, είχαν μεγάλη επιλογή απο φαγητά και το ευχαριστηθήκαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σε όλους μου τους φίλους και σε όποιον διαβάζει αυτά εδώ, είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο με ωραία δωμάτια σε μια υπέροχη τοποθεσία. Ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες που έκαναν την παραμονή μας τόσο ευχάριστη... και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010

Έμπειρος Σχολιαστής
7 κριτικές 7 κριτικές
Κριτικές σε 6 πόλεις Κριτικές σε 6 πόλεις
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Excellent Hotel, Excellent view but....”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 10 Ιανουάριος 2012

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel Kastoria, είδαν επίσης

Chloe Hotel
4,5 5 αστέρων 52 Κριτικές
Καστοριά, Μακεδονία
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d948596?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Limneon Resort Hotel
4 5 αστέρων 25 Κριτικές
Καστοριά, Μακεδονία
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d667200?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Nostos Hotel
4 5 αστέρων 7 Κριτικές
Καστοριά, Μακεδονία
ΤΙΜΕΣ! ABS:HotelCheckRates-d1235262?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 19 ξενοδοχείων στην περιοχή Καστοριά, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel Kastoria: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Kastoria, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας