Διάβασα τις αντιφατικές κριτικές εδώ και ήμουν περίεργος να δω πώς ήταν στην πραγματικότητα το Central. Γενικά, θα έλεγα ότι ήταν αρκετά καλό.
Φτάσαμε το βράδυ, και το προσωπικό ήταν ευχάριστο, φιλικό κι εξυπηρετικό. Νομίζω ότι πρέπει να πω ότι ήμασταν ένα ζευγάρι γκέι, και μιλάμε για το Βουκουρέστι, που δεν είναι και το πιο φιλικό μέρος προς τους γκέι. Αλλά στο check-in όλα ήταν καλά.
Η ίδια η σουίτα ήταν μεγάλη, ευρύχωρη, μοντέρνα και άνετη. Το μπάνιο είχε τζακούζι και ήταν καλοσχεδιασμένο. Το μόνο κακό στο δωμάτιο ήταν οι επιλογές που είχαμε για φωτισμό... είτε ένα αδύναμο φως στο κρεβάτι, είτε ένα δυνατό και δυσάρεστο φως από τη λάμπα στο πάτωμα. Επίσης, τα προϊόντα στο μπάνιο δεν είναι κατάλληλα για ένα ξενοδοχείο που διαφημίζεται ως ξενοδοχείο ντιζάιν. Εκτός από αυτά, το δωμάτιο ήταν άνετο.
Το κρεβάτι ήταν καλό, μεγάλο και κοιμηθήκαμε άνετα. Αν και είχε θόρυβο από το δρόμο, δε μας ενόχλησε. Ο κλιματισμός ήταν καλός και μοντέρνος.
Το μόνο πρόβλημα ήταν το βαρετό πρωινό. Και οι δύστροποι σερβιτόροι στην τραπεζαρία. Κάποιες συμβουλές. Αν και το ξενοδοχείο προσφέρει μια υπηρεσία μεταφοράς από και προς τα αεροδρόμια, είναι αρκετά ακριβή - ένα νόμιμο ταξί είναι πολύ φτηνότερο. Αυτό το ξενοδοχείο ανήκει σε μια αλυσίδα ξενοδοχείων στο Βουκουρέστι, οπότε έχουν καλούς χώρους. Γενικά, καλό ξενοδοχείο.
- Central Hotel Bucharest