Έμεινα εδώ για ένα βράδυ, γιατί ήρθα να βρω κάποιους συγγενείς μου σε ένα χωριό εδώ κοντά.
Το ξενοδοχείο είναι ωραίο και καθαρό, αν και λίγο ερημωμένο γιατί δεν ήταν εποχή για σκι, αλλά γι' αυτό το λόγο ήταν χαμηλές και οι τιμές. Το καθιστικό ήταν ωραίο και το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την κεντρική πλατεία, και μπορείτε να πάτε παντού με τα πόδια στην πόλη. Δεν ξέρω πόσο μακριά είναι από τις πίστες σκι, γιατί δεν πήγαμε προς τα εκεί. Ήταν το μεγαλύτερο δωμάτιο που είχαμε σε όλο το ταξίδι μας στην Ελλάδα, με ένα ωραίο μπαλκόνι και μεγάλο, μοντέρνο μπάνιο. Τα κρεβάτια ήταν σκληρά, όπως συνήθως στα περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία. Το πρωινό ήταν μέσα στην τιμή και ήταν πολύ ωραίο, πολύ χορταστικό. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι ο άντρας με τον οποίο μιλήσαμε δε φαίνεται να γνωρίζει και τόσο την περιοχή, δε νομίζω ότι είναι από τα Καλάβρυτα, αλλά αυτό δεν ήταν και τίποτα το σοβαρό.
Αν θέλετε να πάτε στα Καλάβρυτα, προτείνω να πάρετε το τρένο ή το λεωφορείο. Εμείς πήγαμε με το αμάξι από τους δρόμους πάνω στο βουνό για να πάμε στην πόλη, και ήταν πολύ δύσκολο. Φαντάσου να έρχεσαι και τον χειμώνα.