Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Dedis Resort: Κριτικές Ταξιδιωτών

9th km National Road | P.O. Box 183, Καστοριά 52100, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Dedis Resort
4.0 5 αστέρων 8 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

8 κριτικές της κοινότητάς μας

Τύπος ταξιδιού
Ημερομηνία Βαθμός
ZAKYNTHOS
1 κριτική
“Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 10 Ιανουάριος 2012

Μείναμε στο ξενοδοχείο DEDIS από 2 Ιανουαρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2012. Προσωπικά ήμασταν κάτοχοι δελτίων κοινωνικού τουρισμού αλλά μαζί μας ήταν φίλοι που έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι(όπως και εμείς) με την τιμή και γενικά. Το ξενοδοχείο είναι αρκετά καλό, αλλά χρειάζεται κάποιες μικροεπισκευές που δεν επηρεάζουν άμεσα τη διαμονή αλλά θα βοηθούσαν να γίνει το DEDIS ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Ζεστό, καθαρό και με άνετο πάρκινγκ. Λίγο μεγαλύτερη ποσότητα και ποικιλία στο πρωινό θα βοηθούσε επίσης λίγο. Το προσωπικό ήταν παραπάνω από ευγενικό, χαμογελαστοί όλοι και εξυπηρετικοί σε ό,τι και να ρωτούσαμε ή να ζητούσαμε. Συνεχίστε την προσπάθειά σας, γίνετε όσο καλύτεροι μπορείτε...προσέξτε μερικές λεπτομέρειες που αναγκάζουν κάποιους λίγο περίεργους να γράφουν άσχημα σχόλια...Αυτό είναι όλο! Και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!!! Καλή χρονιά!

Συμβουλή: Αν υπάρχει δυνατότητα, ένα δωμάτιο με θέα τη λίμνη της Καστοριάς!
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Ιανουάριος 2012, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 5 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
1 κριτική
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Άριστο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Μάρτιος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Τιμή σε σχέση ποιότητα άριστη φιλικό περιβάλλον το προσωπικό ευγενικό με διάθεση για πληροφορίες

• Έμεινε στις Μάρτιος 2011
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
    • 5 5 αστέρων Υπηρεσία
2 κριτικές
“Ευχάριστη διαμονή”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Μάρτιος 2011

Το ξενοδοχείο έχει μεγάλα δωμάτια κρεβατιαμε πουπουλενια παπλωματα και ωραία θέα γενικά όλος ο περιβάλλων χώρος είναι πολυ όμορφος με πολυ πράσινο παρόλο που ήταν χειμώνας.τα δωμάτια ήταν πολυ καθαρά και το πρωινό ικανοποιητικό

• Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
athens
2 κριτικές
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Καλή υποδοχή, καθόλου καλές συνθήκες στα δωμάτια”
1 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 7 Ιανουάριος 2011 μέσω κινητής συσκευής

Πήγα στην Καστοριά τον Γενάρη. Βρήκα τυχαία αυτό το ξενοδοχείο. Πολύ καλή υποδοχή, αλλά... Τα δωμάτια είναι χάλια, κρύα και χωρίς ζεστό νερό. Και το πρωινό ήταν χάλια.

• Έμεινε στις Ιανουάριος 2011
Έμπειρος Σχολιαστής
8 κριτικές 8 κριτικές
Κριτικές σε 8 πόλεις Κριτικές σε 8 πόλεις
13 χρήσιμες ψήφοι 13 χρήσιμες ψήφοι
“Ένα από τα χειρότερα ξενοδοχεία που έχω μείνει ποτέ”
1 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 6 Ιανουάριος 2011

Έκλεισα ένα δωμάτιο με 3 κρεβάτια για να μείνω με τους 2 γιους μου. Από τη ρεσεψιόν μάς έστειλαν σε ένα δωμάτιο που είχε μόνο 2 κρεβάτια. Ρώτησα αμέσως αν είχε γίνει κάποιο λάθος, και η απάντηση ήταν "το ξενοδοχείο δεν είναι δικό μου, γι' αυτό δεν μπορούσα να ξέρω ότι το δωμάτιο είχε μόνο 2 κρεβάτια"!!!

Φυσικά το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο και η μόνη επιλογή ήταν να μας δώσουν ένα ράντζο. Μόνο ο 5χρονος γιος μου χωρούσε εκεί, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή.

Το δωμάτιο τώρα: βρώμικο, χαλασμένες πόρτες και έπιπλα, ντους χωρίς κουρτίνα και κυρίως, είχε σπάνια ζεστό νερό.

Υποσχέθηκαν να μας βάλουν σε άλλο δωμάτιο, το οποίο δεν έγινε για τις επόμενες 2 μέρες γιατί έλεγαν ότι το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο.

Ήταν όντως γεμάτο από κόσμο που χρησιμοποιούσε τα κουπόνια της κοινωνικής πρόνοιας που προφανώς δέχεται το ξενοδοχείο.

Η ποιότητα της αίθουσας υποδοχής και του εστιατορίου είναι αντίστοιχη με του δωματίου. Πολύ απλά, απαράδεκτη. Το πρωινό ήταν για κλάματα.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρες αλλά για να μην τα πολυλογώ: Μην πάτε και πείτε το και στους φίλους σας.

• Έμεινε στις Ιανουάριος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια

Οι ταξιδιώτες που είδαν Dedis Resort, είδαν επίσης

Chloe Hotel
4,5 5 αστέρων 52 Κριτικές
Καστοριά, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d948596?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Nostos Hotel
4 5 αστέρων 7 Κριτικές
Καστοριά, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1235262?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Limneon Resort Hotel
4 5 αστέρων 25 Κριτικές
Καστοριά, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d667200?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 19 ξενοδοχείων στην περιοχή Καστοριά, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Dedis Resort: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Dedis Resort

9th km National Road | P.O. Box 183, Καστοριά 52100, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 50 € - 72 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Dedis Resort, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Dedis Resort
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών