Ειναι η 5η φορα που παμε οικογενειακως και με φιλους στο Montage και πραγματικα αυτη τη φορα ενιωσα την αναγκη να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη μοναδικη διαμονη μας! Ηταν ολα και ολοι υπεροχοι. Ζησαμε απιστευτες στιγμες στο Dancing With The Wolves, ειχαμε την πιο ομορφη θεα του κοσμου, καναμε παρεα με υπεροχους, ζεστους ανθρωπους. Εξαιρετικες βραδυες ατελειωτης ψυχαγωγιας με επιτραπεζια παιχνιδια, προβολη κινηματογραφικων ταινιων. Τα παιδια το λατρεψαν και μου φαινεται δεν θα ξαναπαμε αλλου!!
Οσο για καποιο σχολιο που μετα λυπης ειδα ειλικρινα μαλλον σε αλλο ξενοδοχειο πηγε ο φιλος ή απλα ηταν στα ντουζενια του!
Το δωματιο πεντακαθαρο με ολες τις ανεσεις, δικη μας κουζινα, εκλπηκτικα μπανια (κατι στο οποιο οντως ειμαι πολυ δυσκολος). Το πρωινο βασιλικο. Οχι Amitaκια οπως μας εχουν δυστυχως συνηθισει πολλα ξενοδοχεια μεχρι τωρα, αλλα φρεσκα κεϊκ, πλουσιος μπουφες, ζεστο καφεδακι για εμας και φρεσκοστιμμενους χυμους για τα μικρα.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους οσους θελουν να πανε Καλαβρυτα. Και - δεν χρειαζεται καν να το πω - τα Καλαβρυτα ειναι ο,τι καλυτερο για οσους αναζητουν ηρεμια, σπορ και αλησμονητες οικογενειακες στιγμες.
Ευχαριστουμε και παλι!! Φιλακια στα υπεροχα σκυλακια που λατρεψαν οι γιοι μου! χαχα!