Η άφιξή μας ήταν μοναδική. Πρέπει να παρκάρετε έξω από τα αρχαία τείχη της πόλης και να μπείτε σε μια πύλη για να αρχίσει το ταξίδι σας στον χρόνο. Είχαμε ένα τέλειο, πέτρινο δωμάτιο με μπαλκόνι που είχε θέα στη θάλασσα. Το δωμάτιό μας ήταν μεγάλο, και είχε καλό κλιματισμό. Το βράδυ καθόμασταν έξω και βλέπαμε τον πανέμορφο νυχτερινό ουρανό, χωρίς τη μόλυνση από τα φώτα και χωρίς ζουζούνια. Σερβίρουν το πρωινό και μέσα και έξω, όπως συνήθως στην Ελλάδα. Έχει ένα σύντομο κατέβασμα ως τη θάλασσα και μπορείτε να κολυμπήσετε σε μια ήσυχη, καθαρή παραλία. Και με ένα σύντομο περίπατο μπορείτε να πάτε στα ερείπια της Μονεμβασιάς. Είναι μια πόλη που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε, είτε για διακοπές, είτε για ρομαντικές αποδράσεις. Προτείνω ένα εστιατόριο "Το Κανόνι" που το έχει η Μαρία Γιοβάννη, που είναι ντόπια.
Σίγουρα θα έμενα ξανά και θα επέστρεφα σε αυτό το "ξενοδοχείο". Κάναμε ψώνια και φάγαμε υπέροχο φαγητό, κάναμε καταδύσεις και ακόμα και στο μπαλκόνι να καθόμασταν μόνο, μας άρεσε πάρα πολύ. Ήταν ωραίο που είδαμε την παραδοσιακή ζωή και εργασία στο δρόμο που περνούσαν άνθρωποι με τα γαϊδουράκια.
Πρέπει να πάτε σε αυτό το μέρος. info@malvasia-hotel.gr
- Malvasia Hotel Monemvasia