Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Panorama Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

Μονεμβασιά 23070, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ειδική προσφορά
50 € ανά διανυκτέρευση
Panorama Hotel
4.5 5 αστέρων 48 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Κριτικές σε 5 πόλεις Κριτικές σε 5 πόλεις
9 χρήσιμες ψήφοι 9 χρήσιμες ψήφοι
“Σωστή επιλογή”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 30 Ιανουάριος 2012

Μείναμε στο Πανόραμα για τρεις μέρες το 2009. Το θυμόμαστε συχνά, ιδίως για το πρωινό του.
Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και άνετο, η θέα του Βράχου συγκλονιστική (βγάλαμε υπέροχες φωτογραφίες!). Οι ιδιοκτήτες πολύ ευγενικοί χωρίς να γίνονται καθόλου φορτικοί.
Γενικά θεωρώ ότι ήταν καλή επιλογή, γιατί και είσαι δίπλα στο Κάστρο και είσαι τόσο μακριά ώστε να έχεις ησυχία.
Αν είχε και μια πισίνα, θα το επισκεφτόμασταν και το καλοκαίρι. Δυστυχώς στην περιοχή δεν βρήκαμε καλή παραλία.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

Συμβουλή: Ζητήστε οπωσδήποτε δωμάτιο με θέα στον Βράχο.
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Πειραιάς, Ελλάδα
Έμπειρος Συντελεστής
31 κριτικές 31 κριτικές
Κριτικές σε 14 πόλεις Κριτικές σε 14 πόλεις
12 χρήσιμες ψήφοι 12 χρήσιμες ψήφοι
“εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 15 Ιανουάριος 2012
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο τα εχει ολα, φιλικους ιδιοκτητες που δεν ξεχνω ποτε το ποσο ευγενικοι και διακριτικοι ηταν, φοβερη θεα στον βραχο του καστρου, καθαριοτητα, ομορφη διακοσμηση, ευρυχωρια (μας εδωσαν τρικλινο δωματιο αν και ημασταν δυο, πιθανοτατα επειδη η διαμονη μας κρατησε αρκετα) και προσιτη τιμη..Μακαρι να μπορουσα να ξαναπαω αυριο κιολας!

• Έμεινε στις Μάρτιος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
Σίδνεϊ, Αυστραλία
Συντελεστής
15 κριτικές 15 κριτικές
Κριτικές σε 12 πόλεις Κριτικές σε 12 πόλεις
17 χρήσιμες ψήφοι 17 χρήσιμες ψήφοι
“Μια πολύ καλή βάση για να εξερευνήσετε τη Μονεμβασιά”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 17 Οκτώβριος 2010

Αυτό το ξενοδοχείο είναι σε μια πλαγιά, με πολύ ωραία θέα στο βράχο. Παρκάραμε το αμάξι μας κοντά, αλλά πρέπει να παίρνει γύρω στα 15 λεπτά για να πάτε στην παλιά πόλη από το βράχο. Κάναμε κράτηση ένα δίκλινο με θέα στη θάλασσα, και είχε και ένα επιπλέον δωμάτιο με ένα καναπέ που γινόταν κρεβάτι, οπότε είχαμε πολύ χώρο. Το μπαλκόνι μας ήταν από την πλευρά του ξενοδοχείου κι έτσι είχαμε πολύ ωραία θέα στο βράχο. Κάτι που μας άρεσε πολύ είναι που είχε χώρο στο μπαλκόνι για να απλώνουμε μερικά ρούχα. Το πρωινό ήταν καλό, μπορεί να μην ήταν το καλύτερο πρωινό που φάγαμε στην Ελλάδα, αλλά ο διευθυντής ήταν φιλικός και εξυπηρετικός. Το ασύρματο ίντερνετ δεν έπιανε καλά στο δωμάτιο, αλλά ήταν πολύ γρήγορο στο μπαρ του ξενοδοχείου. Είναι σε ένα ήσυχο σημείο, πέρα από τα κομπρεσέρ, γιατί μάλλον γίνονται κατασκευές στην περιοχή. Γενικά ήταν μια πολύ ευχάριστη και άνετη διαμονή, και σε πολύ καλή τιμή.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Reno
1 κριτική
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Μας έφτιαξαν τη μέρα με το χαμόγελο και την εξυπηρέτηση”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 22 Αύγουστος 2010

Έκανα κράτηση στο ξενοδοχείο Πανόραμα για δυο βράδια στα πλαίσια ενός ταξιδιού 2 εβδομάδων που έκανα με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα. Φτάσαμε με το αμάξι μας στο ξενοδοχείο Πανόραμα, στη Μονεμβασιά και την ώρα που κάναμε τσεκ ιν διαπίστωσα ότι είχα κλείσει το λάθος ξενοδοχείο Πανόραμα, που ήταν 1300 χιλιόμετρα μακριά. Ο ιδιοκτήτης, που ήταν πολύ εξυπηρετικός και φιλικός, τηλεφώνησε το άλλο ξενοδοχείο και τους είπε ότι δε θα πάμε. Μας έκλεισε ένα δωμάτιο σε αυτό το ξενοδοχείο, και μας έδωσε μια πολύ καλή τιμή για ένα πολύ ωραίο δωμάτιο, δύο βράδια. Την επόμενη μέρα η γυναίκα του μας έμαθε πώς να παίζουμε τάβλι. Μια πολύ ωραία εμπειρία! Συστήνω αυτό το ξενοδοχείο σε όλους! Το ξενοδοχείο είναι καθαρό και ήσυχο. Έχει ένα καλό κρεβάτι, και θέα του βράχου!

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Kennett Square, PA
Έμπειρος Συντελεστής
21 κριτικές 21 κριτικές
Κριτικές σε 8 πόλεις Κριτικές σε 8 πόλεις
20 χρήσιμες ψήφοι 20 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ ωραίο δωμάτιο με μπαλκόνι και υπέροχη θέα στο βράχο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Ιούλιος 2010

Το δωμάτιό μας ήταν μεγάλο, άψογο, και ταυτόχρονα ήταν μοντέρνο και καλοσχεδιασμένο. Ο Άγγελος, ο διευθυντής, ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός, όποτε θέλαμε κάτι, και μας έδωσε πολύ καλές συμβουλές όταν θέλαμε να φτιάξουμε το λάστιχο στο αμάξι που είχαμε νοικιάσει. Το πρωινό ήταν υπέροχο. Αυτό το ξενοδοχείο έχει πολύ καλή ποιότητα για την τιμή του, είναι πολύ ωραίο. Είναι καλύτερο να είσαι στο ηπειρωτικό χώρο, και όχι στο κάτω μέρος του βράχου, που είναι πιο στριμωγμένα και πολύ ζεστά από το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα. Στον ηπειρωτικό χώρο είχε και πολλά εστιατόρια κοντά μας, και μικρά μαγαζιά για φαγητό και φρούτα. Έχει και μια όμορφη, μικρή παραλία πολύ κοντά σε αυτό το ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Panorama Hotel, είδαν επίσης

Malvasia Hotel
4 5 αστέρων 41 Κριτικές
Μονεμβασιά, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d281022?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Kinsterna Hotel & Spa
5 5 αστέρων 42 Κριτικές
Μονεμβασιά, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1699543?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Lazareto Hotel
4 5 αστέρων 20 Κριτικές
Μονεμβασιά, Πελοπόννησος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d279275?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 21 ξενοδοχείων στην περιοχή Μονεμβασιά, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Panorama Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Panorama Hotel

• Panorama Hotel Monemvasia
Διεύθυνση: Μονεμβασιά 23070, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 57 € - 93 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Panorama Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Panorama Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών